Naslovna - Novosti - Apple iPhone za 2019. godinu stiže sa 18W punjačem
Apple iPhone za 2019. godinu

Apple iPhone za 2019. godinu stiže sa 18W punjačem

Dolazeća familija iPhone-a za 2019. godinu se očekuje za nekoliko meseci, a glasina o uređajima je sve više. Najnoviji procureli renderi nam sada daju najbolji prikaz dizajna navodnog iPhone 11 Max modela.

Jasno je vidljiv četvrtasti izrez za kamera senzore na poleđini, a ovo su sugerisale ranije glasine i različite druge procurele fotografije kućišta telefona. Ovoga puta, dizajn potvrđuje Olixar, čija zaštitna kućišta potenciraju modul gde su smeštene tri kamere i okrugli LED blic.

Još jedan manji detalj, koji potvrđuju novi renderi, jeste redizajnirani “mute” svič. Umesto pravougaonog sviča, sada je tu novi okrugli svič koji se pomera vertikalno gore i dole. Dizajn je sličan svičevima koji su koristile rane generacije iPada.

Dizajn iPhone 11 Max modela izgleda poznato svima koji su videli iPhone X, iPhone XS ili iPhone XR. To znači da je i dalje prisutan izrez u ekranu za selfi kameru, Face ID hardver. U dnu je smešten poznati Lightning port, za koji će Apple nuditi 18W adapter u pakovanju umesto dosadašnjeg 5W modela.

Kada je hardver u pitanju, očekuju se veličine displeja od 5.8, 6.1 i 6.5 inča za tri dolazeća iPhone-a, uz zadržavanje iste rezolucije kao kod ranijih modela. Telefone će pokretati novi Apple A13 SoC. Očekuje se i povećanje kapaciteta baterije.

(benchmark)

Članak se nastavlja nakon oglasa

Takođe pogledajte

Isključenja struje za petak 6.12.

Servisne informacije 06.decembar Zbog planiranih radova na mreži, u petak 06. decembra, bez napajanja električnom energijom će …

OŠ “Blažo Mraković”: Magija u okviru proslave Dana opštine

U sklopu programa obilježavanja Dana opštine Danilovgrad, Osnovnu školu “Blažo Mraković”  posjetio je glumac Davor …

Оставите одговор

%d bloggers like this: