Connect with us

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 8. novembar – 14. novembar

Published

on

Mjesečni horoskop za novembar

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

Ukoliko želite da napredujete u karijeri, početak ove nedelje biće sjajna prilika za to. Razmislite da li vas nešto koči i pokušajte da se oslobodite toga. Sredinom nedelje posebnu pažnju obratite na ugovore. Vrlo važne činjenice mogu biti sakrivene u detaljima ili dodacima ugovora, i možda vam bude potrebno dodatno vreme da to prostudirate. U petak ćete biti u stanju da se nosite sa svakim problemom na koji naiđete.

BIK

Na početku nedelje bićete u stanju da se nosite sa svakom preprekom na poslu, a komunikacija će vam biti na vrhuncu. Možda nećete biti super produktivni, ali će zato vaše ideje iskakati iz vas brzinom munje. Sredinom nedelje pokušajte da se ogradite od kritika i fokusirate na ono što radite. Moguće je da ćete u petak morati da radite sa nekim ko je sušta suprotnost od vas, ali ukoliko ste iskreni i fleskibilni uspećete da obavite dobar posao.

BLIZANCI

Pojednostavite stvari i počnite ispočetka na početku nedelje. Postarajte se da posedujete sve neophodne činjenice pre nego što krenete u diskusiju. Sredinom nedelje bićete malo brbljiviji nego inače, te se pripazite da ne kažete nešto što ne bi trebalo. Pronađite balans između posla i potrebe da zadovoljite kolege pričom. Moguće je da ćete biti rastrzani između ličnih potreba i posla u petak i tokom vikenda. Dajte sve od sebe da ne zapostavite niti jedno.

RAK

U ponedeljak će vam sve biti čudno, ali u pozitivnom smislu. Konačno ćete vi biti onaj koji se nosi sa problemima veoma uspešno. Ukoliko budete lukavi, uspećete da unesete bitne promene u samu radnu proceduru, što će direktno vama biti od koristi. Sredinom nedelje očekujte sjajan nalet energije, što će rezultirati odličnom produktivnošću. Postarajte se da svoje obaveze pozavršavate u petak, kako ne biste morali raditi i tokom vikenda.

LAV

Bez obzira šta drugi kažu, samo polako u ponedeljak. Vaše baterije se još pune, a granica tolerancije tanja nego što drugi misle. Pokušajte da radite na timskom moralu. Kreativan posao doneće vam dosta koristi sredinom nedelje – sagledajte širu sliku i ne brinite oko detalja. Budite oprezni sa dosadnim supervizorom. Vaša produktivnost naglo skače u petak i tokom vikenda.

DJEVICA

Na početku nedelje razmislite o kompenzaciji. Da li je pružate dovoljno? Ovo je dobar period da dobijete ono što želite, te preduzmite neophodne korake. Sredinom nedelje bićete u prilici da se dokažete. Nemotje donositi nikakve važne odluke, ali očekujte veoma pozitivan nalet produktivnosti. Petak donosi blago usporavanje, što će vam svakako prijati. Opustite se tokom vikenda.

VAGA

Sve će ići upravo onako kako se nadate u ponedeljak i utorak, čak i ako su vaše nade drukčije od očekivanja! Ovo je odličan period da se posvetite poslovima vezanim za finansije, ali se postarajte da ih završite do srede. Sredinom nedelje je najbolje da se držite podalje od novca i brojki, jer ćete biti skloni donošenju impulsivnih odluka. Ponovo ste u igri u petak i sposobni da šarmirate sve oko sebe. Opušten vikend sa prijateljima biće više nego dobrodošao.

ŠKORPIJA

Na početku nedelje biće vam potrebni saveznici, kako biste napravili željeni pomak. Izgleda kao da ste okruženi sa preprekama, ali uvek postoji bar jedan put koji je otvoren. Neko od kolega vam može pokazati koji je to put, ako ste u nedoumici. U sredu, sve će to biti daleka prošlost a vi spremni da se nosite sa novim izazovima. Bićete u stanju da ubedite svakoga u sve! Od petka pa tokom vikenda okrenite se sebi i onome što istinski želite da postgnete. Napravite listu želja.

STRIJELAC

U ponedeljak ćete morati skupiti svu snagu i energiju kako biste uspešno krenuli u nove izazove. Stvari će se odvijati lagano i bez poteškoća, ako imate dobre odnose sa svojim kolegama. Sredinom nedelje moguć je problem sa nadređenim. Slušajte svoju intuiciju pre nego što krenete dalje. Petak je početak jedne faze u kojoj ćete uspeti da dominirate i šarmirate apsolutno sve oko sebe, bez nekog preteranog napora.

JARAC

Ego i reputacija biće veoma važni na početku nedelje, a vama ne manjka niti jedno (nemojte samo preterivati!). Budite stabilni i smireni i držite sve pod kontrolom. Sredinom nedelje biće potreban savršen timski rad, a vi ćete zablistati. Bićete pravi vođa, i u stanju da balansirate između kolega. U petak se vraća harmonija u vaš poslovni život, te biste to mogli iskoristiti da završite neke poslove. Opustite se tokom vikenda.

VODOLIJA

Bićete super produktivni u prvoj polovini nedelje i spremni da se nosite sa svakim zadatkom. Sredinom nedelje se fokusirajte na detalje, koji su vam možda promakli oko jednog važnog projekta. Možda vam je teško da promenite ugao gledanja, ali ako je to u vašem interesu, svakako treba da se potrudite. U petak se posvetite organizaciji, kao i tokom vikenda. Osetićete sjajnu povezanost sa kolegama.

RIBE

Prvu polovinu nedelje obeležiće vaša posvećenost i veze na poslu. Što više saveznika budete imali, to će biti bolje po vas. Ako vam je potrebna dodatna pomoć, imaćete dosta njih koji će rado pružiti ruke. Sredinom nedelje očekujte da sastanci dobro prođu. Bićete u stanju da iznesete svoje ideje, bez bojazni da neće biti prihvaćene. Petak donosi brojne izazove. Nemojte još brinuti o rokovima, nego se odmorite tokom vikenda.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Ostavite komentar

Leave a Reply

Horoskop

Veliki NEDELJNI horoskop (od 16. do 22. maja)

Published

on

By

Loving couple embrace

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Ovan

Nije vreme za bilo kakve eksperimente. Ako želite više novca honoraran posao je sasvim dovoljan u ovom trenutku. Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Potrebno vam je malo topline ovih dana. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju. Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i kalorične hrane.

Bik

Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobro razmislite o svemu, jer će vaša naravno biti poslednja. Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Nemate vremena da se opterećujete zdravstvenim problemima. Zubi i kosti trenutno su slaba tačka.

Blizanci

Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Morate naučiti da sami povučete ručnu kočnicu na vreme. Strah od ljubavi zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Tromi ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate. Holesterol predstavljaj visoku cenu hedonističkog načina života.

Rak

Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Jedna osoba na polju posla vam nije naklonjena, budite oprezni. Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Partner dobro prepoznaje vaše namere bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno. Lakši hormonski poremećaj je prolaznog karaktera.

Lav

Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa vašim glavnim neprijateljem zvanim sujeta ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Manji novčani prihod obradovaće vas, jer će iznenada doći u vaše ruke. Pokušajte da manje pričate, a više „radite“, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Slobodni pripadnici znaka budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira vaše ponašanje. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični s tim u vezi.

Devica

Niste zadovoljni dosadašnjim poslom ili načinom na koji ga obavljate. Nervirate se bez potrebe, a i dalje cupkate u mestu. Suviše subjektivno tumačite neke poslovne događaje i skloni ste čestim promenama u mišljenju. Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama. Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumevanja za vaše izgovore ili opravdanja. Problemi sa kukovima i reumatizmom.

