Connect with us

Društvo

Međunarodni Oldtimer Rally u Danilovgradu

Trinaesta po redu izložba oldtajmera će se održati u Danilovgradu u subotu 22.09.2018. godine.

Danilovgrađani, ljubitelji oldtajmera  će u subotu imati priliku da uživaju u bogatom programu Međunarodnog Oldtimer Rally-a u Danilovgradu.

U subotu 22.09.2018. godine će se održati 13-ta po redu Izložba Oldtajmera ( Međunarodni Oldtimer Rally), a treća u Danilovgradu.

Okupljanje je u centru Danilovgrada sa početkom u 9h dok karavan u 12h kreće u obilazak grada, Manastira Ostrog do Spuža, gdje će se održati završni dio od 15h do 19h.

Ne propustite sjajnu priliku i budite u Danilovgradu!

Društvo

Potencijalno dostupna inovativna rješenja: Nove prilike za unapređenje danilovgradskog Vodovoda

Krajem prethodne nedjelje u Tivtu je održana prezentacija inovativnih rješenja u oblasti automatizacije, energetske održivosti, tretmana i upravljanja postrojenjima za pitku vodu i komunalne otpadne vode, kompanija „Greenacle“, „Beo Expert“ i „Kolektor“.

U ime Opštine Danilovgrad, prezentaciji su prisustvovali potpredsjednica Opštine, Marija Radonjić, i predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“, Lazar Bojat.

Tom prilikom, razmatrane su mogućnosti unapređenja funkcionisanja danilovgradskog Vodovoda, primarno kroz implementaciju geografskog informacionog sistema (GIS) i satelitskog monitoringa gubitaka na mreži, kao i drugih značajnih projekata koji bi mogli biti realizovani iz sredstava EU fondova.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Đoković prisustvovao Danu opštine Gračanica

Predsjednik Skupštine opštine Danilovgrad Velimir Đoković prisustvovao je Danu opštine Gračanica.

Liturgijom , litijama i rezanjem slavskog kolača u Gračanici obilježen je praznik Mala Gospojina ili Rođenje Presvete Bogorodice, nakon čega je održana i Svečana akademija u Domu kulture.

 

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije