Šanta Panta u Centru za kulturu Danilovgrad - Volim Danilovgrad
Connect with us

Kultura

Šanta Panta u Centru za kulturu Danilovgrad

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Centar za kulturu Danilovgrad organizuje predstavu za djecu “Dječija prava i zabava”- Šanta Panta, samostalnog umjetnika Radojice Stankovića.

Predstava je zakazana za ponedeljak, 23. avgust 2021. sa početkom u 20 časova a održaće se u amfiteatar ispod gradskog mosta. Ulaz slobodan!

Ostavite komentar

Leave a Reply

Društvo

Nakon sjajnih reakcija publike, predstava “Gorski Vijenac: Magnovenije osjećanja” ponovo u Centru za kulturu

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Predstava Omladinskog Servisa Danilovgrad “Gorski Vijenac: Magnovenije osjećanja”, zbog sjajnih reakcija publike i ogromnog interesovanja odigrati ponovo, sjutra veče 2. juna u 20h u sali Centra za Kulturu Danilovgrad.

Velika je privilegija i zadovoljstvo da u našem gradu imamo projekat koji je okupio i mobilisao toliko mladih ljudi, da rade i stvaraju na njemu, a još veća sreća i ponos da imamo sjajne reakcije i interesovanje mladih da ovu predstavu pogleda, da svoj sud i razvija osjećaj za kulturu i lijepo, saopštili su iz Omladinskog servisa Danilovgrad.

Iz Omladinskog servisa su najavili da će nastaviti da rade na sličnim programima, koji, kako kažu, dokazuju da su mladi ljudi aktivni kreatori i konzumenti kulturnih sadržaja.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Nikšićko Rocks Garden fest tokom čitavog ljeta

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Nakon prošlogodišnje pauze uzrokovane pandemijom korona virusa muzička manifestacija Nikšićko Rocks Garden fest počinje u junu i trajaće tokom čitavog ljeta.

Ovaj festival, tradicionalno se održava na nekoliko lokacija u Podgorici, Baru i Danilovgradu i okuplja mahom crnogorsku autorsku scenu, ali i muzičare iz regiona i šire.

Prema riječima organizatora, Damira Ibiševića, iz NVO MAK, nastavlja se sa dobrim koncertima i ove godine.

„Već godinama unazad prikazujemo i predstavljamo autorsku scenu Crne Gore i u goste dovodimo alternativne bendove i gitariste. Prošle godine nismo organizovali festival zbog situacije sa koronom i zabrane koncerata i okupljanja, tako da smo se spremali za ovu godinu“, kazao je Ibišević.

Osim koncerata, ovogodišnje izdanje biće specifično po jednom novitetu.

Naime, Nikšićko Rocks Garden Fest ove godine priključuje se akciji ekološkog pokreta Niksićko Green u okviru kojeg će biti organizovano čisćenje Podgorice i okoline.

„Akcija će najvjerovatnije zaživjeti i u drugim gradovima u toku ljeta, a pratiće je i prigodan muzički program. Osim NVO MAK u akciji će učestovati i razne ekološke organizacije. Naravno, sve ćemo raditi i planirati u skladu sa postojećim mjerama za suzbijanje korona virusa“, poručio je Ibišević.

Podsjetimo, festival realizuju NVO MAK i Nikšićka pivara.

NASTAVI SA ČITANJEM

Seljak.me i VD

Danilovgrad
19°
Сунчано
06:3218:39 CEST
Осећај: 19°C
Ветар: 11km/h ENE
Влажност: 39%
Притисак: 1019.3mbar
УВ индекс: 0
ПетСубНед
26/11°C
28/14°C
30/17°C

Facebook

Najčitanije