Vaga

Mnoge Vage će se u toku ove nedelje spremati za put. U svakom slučaju komunikativan i uspešan period je pred vama i trebalo bi ga na najbolji način iskoristiti. Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. U večitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa je emotivni život prilično prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor.

Škorpija

Konflikt sa saradnicima više je nego inspirativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi vaš poslovni, društveni i privatni status. Ljubavna energija je na vrhuncu. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Vreme ljubomore i nervoznih scena su daleko iza vas. Ukoliko se na vreme urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem. Proverite takođe i krvnu sliku.

Strelac

Više vremena posvećujete hobijima nego poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa bitno ne dešava. Nemojte se iznenaditi ukoliko na kraju meseca lični dohodak bude manji od očekivanog. i to onda kada vam je novac najviše potreban. Stalo vam je da se izborite za bolji plasman na poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Sa stalnim partnerom postoji konstantno prepucavanje. Ali spontana avantura vreba u zasedi. Ne odbijate takav izazov. Problemi su posledica preterivanja u hrani i piću.

Jarac

Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ovoga puta neće poći za rukom. Dovoljno ste jaki, tako da ignorišete zlonamerne osobe u okruženju. Imate mnogo pritajenih neprijatelja na polju posla. Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da vas uhvati panika. Slobodni pripadnici znaka na slavlju ili sedeljci upoznajete interesantnu osobu, čak se i zaljubljujete. Ova nedelja je u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj. Dobro se osećate.

Vodolija

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Ukoliko je potrebno da se nešto timski iznese na poslu vi ste uvek prvi za takve akcije. Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje. Srećniji pripadnici znaka „cvrkuću“ u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Glavna pokretačka snaga ovoga puta je ljubav. Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja vam se dopada. Delujete samouvereno i to se pozitivno odražava na vašu porodicu. Slobodni pripadnici znaka ove nedelje nemaju veće šanse za promenom statusa. Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja. Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete problem.

Ribe

Pokušajte da neke osobe, saradnike, izbacite iz misli, kako bi mogli nesmetano da funkcionišete. Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese i uspevate u tome. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Dobro razmislite da li ovoga puta preterujete. Problemi sa kičmom i srcem. Ukoliko idete na put, moguće su povrede. Budite oprezni.

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 2. maj – 8. maj

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

 

Ovo je vreme kada ćete biti najsrećniji na raznim skupovima, putovanjima ili timskom radu. Energija se menja i vrlo brzo će se usporiti i pružiti vam opušteniji pristup poslu. Budite oprezni prilikom davanja obećanja. Bolje bi bilo da se fokusirate na ono što radite i ono što već znate. Zvezde svakako pred vas stavljaju nove izazove. Emotivni ljudi bi mogli pogrešno shvatiti vaše namere.

BIK

 

Na početku nedelje primetićete da su ljudi spremniji na saradnju i opušteniji. Biće to postepeno odmrzavanje situacije koja je izazivala frustraciju već neko vreme. Ove nedelje prihvatite dodatne obaveze koje vam se ponude, jer energija je takva da vam može doneti neočekivane promene. Veoma srećan period da uspostavite nove kontakte kako biste pronašli novi posao. Moguće je da ćete biti upleteni u jednu situaciju koja će vas emotivno uzdrmati.

BLIZANCI

 

Ukoliko budete vredno radili i obraćali pažnju na detalje čeka vas neverovatan uspeh. Ove nedelje posvetite se razvijanju svojih veština vezanih za tehniku. Zvezde vam donose snažnu energiju koju iskoristite za inovativne ideje i timski rad. Ovo je veoma srećan period za uspešno povezivanje sa ljudima koji vam mogu pomoći u karijeri. Odvojite vreme za sebe.

RAK

 

Pred vama je veoma stabilan period kada ćete moći dosta toga postići. Počnite od čišćenja i organizacije svog radnog prostora. Možete krenuti sa ostvarenjem svojih planova ali korak po kora. Stariji čovek, možda šef, primetiće vaše organizacione sposobnosti. Moguć je konflikt krajem nedelje. Budite hrabri i uradite nešto drugačije, onako kako vi mislite da treba.

