Connect with us

Promo

Povratak kultnog lokala “Obala”: Osvježenje uz obalu rijeke Zete

U subotu da “Obala” bude ponovo puna!

Objavljeno

on

Imamo izvanredne vijesti za sve vas koji ste čeznuli za jednim od najomiljenijih i najprepoznatljivijih lokala u našem gradu. Nakon dvomjesečnog iščekivanja, s ponosom najavljujemo ponovno otvaranje kultnog lokala “Obala”

Nakon pauze u radu, “Obala” je spremna da vas ponovno očara svojom jedinstvenom ponudom, spektakularnom atmosferom i fantastičnim pogledom na rijeku.

Položaj “Obale” je neosporno nevjerojatan. Smješten uz obalu rijeke Zete, ovaj lokal vam pruža priliku da uživate u prirodi, opuštajućem zvuku vode i osvježavajućem povjetarcu koji se širi duž obale. Povratak u ovu oazu u samom srcu Danilovgrada donosi vam nezaboravan doživljaj.

Ono što “Obalu” čini posebnom nije samo njena lokacija. Enterijer lokala dizajniran  da podsjeća na njemačke pivnice, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja će vas povesti na putovanje u prepoznatljive evropske kafane. Drveni stolovi i stolice, rustični detalji i toplo osvjetljenje stvaraju toplinu i udobnost, čineći “Obalu” savršenim mjestom za susrete s prijateljima, porodicom ili za romantične večere uz svjetlucanje rijeke.

A sada, najvažnije – hrana i piće! “Obala” se ponosi svojom bogatom i raznovrsnom ponudom, s naglaskom na kvalitetnim jelima i pićima. Tu ćete pronaći neke od najboljih specijaliteta, a uz obilje svježih i lokalnih sastojaka, vaša nepca će biti oduševljena. Bilo da ste ljubitelj tradicionalnih crnogorskih jela ili žudite za klasičnim ukusima, “Obala” će vas zadovoljiti.

No, ono što “Obalu” zaista čini posebnom je pogled na rijeku Zetu. Sjedeći uz sto, možete posmatrati svitanje dana dok se Sunce podiže iza brda i stvara čarobne nijanse na površini vode. Pogled na rijeku dodaje posebnu notu romantike i ljepote svakom trenutku provedenom u ovom lokalu.

Pozivamo vas da se pridružite ponovnom otvaranju “Obale” i da zajedno s nama slavite povratak ovog dragulja Danilovgrada. Uživajte u ukusima, atmosferi, pićima i pogledu na rijeku Zetu koji su postali sinonim za ovaj lokal.

“Obala” vas ponovno čeka, i mi ne možemo dočekati da  ponovno uživamo u ovoj jedinstvenoj oazi uz obalu. Vidimo se uskoro!

Vaša “Obala” – gdje se svi putevi vode uz rijeku Zetu.

Advertisement

Promo

Manja rata kredita, brže do novca

Novi gotovinski kredit Lovćen banke

Objavljeno

on

By

Lovćen banka pripremila je posebnu ponudu – gotovinski kredit u iznosu od 5000€ na rok otplate 5 godina, uz mjesečni anuitet od 98,98€. Kredit je namijenjen svim postojećim klijentima banke, kao i onima koji to trenutno nisu, bez uslova za prenos zarade. Imajući u vidu da je moguće da su iz različitih razloga građani već zaduženi prethodnim kreditima, Lovćen banka ovim proizvodom pomoći će svima da jednostavnije dođu do sredstava i riješe trenutne potrebe uz izuzetno laku, brzu i jednostavnu proceduru odobrenja. Niži iznos mjesečne obaveze olakšaće otplatu ovog kredita, a odobrena novčana sredstva mogu se upotrijebiti za bilo koju vrstu kupovine.

Kredit se odobrava bez dodatnih sredstava obezbjeđenja i u najkraćem roku.

Banka je u cilju obilježavanja predstojećeg jubileja – 10 godina uspješnog poslovanja, ponudila ovaj proizvod kako bi klijentima omogućila da brzo i jednostavno zadovolje svoje potrebe, posebno pred početak ljetnje sezone kada su obično povećani troškovi renoviranja stanova, kupovina namještaja, električnih aparata i sl.

U nastavku je reprezentativni primjer koji vam može pomoći u donošenju odluke o apliciranju za ovaj kredit: Za iznos kredita 5000€ i rok otplate 5 godina (60 mjeseci), nominalna kamatna stopa (NKS) na godišnjem nivou je 6,99%, efektivna kamatna stopa (EKS) je 7,72%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa (NKS), jednokratna naknada za obradu kredita 50€, naknada za 1 mjenicu (2€) i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3€). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 5.993,80€, dok je iznos mjesečnog anuiteta 98,98€. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate, naknade u vezi sa odobrenjem kredita i troškova mjenice i upita u Kreditni registar. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje, a opciono i administrativna zabrana.

U svim filijalama i putem Kontakt centra na tel.br.19993 mogu se dobiti neophodne informacije o ovom gotovinskom kreditu Lovćen banke .

Nastavite čitanje

Promo

Lovćen banka podržava mikro i mali biznis u Crnoj Gori

Objavljeno

on

By

Lovćen banka organizovala je događaj posvećen mikro i malim preduzećima u Crnoj Gori okupivši značajan dio ove biznis zajednice.

Cilj banke je da u narednom periodu snažno podrži preduzetnike, mikro i mala preduzeća koji imaju potencijala za dalji razvoj i unapređenje poslovanja.

Obrativši se privrednicima, predsjednik Upravnog odbora Lovćen banke, Miloš Miketić, istakao je da će “Lovćen banka biti prepoznata, ne samo po tome što je domaća banka, već i po svojim proizvodima i uslugama, ali jednako važno i po kvalitetu tih usluga i ljudima koji je pružaju. Želimo da pošaljemo jasnu poruku o strateškom opredjeljenju banke da podržava kompletan biznis u Crnoj Gori, ne dominantno onaj koji je lako vidljiv i svima poznat. Snaga svake ekonomije počiva na malom biznisu i u narednom periodu Lovćen banka će svojom aktivnošću unaprijediti ovaj segment i pomoći malim privrednicima da se dalje razvijaju.”

Direktor Sektora za poslovanje sa privredom, Nikola Ivanović, naglasio je „riješenost banke da u narednom periodu na efikasan način analizira svaki plan, investiciju i ideju privrednika iz segmenta mikro i malog biznisa i da gradi partnerski odnos sa ovim segmentom ekonomije“. Predstavivši cjelokupan tim zaposlenih koji u banci realizuju poslovnu aktivnost sa preduzećima, Ivanović je pozvao sve preduzetnike i predstavnike mikro i malih preduzeća da ne oklijevaju da se obrate banci za podršku svojim planovima.

Događaj je realizovan uz podršku Mastercard kompanije pa su gosti imali priliku da čuju više o Biznis karticama, uređajima za uplatu pazara putem smart sefova koji su instalirani u velikom broju filijala Lovćen banke, dok su najavljeni posebni Biznis paketi namijenjeni pravnim licima.

“Biznis kartice su efikasan saveznik u poslovanju za mikro i mala preduzeća. Oni su način da se poslovanje digitalizuje jer uz njih, svakodnevni operativni zadaci mogu da se pojednostave i ubrzaju, što ovim biznisima daje mogućnost da preko potrebno vreme ulože u kreativnije zadatke, kako bi osigurali svoju konkurentnost na tržištu. U današnje vreme, kada korisnici očekuju brza rešenja i dostupnost 24/7, prirodno je da biznisi primene isti princip prvo na svom primeru. Želim i da izrazim zahvalnost Lovćen banci što izlazi u susret potrebama modernih biznisa, što prepoznaje važnost malih i srednjih preduzeća i pruža im podršku kroz različite proizvode i usluge,” izjavila je Jelena Sretenović, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard.

Za goste je, u nastavku poslovnog dijela večeri, upriličen koncert Lene Kovačević.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije