Najtopliji dan u godini, živa je u Danilovgradu na 41 podioku. Da stvar bude gora dio Spuža, tačnije Podglavice, je od jutros bez vode.

Pokušali smo po ko zna koji put kontaktirati danilovgradski Vodovod na dostupne telefone ali se po običaju niko ne javlja.

I dok naši pratioci sjede u kućama pomisao na hladan tuš im samo tjera dodatne graške znoja.

“Redovno plaćamo račune za vodu, kupili smo imanje u ovom prelijepom kraju, napravili savršen kutak za život i odmor i u toku ljetnjih mjeseci ili je slab pritisak ili nema vode. Nigdje nema prethodnih saopštenja, najava ili upozorenja.” – riječi su revoltirane čitateljke portala VD.


U prethodnom periodu  danilovgradskom vodovodu smo se obratili sa više dopisa koji se tiču slabog vodosnadbijevanja u Donjim Martinićima kao i drugim danilovgradskim naseljima ali je odgovor izostajao. Na dežurne telefone se niko ne javlja.

Poruka Redakcije portala Volim Danilovgrad

S obzirom da mjesecima ne možemo dobiti odgovor na mejlove koje dostavljamo danilovgradskom Vodovodu (vik@danilovgrad.me) ovom prilikom ih javno p(r)ozivamo da nam dostavljaju saopštenja na email adresu info@volimdanilovgrad.me kako bi naši i njihovi sugrađani makar redovno bili obaviješteni o planiranim (ili neplaniranim) isključenjima, radovima, havarijama i slično.

Ukoliko su raspoloženi, spremni smo bez ikakve nadoknade izraditi vebsajt za njihovo preduzeće kako bi javnost bila upoznata sa svime šta ovo preduzeće radi.

Svako dobro