LAV

 

Možda ove nedelje nećete dobiti zasluženo priznanje za dobro obavljen posao, ali ćete biti na korak od toga. Zvezde vam poručuju da budete strpljivi. Šef ili saradnik mogli bi se ponašati malo diktatorski, ali vi biste mogli dosta naučiti ako budete slušali i posmatrali. Ovo bi moglo biti vreme za pronalaženje sasvim nove karijere. Ono što najviše volite moglo bi biti ključni trag da saznate šta dalje da radite. Završite sve poslove do kraja nedelje.

DJEVICA

 

Ove nedelje očekujte veoma pozitivne odnose sa klijentima i saradnicima. Planetarna energija mogla bi da vas baci u neko neraspoloženje. Imajte na umu da ovo nije period kada treba da budete obeshrabreni. Gledajte na prepreke kao na izazov. Vizualizujte ono što želite i jasno vidite u svom umu. Što se više fokusirate na to više ćete sreće imati. To će vam biti od velike pomoći ukoliko tražite novi posao.

VAGA

 

Posedujete snažna razmišljanja i stav, i možda ne primećujete da imate jak uticaj na saradnike. Nemojte biti previše zahtevni kada je u pitanju ono što vi želite da postignete. Drugi ne vide stvari kao vi. Ovo je period intenzivne energije, a vaš entuzijazam podićiće svačiji duh. Vaš poslovni život bio bi lakši ukoliko biste pratili tradicionalne metode rada. Tada biste mogli očekivati veliki uspeh.

ŠKORPIJA

 

Ove nedelje imaćete odlične odnose sa klijentima i saradnicima. Nemojte kompromitovati svoj poslovni integritet kako biste izbegli konflikte. Recite šta mislite. Zvezde vas ohrabruju da prekinete sa tradicijom, ali je ipak najbolje da se držite već ustaljene i proverene metode rada. Sarađujte sa menadžmentom i brzo ćete napredovati. Ukoliko tražite posao moguće je da ćete uspostaviti važan kontakt.

STRIJELAC

 

Pred vama je period prepun izazova. Aktivnosti su stale, projekti stagniraju a ogovaranja su na sve strane. Deluje kao da se ništa ne dešava. Možda ste razočarani, umorni ili frustrirani. Jednostavno, dajte sve od sebe. Zvezde vas ohrabruju da promenite kurs. Moraćete se osloboditi nečega što vam više ne koristi. Napravite distancu između vas i vaših problema. Ukoliko je moguće, isplanirajte uskoro neki odmor.

JARAC

 

Ove nedelje osetićete promene u vazduhu. Dug period stagnacija i nesporazuma konačno se privodi kraju. Možda želite da budete slobodni i započnete nešto sasvim novo? Bilo bi mudro da malo pričekate. Dajte sve od sebe da reorganizujete i pojednosatvite svoj radni prostor. Obratite pažnju na detalje i završite sve projekte ukoliko je samo do vas, jer ćete tako biti spremni za pozitivne prilike koje su pred vama. Nemojte preuveličavati stvari.

VODOLIJA

 

Ove nedelje počinje period kada ćete moći proširiti svoje vidike i dobiti snažnu podršku. Zvezde vam otvaraju vrata za lakšu komunikaciju. U isto vreme, oprezan pristup je najbolji. Vrlo je važno da obratite pažnju na sitne detalje. Nemojte bežati od problema. Ozbiljan i fokusiran pristup daće najbolje rezultate.

RIBE

Ove nedelje videćete napredak na jednom projektu na kojem radite. Bićete u prilici da se sretnete sa dosta klijenata, komunikacija će teći sama od sebe a sjajne prilike biće pred vama. Dok neki oko vas jure za vetrenjačama, vi radite pažljivo i u senci. Ovo je snažan period kada treba da radite na svojim ciljevima i objektivnosti, koja će biti temelj za buduće uspehe.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije