Naslovna - Novosti - Tehnologija - Pošalji besplatan SMS bilo gde u svetu ukljucujući i Crnu Goru
SMS Oglasi na portalu Volim Danilovgrad

Pošalji besplatan SMS bilo gde u svetu ukljucujući i Crnu Goru

U ovom kriznom vremenu u kojem živimo trebalo bi da iskoristimo javno dobro koje je javno, dostupno i besplatno!

Kako dobro znamo, od početka razvoja interneta pa do danas svi site-ovi koji su pružali mogućnost slanja SMS-a besplatno pojavljivali su se i nestajali ili onemogućili slanje SMS-a besplatno.

Iz tog razloga u daljem textu predstavićemo listu sa trenutno akitivnim web adresama koje nude mogućnost slanja SMS-a besplatno,.

1. Talksms – Ako imate SMS koji bi ste poslali u bilo kom dijelu svijeta a ne želite ili niste u mogućnosti da platite, ovaj site je najbolji!

Omogućuje jedan SMS besplatan na dan u bilo kojoj destinaciji na svijetu. Registracija je obavezna, zahtijeva aktivni telefonski broj da bi poslali aktivacioni kod putem SMS-a Vama ,koji će te iskoristiti za aktivaciju samog naloga, a samim tim i primaocu će se pojaviti Vas telefonski broj a da neće ni znati da Vi saljete SMS sa interneta.

Važno: Da bi ste imali jedan SMS besplatan na dan, potrebno je da podesite, ubacite avatar i svoj alias u sobi ”account”.

2. Skebby– Jedan site veoma stabilan i jednostavan za korišćenje. Ne zahtijeva registraciju! Možete poslati jedan besplatan SMS  dnevno bilo gdje u svijetu.

3. Sms-world– Veoma dobar site koji Vam omogućava jedan besplatan SMS  na 60 minuta u preko 200 zemalja svijeta! Registracija nije obavezna! Ponekada je moguce da slanje SMS-a kasni od 5-10 minuta, zbog velikog broja korisnika i opterećenosti operatera. Poruke uvijek stizu primaocu!

4. Sendmassage– Ovaj website daje mogućnost slanje SMS-a besplatno u bilo kojoj zemlji bez limita! Možete da odaberete izm eđu dostupna 4 servera.

5. Smsjive– Možete da pošaljete neograničen broj besplatnih SMS-a u preko 150 zemalja svijeta. Potrebno je da imate Facebook nalog!

6. Dailysms– Možete poslati beslatne SMS poruke bilo gdje! Ponekada je limitiran broj poruka, ponekada ne. Ovaj site koristi “Free SMSc” za slanje poruka, iz tog razloga nekada poruke ne pristignu korisnicima odredjenih operatera. Savjetujemo da prethodno testirate site slanjem SMS-a na Vaš br. telefona!

7. Na istom sistemu se baziraju i sledeće web adrese: Delesms,Ematoh,Wapscriptphp,Smstexter.

8. Dodotext– Možete poslati SMS bilo gdje. Funkcionalan ali je broj SMS-a limitiran na svega 2 poruke u roku od mjesec dana i zahtijeva registraciju.

Izvor http://posaljismsbesplatno.blogspot.com/

Takođe pogledajte

Pojavile se prve fotografije Samsung Galaxy S20 telefona

Samsung će 11. februara predstaviti svoju Galaxy S20 liniju telefona, a sada nam XDA-Developers omogućava uvid u izgled Galaxy …

Huawei P40 Pro

Novi renderi Huawei P40 Pro telefona prikazuju 5 kamera

Pojavili su se navodni renderi Huawei P40 Pro telefona u zaštitnom kućištu, koji nam daju bolji uvid …

Оставите одговор

%d bloggers like this: