Connect with us

Društvo

Otvorena manifestacija Rijekom Zetom: Ekipa za to i Tap 011 oduševili publiku

Tradicionalna manifestacija ,,Rijekom Zetom 2023.“ svečano je otvorena  sinoć u Danilovgradu nastupom kultne danilovgradske grupe Ekipa za to i benda Tap 011.

Posjetioci su mogli uživati u starim hitovima „Voljela je kiše“, „Zbog tebe“, „Okreni 95“ i brojnim drugim koji su obilježili mladost generacija širom nekadašnje Jugoslavije.

Najave v.d. direktora Turističke organizacije Danilovgrad za naredna tri dana obećavaju dobar provod na rijeci Zeti, plažama duž rijeke, Slapu i Spužu. Raznovrstan sportski i muzički program zaokružiće Danilovgradsko kulturno ljeto.

 

U srijedu otvaranje manifestacije „Rijekom Zetom“: Četiri dana muzike, sporta i zabave

Društvo

Potencijalno dostupna inovativna rješenja: Nove prilike za unapređenje danilovgradskog Vodovoda

Krajem prethodne nedjelje u Tivtu je održana prezentacija inovativnih rješenja u oblasti automatizacije, energetske održivosti, tretmana i upravljanja postrojenjima za pitku vodu i komunalne otpadne vode, kompanija „Greenacle“, „Beo Expert“ i „Kolektor“.

U ime Opštine Danilovgrad, prezentaciji su prisustvovali potpredsjednica Opštine, Marija Radonjić, i predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“, Lazar Bojat.

Tom prilikom, razmatrane su mogućnosti unapređenja funkcionisanja danilovgradskog Vodovoda, primarno kroz implementaciju geografskog informacionog sistema (GIS) i satelitskog monitoringa gubitaka na mreži, kao i drugih značajnih projekata koji bi mogli biti realizovani iz sredstava EU fondova.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Đoković prisustvovao Danu opštine Gračanica

Predsjednik Skupštine opštine Danilovgrad Velimir Đoković prisustvovao je Danu opštine Gračanica.

Liturgijom , litijama i rezanjem slavskog kolača u Gračanici obilježen je praznik Mala Gospojina ili Rođenje Presvete Bogorodice, nakon čega je održana i Svečana akademija u Domu kulture.

 

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije