Servisi organizacije “Rural Urban”, čiji je dio i portal Volim Danilovgrad, su nažalost, zbog ekonomskog pritiska trajno suspendovani. Portal Volim Danilovgrad i njegovi servisi će nesmetano nastaviti sa radom.

Naime, web servisi koji su se nalazili na adresama www.mojmob.me i www.radnovrijeme.me, su zbog trenutnog stanja isključeni odnosno odlučeno je da se resursi preusmjeravaju na portal Volim Danilovgrad i njegove besplatne servise kao što su danilovgradski oglasnik (oglasi.volimdanilovgrad.me), koronainfo.volimdanilovgrad.me, i dgnet.volimdanilovgrad.me.

U okviru organizacije besplatni servisi se pružaju i putem www.kukica.com najvećeg regionalnog Marketplace rukotvorina i umjetnina kao i www.campvillage.me koji pružaocima turističkih usluga omogućava besplatno izlistavanje svoje ponude. Ovi servisi će i u narednom periodu biti dostupni a politika nenaplate usluge će se zadržati bez obzira na dalji razvoj situacije sa korona virusom.

Podsjetimo da online servise naše organizacije potpuno besplatno koristi preko 800 osoba sa teritorije Balkana a mjesečno se zabilježi između 150 i 200 hiljada pregleda.

Portal Volim Danilovgrad je od početka godine posjetilo preko 65 hiljada korisnika koji su ostvarili skoro 200 000 sesija a zabilježeno je skoro 300 000 otvorenih stranica.