Naslovna - Novosti - NVO Sektor - Završen projekat “Speak&Sell” vol.2v – Debatni klub Ekonomskog fakulteta

Završen projekat “Speak&Sell” vol.2v – Debatni klub Ekonomskog fakulteta

U periodu od 23-eg do 27-og oktobra, Debatni Klub Ekonomskog Fakulteta je po drugi put organizovao projekat „Speak&Sell“. U okviru projekta, polaznici sa svih godina su imali priliku da saznaju iz prve ruke nešto više o preduzetništvu, startapovima, pisanju i finansiranju biznis ideja, komunikacijskim, prodajnim, prezentacionim i marketinškim vještinama. Radionice je držalo 9 predavača, kako mladih preduzetnika tako i predstavnika različitih kompanija.

Za vrijeme trajanja projekta, polaznici su dali sve od sebe da implementiraju naučeno kroz razvoj sopstvene ideje.

Na završnici projekta, 30-og oktobra, učesnici su predstavili svoje biznis ideje pred tročlanom komisijom, predstavnicima studentskih organizacija kao i ostalim zainteresovanim studentima.

Žiri sastavljen od profesora i predstavnika Neregelie je jednoglasno donio odluku da nagradu odnesu dvije biznis ideje: „Break the box“ čiji su nosioci Lenka Mirković, Anđela Matanović i Adis Burzić i ideja „Nutrigarten“ koju su iznijele Medina Delić, Jovana Perić i Jovana Vukotić.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Takođe, studentske organizacije AIESEC Montenegro i Volonterski klub Ekonomskog fakulteta su po svom nahođenju odabrali dvije ideje i nagradili ih kartama za Youth Speak Forum i CEO konferenciju. Dobitnici su Ljubo Bukonja sa idejom „Pametni namještaj“ i Emir Pepić sa idejom „Wasser“.

Nakon uspješno završenog projekta, Debatni klub u narednom periodu planira niz aktivnosti koje će kroz interakciju sa studentima doprinijeti njihovom profesionalnom razvoju.

Takođe pogledajte

online prodavnica rukotvorina

Najveća online prodavnica rukotvorina na Balkanu sa sjedištem u Danilovgradu

Zasigurno ste u poslednje dvije godine imali priliku čuti za Kukicu – Marketplace rukotvorina i …

,,Obučavanje, zapošljavanje mladih lica sa smetnjma u razvoju"

NVU “Rastimo zajedno” od 2. avgusta radi sa licencom: “Sjajan uspjeh tima iz Danilovgrada”

NVU “Rastimo zajedno” od 2. avgusta radi sa licencom za obavljanje djelatnosti iz oblasti dječje …

Оставите одговор

%d bloggers like this: