Naslovna - Novosti - Hronika - Zatvorskom policajacu pritvor 72 sata jer je unio telefon osuđeniku
Zatvorskom policajacu pritvor 72 sata jer je unio telefon osuđeniku

Zatvorskom policajacu pritvor 72 sata jer je unio telefon osuđeniku

 Službenik ZIKS-a D.Đ. (34) iz Danilovgrada uhapšen je juče zbog sumnje da je osuđeniku J. J. prokrijumčario mobilni telefon.

Službeniku D.Đ. je nakon saslušanja u Osnovnom tužilaštvu određeno zadržavanje od 72 sata i na teret mu se stavljaju dva krivična djela – zloupotreba službenog položaja i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopštila Uprava policije, oni su u saradnji sa Zavodom za izvršenje krivičnih sankcija, identifikovali službenika koji je, kako se sumnja, omogućio da se osuđenom licu unese i preda mobilni telefon.

– Postupajući odmah po obavještenju iz ZIKS-a da postoje indicije da je njihov službenik D.Đ. prokrijumčario telefon, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad preduzeli su mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Na osnovu operativnog rada, policija je došla do saznanja da je D. Đ, kako se sumnja, predao mobilni telefon D. M. iz Kotora, i na taj način joj omogućio da telefon unese i preda osuđenom licu – saopšteno je iz policije. Takođe, pretresen je stan Đuranovića i pronađena je municija kalibra 7,65 milimetara.

J.J. se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne od dvije godine zbog toga što je od sugrađanina M.N. protivpravno oduzeo ,,mercedes A160“ i čamac vrijednosti više od 20.000 eura. Protiv njega je u Osnovnom državnom tužilaštvu formiran predmet zbog sumnje da je  prosuo vrelo ulje po glavi sugrađaninu I.B. iz Kotora. J.J. se na teret stavlja krivično djelo teška tjelesna povreda.

Takođe pogledajte

Nestao pištolj iz Policijske akademije

Boban Šaranović danilovgradskoj policiji prijavio da im fali CZ99 sa simulacionim uloškom Iz Policijske akademije …

Danilovgrađanin osumnjičen da je opljačkao prijatelja i dva kazina

Budvanska policija uspjela je da uhapsi Danilovgrađanina R.B. koji se sumnjiči da je preksinoć opljačkao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: