Naslovna - Novosti - Ekonomija - Krenuli ste do Delte? Spremite novčanike
Izvor CDM

Krenuli ste do Delte? Spremite novčanike

Kako je ranije najavljeno od sjutra će početi naplata parkinga ispred šoping mola Delta city u Podgorici. Cijena parkinga iznosiće 40 centi po započetom satu.

Cijene i za zaposlene i za posjetioce su formirane na osnovu operativnih troškova. Podsjećamo da je u dopisu koji je rukovodstvo Delte ranije poslalo zaposlenima, navodi seda će zaposleni u radnjama u tržnom centru moći da kupe mjesečnu kartu za parking po cijeni od 30 eura, ali će prethodno morati da prilože potvrdu o zaposlenju.

Na svim predulazima i izlazima, kako je Dnevnim novinama saopšteno u Delta city-ja, postavljene su i samonaplatne stanice.

“Odluka o naplati parkinga nije motivisana profitom, već isključivo željom da obezbijedimo dovoljno parking prostora za naše posjetioce. Naš cilj i očekivanje je da od naplate parkinga obezbijedimo dovoljno novca za održavanje ovog sistema koji je sam po sebi zahtjevan. Zahtjevi za naplatom prostora upućeni su nadležnim insititucijama 25. maja 2018. godine, kada nije bilo riječi o neradnoj nedjelji”, objasnili su ranije u Delti i dodali da je naplata parkinga u šoping molovima uobičajena praksa u regionu i Evropi.

Tržni centar Delta city ukupno ima oko 1.200 zaposlenih, a samo vikendom ga, kako su ranije saopštili predstavnici menadžmenta, posjeti između 18.000 i 24.000 ljudi.

Takođe pogledajte

Četvrtak: Isključenja struje u više opština

Servisne informacije Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 19.septembra, bez napajanja električnom energijom će ostati: …

Sjutra kiša, olujni vjetar i drastičan pad temperature

Sjutra se očekuje promjenljivo do pretežno oblačno, mjestimično kiša ili pljusak, a ponegdje i grmljavina. …

Оставите одговор

%d bloggers like this: