MeetUp sa Vanjom Vulićem

Mtel digitalna fabrika Vas poziva na MeetUp sa Vanjom Vulićem pod nazivom ’’Kako da stvorite magično iskustvo za kupca’’. MeetUp će se održati u prostorijama Mtel digitalne fabrike 20. februara u 18h.

Vrijeme kada su kupci mogli da se dobiju običnim trikovima je gotovo – vrijeme je da počnete da koristite pravu magiju! Akvizicija kupca je posao koji postaje teži iz dana u dan, prosječan potrošač je evoluirao, izoštrio svoja čula i podigao kriterijume. Na vama je da otkrijete kako da budete na nivou zadatka, ispunite njegova očekivanja i čak odete korak dalje – kako da počnete da kreirate istinski magično iskustvo za kupca.

Vladimir Vanja Vulić konsultant je u oblasti menadžmenta, inovacija i društvenih medija. Sarađivao je sa klijentima kao što su Coca-Cola Company, Pivara Trebjesa Nikšić, Crnogorski Telekom, UNDP Crna Gora, Vlada Crne Gore i Britanska ambasada u Beogradu. Suosnivač NVO Digitalizuj.me, digitalne zajednice koja nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Programski direktor konferencije Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Bio je TEDx govornik dva puta. Govorio je na konferencijama u 15 država na tri kontinenta. Teme o kojima govori su strategija, upravljanje inovacijama i promjenama, liderstvo i preduzetništvo.

Ulaz je slobodan, vidimo se u Digitalnoj fabrici 20. februara od 18h!

Dobrodošli!