Naslovna - Novosti - Društvo - Raspuštena Komisija za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat “Novo gradsko groblje u Danilovgradu”
Stop groblju nad Oraškom jamom

Raspuštena Komisija za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat “Novo gradsko groblje u Danilovgradu”

Kako stoji u obavještenju na sajtu opštine Danilovgrad, raspuštena je komisija za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat “Novo gradsko groblje u Danilovgradu”.

Radi transparentnosti prenosimo obavještenje u cjelosti:

“Vezano za Rješenje br: 01-1134/1 od 27.10.2017.godine kojim je formirana Komisija za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat ,, Novo gradsko groblje u Danilovgradu”, na osnovu kojeg je Komisija bila dužna da uradi Izvještaj o ocjeni Elaborata procjene uticaja sa predlogom odluke odavanju saglasnosti ili odbijanju zahtjeva za davanje saglasnosti na Elaborat, a sobzirom da do današnjeg dana nijeste dostavili isti obavještavam Vas da se prekidaju aktivnosti rada Komisije do daljnjeg. O sticanju uslova nastavka daljeg rada Komisije bićete naknadno obaviješteni odgovarajućim putem.”

Inicijativa Stop groblju nad Oraškom jamom

Takođe pogledajte

BOG SE JAVI, VAISTINU SE JAVI: Pravoslavni vjernici danas SLAVE Bogojavljenje!

Pravoslavna crkva i njeni vjernici danas slave Bogojavljenje, jedan od 15 najvećih vjerskih praznika. Prema vjerovanju …

Danilovgrađani najavljuju Bogojavljensku litiju (Video)

Najava sjutrašnje litije  sa gradskog mosta na rijeci Zeti.

Оставите одговор

%d bloggers like this: