Samoranjavanje u Danilovgradu - Volim Danilovgrad
Connect with us

Hronika

Samoranjavanje u Danilovgradu

Danilovgradska policija je sinoć oko 20.45 časova obaviještena od strane Hitne medicinske pomoći Danilovgrad da je kod njih pristiglo lice sa prostrijelnom ranom u predjelu potkoljenice.

Izvor: VOP

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Policijski službenici su obavili razgovor sa M.D. (31) koji je izjavio da je prostrijelnu ranu zadobio od strane njemu nepoznatog lica dok se nalazio u ulici Blaža Markovića.

Pretragom terena na privatnom posjedu ovoga lica pronađen je pištolj kalibra 7.65 mm sa metkom u cijevi i tri komada municije u rezervnom okviru.

Policija je preduzela dalje radnje iz svoje nadležnosti, locirala automobil koji je primijećen u blizini lica mjesta, vlasništvo Z.V., a u kojem su pronađeni određeni tragovi.

Od ovog lica je prikupljeno obavještenje na zapisnik, privremeno je oduzeto njegovo vozilo, kao i vozilo M.D.

Nakon svih ovih aktivnosti prikupljeno je obavještenje i od M.D. kojom prilikom je on izjavio da je došlo do samoranjavanja dok se nalazio u vozilu sa Z.V. kojim je Z.V. upravljao.

Obaviješten je nadležni državni tužilac koji će se nakon uvida u spise predmeta izjasniti o kvalifikaciji djela.

Hronika

Građani protestovali ispred OB Danilovgrad zbog privođenja više maloljetnih osoba

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Grupa građana protestovala je danas ispred Odjeljenja bezbjednosti u Danilovgradu zbog toga što je na informativni razgovor pozvano više maloljetnih lica koja su na protestima auto kolone u nedjelju palila baklje.

Privedeni su, prema procjeni policije, počinili prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

Među okupljenima, bio je otac šesnaestogodišnje učenice prvog razreda srednje mašinske škole Darije Đuričković iz Spuža, Dario Đuričković koji  je Pobjedi rekao da je njegova ćerka dobila usmenu opomenu ali da ne zna zbog čega.

-Jedino mi je žao što su djeca otišla uzrujana i uznemerina i što će im ovaj događaj ostati u ružnoj uspomeni. A što se tiče klicanja i ljubavi prema svojoj domovini ja i moja porodica uvijek ćemo biti na njenom braniku. Ako je gospodin premijer Zdravko Krivokapić izjavio da će mu neko platiti za svaku suzu njegove ćerke, ja ću vazda biti ponosan na svaku suzu moje Darije – rekao je Đuričković i dodao da su službenici OB izuzetno korektno i maksimalno odgovorno obavili svoj dio posla.

Na snimku događaja, revoltirani građani su u razgovoru sa policajcima ispred OB-a poručili da su takva privođenja sramotna.

NASTAVI SA ČITANJEM

Hronika

Građani reaguju: Burum, Spuž

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Obratili su nam se čitaoci portala, da pokušamo skrenuti pažnju na stalan problem Buruma.

Naime, slika koja je česta na mjestu za odlaganje otpada. Prepuni kontejneri  danima čekaju na reakciju.

Problem su često i mještani koji u kontejnerima i oko njih ostavljaju kabasti otpad, biljni otpad ali i uginule životinje.

NASTAVI SA ČITANJEM

Sponzorisano

Sponzorisano

Seljak.me i VD

Danilovgrad
14°
Углавном облачно
06:0119:25 CEST
Осећај: 14°C
Ветар: 8km/h S
Влажност: 33%
Притисак: 1018.96mbar
УВ индекс: 4
ПетСубНед
18/8°C
14/8°C
14/7°C

Facebook

Instagram

Najčitanije