Grčka Crna Gora uživo prenos Live stream

Crna Gora ima plan za Grčku, spremna je, zna kvalitetet rivale, prednosti…

Ostao je teži posao – da se sprovede na terenu.

“Usporiti ih, spriječiti im tranziciju i trčanje, koji dolaze iz dobre odbrane. Moraćemo da pružimo i više od sto posto, da kontrolišemo skok, da ne gubimo lopte, da im ne otvaramo kontre”, kaže selektor Zvezdan Mitrović uoči debija na Mundobasketu, danas od 14 sati po našem vremenu.

Grčka Crna Gora uživo prenos Live stream (LINK)

Ukoliko želite pratiti utakmicu Grčka Crna Gora uživo, predlažemo da posjetite sledeći LINK
MYGOALTV

Grčka Crna Gora uživo prenos Live stream (LINK II)

Utakmica Grčka Crna Gora može se pratiti i na LINKU

SOFASCOREGrčka Crna Gora Live stream (LINK III)

Ukoliko želite pratiti utakmicu Grčka Crna Gora uživo, predlažemo da posjetite sledeći LINK

STREAM2WATCH

“Grčka je tim sjajnih pojedinaca, a ne bih potencirao samo Adetkumba, koji jeste najbolji. Tu su i asovi Panatinaikosa, Olimpijakosa… Kako da im pariramo – samo timskom igrom, kao i u kvalifikacijama. To bi trebalo da bude i naš put na Mundobasketu”, istakao je Mitrović.

I Grčka zna kvalitete Crne Gore…

“Znaju oni da smo u igri pet na pet u dobroj poziciji i da imamo prednost. Njihov zadatak je da nas natjeraju na greške, da prave pritisak na loptu. Radili smo sve na trenizima, spremili se, sada ostaje da se vidi kako će to izgledati na terenu”, ističe Mitrović.

Prve utakmice su često atipične, ističe selektor.

“Početak ne mora da pruži i realnu sliku, jer se ekipe privikavaju na takmičenje. Nadamo se da će i sreća biti na našoj strani”.

 

No videos, or video links, that can be found on this page are not owned by www.volimdanilovgrad.me nor is hosted / streamed on our server!

All videos are hosted on other sites like YouTube, Google, Yahoo, and similar… Therefore, the site www.volimdanilovgrad.me is not responsible for the legality of that links and copyright infringement. If there are links that you believe infringe copyright, please contact links hosting and report them in order to remove them. This will also cause removal from www.volimdanilovgrad.me.

You can also report any inappropriate links on the blog’s page http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ and after the check it will be removed from our site (but will still be available on other sites until it is completely removed from the origin server, e.g. YouTube). Therefore, you are using this site at your own risk!

  Odricanje odgovornosti: „Volim Danilovgrad“ nije pravno lice! Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može vidjeti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.volimdanilovgrad.me, niti se hostuje/strimuje na našem serveru! Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim…

Samim tim sajt www.volimdanilovgrad.me nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava, molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.volimdanilovgrad.me. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost!