Naslovna - Novosti - Hronika - PRETRESI U DANILOVGRADU: Policija pronašla drogu i kapisle
Izvor: Portal Analitika

PRETRESI U DANILOVGRADU: Policija pronašla drogu i kapisle

Danilovgradska policija je izvršila pretrese na četiri lokacije u kojima su otkrili i oduzeli drogu, eksploziv, štapine, detonatorske kapisle i ostale nedozvoljene stvari i predmete. U akciji, policija je uhapsila Danilovgrađanina V.B. (62).

Jedno lice je lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo, dok je još jedno lice prekršajno procesuirano.

Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge i Posebne jedinice policije – Jedinice za dresuru pasa, a postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stanova i drugih prostorija na četiri lokacije na području Opštine Danilovgrad.

Pretresi su naime izvršeni na četiri lokacije koje koriste Z.T. (53), I.U. (23), M.P. (32) i G.B. (25) iz Danilovgrada.

Tokom pretresa su pronađeni i oduzeti: tri pvc pakovanja privrednog eksploziva težine oko 4kg; izvjesna količina plastičnog eksploziva C4; sedam cijelih komada štapina eksploziva „Amoneks“; 24 komada detonatorskih kapisli; 11 metara sporogorećeg štapina; pvc kesica sa biljnom materijom zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana: manje pakovanje sa materijom za koju se takođe sumnja da je marihuana; drobilica koja se koristi za drobljenje marihuane i dva komada pakovanja tzv. rizli.

O svemu je obaviješten nadležni tužilac. Slobode je lišen V.B (62), srodnik pomenutog lica G.B, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno drzanje oružja i eksplozivnih materija. V.B. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu. U konsultaciji sa tužiocem. Protiv G.B. će nadležnom Sudu za prekršaje biti podnijeta prekršajna prijava.

Takođe pogledajte

Juče 28 saobraćajnih nezgoda

Juče se dogodilo 28 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dvije osobe poginule, teže je povrijeđeno …

Još jedna nesreća na crnogorskim putevima: Tri osobe povrijeđene na putu Podgorica – Danilovgrad

Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 16:30 sati dogodila na putu …

Оставите одговор

%d bloggers like this: