Naslovna - Novosti - Vlasnici iPhone 11 telefona, žale se kako stakla na telefonima lako grebu
Vlasnici iPhone 11 telefona, žale se kako stakla na telefonima lako grebu

Vlasnici iPhone 11 telefona, žale se kako stakla na telefonima lako grebu

Nekoliko korisnika Apple iPhone 11iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max telefona je na Apple Communities sajtu objavilo svoja negativna iskustva sa ogrebotinama koje se pojavljuju na LCD i AMOLED ekranima njihovih uređaja.

Jedno iskustvo opisuje da su muž i žena kupili po jedan iPhone 11, a nakon dva dana držanja uređaja u džepovima na oba modela su zabeležene ogrebotine na ekranima (uključujući i ogrebotinu preko FaceTime kamere).

Neke od ogrebotina, na primerima fotografija koje su priložili korisnici, izgledaju kao mrlje od prstiju ali se ne mogu obrisati sa ekrana. Korisnici ističu da, pored toga što im telefoni nisu pali na tvrdu površinu, uređaji nisu ni dolazili u kontakt sa bilo čim u njihovim džepovima što bi moglo da ošteti displej (uključujući ključeve, kovani novac ili neki drugi oštar objekat).

LCD panele za iPhone 11 liniju obezbeđuje dugogodišnji Apple-ov dobavljač – japanska kompanija Japan Display. Tokom prezentacije nove linije telefona, Apple je istakao da je staklo, proizvodi ga američki Corning, koje se koristi na uređajima najjače od bilo kog koje se može naći na telefonima u 2019. godini.

Očekivano, korisnici prijavljuju da kada su otišli da reklamiraju ogrebani ekran u Apple Store prodavnicama, kompanijini predstavnici su ih optužili za kreiranje oštećenja na displejima telefona i ukupno gledano nisu naišli na razumevanje niti im je reklamacija uvažena.

(bench

Takođe pogledajte

Pojavile se prve fotografije Samsung Galaxy S20 telefona

Samsung će 11. februara predstaviti svoju Galaxy S20 liniju telefona, a sada nam XDA-Developers omogućava uvid u izgled Galaxy …

Pravo na socijalno stanovanje

Opštine korisnici Egalizacionog fonda; Danilovgrad na 7. mjestu po razvijenosti

Ministarstvo ekonomije uradilo novu listu stepena razvijenosti crnogorskih opština prema kojoj se dijeli novac iz …

Оставите одговор

%d bloggers like this: