Naslovna - Danilovgrađani - Danilovgradski karatisti osvojili 21 medalju

Danilovgradski karatisti osvojili 21 medalju

U nedelju 14.aprila u Ulcinju, održan je jedan od najmasovnijih karate turnira u Crnoj Gori. Svoje stečene vještine testiralo je 950 takmičara iz 65 klubova, koji dolaze iz 8 zemalja.

Karate klub “Iskru” je predstavljalo 26 takmičara koji su osvajanjem 21 medalje (8 zlatnih, 5 srebrnih I 8 bronzanih) osvojili 2.mjesto u generalnom plasmanu.

Osvajači zlatnih medalja:

Borbe: Stefan Miljanić, Balša Vojinović, Nemanja Dragaš, Maksim Jovović, Anes Arifaj, Lana Vojinović, Tamara Klisić, ženski kata tim 2008/2009

Srebrne medalje:

Vasilije Irić, Davud Arifaj,  Katarina Vlahović

Bronzane medalje:

Sara Abramović, Irić Ksenija, Vuk Vučinić, Ivan Dijanić, Petar Radovanović, Tara Ćupić, Viktorija Raičević, Viktorija Vukadinović, Nikolina Djurović I Hristijan Zaev.

“Danas je lijepo bilo biti Iskra. U ovako jakom takmičenju, sa ovakvim procentom uspješnosti, gdje su gotovo svi naši takmičari uspjeli da se domognu neke od medalje, govori nam da smo na pravom putu. Vjerujemo u naše takmičare, tako da se nadam da pravi rezultati od njih tek predstoje” – trener Nenad Vojinović.

Bila je ovo poslednja provjera takmičara “Iskre” koje sledeće nedelje očekuje Državno prvenstvo za mladje i starije pionire.

Takođe pogledajte

Održana centralna javna rasprava: Za zaštitu rijeke Zete

 Svi zagađivači Rijeke Zete što skorije treba da opreme svoja postrojenja savremenim kolektorima i filterima …

Najviše glasova građana za projekat „Preduzetništvo, inovacije i digitalne tehnologije za dobro mladih“

Crnogorski Telekom je, kroz konkurs Za svako dobro, dodijelio 30 hiljada eura za realizaciju tri …

Оставите одговор

%d bloggers like this: