Connect with us

Društvo

DPS Danilovgrad: Uvjereni smo da će Bošković uspješno voditi Danilovgrad

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Na danas održanoj sjednici Skupštine opštine Danilovgrad, za predsjednika Opštine je izabran Branko Bošković.

Bošković je inženjer brodskih komunikacija. Dugo je radio u KAP-u, prvo kao predsjednik Skupštine sindikata, a potom i kao dežurni inženjer u fabrici. On 2010. godine ulazi u privatni biznis, te osniva firmu koja se bavi maloprodajom i veleprodajom zdrave hrane, koja i danas uspješno posluje.

“Bošković je čovjek koji već godinama živi i uspješno radi u Danilovgradu. Mnogo puta do sada je djelima dokazao da grad na njega može da računa”, kazali su iz Opštinskog odbora DPS Danilovgrad.

Sigurno je da će Bošković sa svojim timom nastaviti započete projekte, ali i kreirati nove sadržaje i platforme koje su potrebne za unapređenje kvaliteta života u našem gradu.

“Vjerujemo da će zahvaljujući menadžerskim sposobnostima koje posjeduje, Danilovgrad na neki inovatotivan način uspjeti da prezentuje kao povoljnu investicionu zonu, te da će tako jačati ekonomiju grada na zadovoljstvo naših sugrađanki i sugrađana”, poručili su oni.

Za potpredsjednika Opštine imenovan je Darko Mrvaljević, pravnik, koji je godinama zaposlen u Opštini Danilovgrad kao koordinator za IPA projekte.

Opštinski odbor DPS u Danilovgradu zahvaljuje prethodnoj predsjednici Zorici Kovačević na svemu što je uradila za vrijeme svog mandata za dobrobit grada, za uspješno vođenje opštine kroz odgovorno djelovanje na polju razvojnih projekata u svim sferama.

U krajnjem, upućujemo čestitke Boškoviću i Mrvaljeviću uz jasnu poruku da smo sigurni da će nastaviti da krče put ekononskom, turističkom, kulturnom i svakom drugom obliku razvoja Danilovgrada.

 

Ostavite komentar

Leave a Reply

Društvo

Zaključeni ugovori između Opštine Danilovgrad i predstavnika sportskih organizacija

Za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija, Budžetom Opštine Danilovgrad, opredijeljena su sredstva u visini 200.000,00 eura.

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Odlukom o raspodjeli sredstava sportskim organizacijama za 2022. godinu, od 18.05.2022. godine, predviđeno je da se putem Javnog konkursa rasporedi 50%, odnosno 100.000,00 od ukupnog iznosa sredstava opredijeljenih Budžetom. Navedenom Odlukom, sredstva za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija, raspoređena su na sljedeći način:

FK „Iskra“ – 32.698,83 eura

KK „Danilovgrad“ – 10.077,77 eura

MRK „Danilovgrad“ – 11.341,54 eura

OFK „Spuž“ – 6.642.90 eura

FK „Danilovgrad“ – 11.276,73 eura

KK „Iskra“ – 15.197.67 eura

SPK „Matrix“ – 8.198,31 eura

SK „Vojnik“ – 4.666,23 eura

Predsjednik Opštine Branko Bošković, upriličio je prijem za predstavnike sportskih organizacija, dobitnike sredstava, tokom kojeg su zaključeni ugovori.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

„Zazimljavanje pčela“ u prostorijama Mjesnog doma u Donjem Zagaraču

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


U četvrtak, 18. avgusta 2022. godine, u prostorijama Mjesnog doma u Donjem Zagaraču, u 19.00 h, organizovaće se predavanje na temu „Zazimljavanje pčela“, koje mještani Zagarača organizuju u saradnji sa NVO Molekul i opštinom Danilovgrad , dok će se u ulozi predavača naći Vladimir Radulović, tehnički sekretar Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore.

Organizatori su saopštili da je predavanje otvoreno za javnost, pa samim tim, pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju navedenom događaju.

S obzirom na ograničenost mjesta i u cilju kvalitetnije organizacije događaja, potrebno je da se zainteresovani prijave putem Instagram i Facebook stranice ili na mejl [email protected], na način što će nasloviti mejl sa “Prijava za predavanje “„Zazimljavanje pčela“” i u tekstu mejla upisati svoje ime i prezime, kontakt telefon, mejl adresu i zanimanje (ukoliko se kroz jedan mejl prijavljuje više osoba, potrebno je za svaku osobu naznačiti prethodno navedene podatke).

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije