Nedeljni horoskop od 4. do 11. aprila - Volim Danilovgrad
Connect with us

Horoskop

Nedeljni horoskop od 4. do 11. aprila

Saznajte šta vas narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao Usmjereni ste na neke novine u poslovanju i pronalazite zanimljive metode koje se definišu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim licima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen prije roka. Osim toga, velike neprijatnosti mogu nastati ukoliko vaš posao ima veze s komunikacijom ili bilo kojim vidom saobraćaja.

LJubav Paralelno s napetom atmosferom koja oslikava vaš profesionalni život, i emotivni odnosi postaju sve nestabilniji. Voljena osoba je pod tenzijom, a moguća je i dodatna neprijatnost ukoliko počnete da se pravdate. U fazi ste potpunog emotivnog nerazumijevanja.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao Predstoje vam problemi sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se zaletite u velike akcije. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Ovo nije vrijeme za rješavanje bilo kakvih zavrzlama. Vaša iskrenost neće osigurati pobjedu, bez obzira na to koliko ste u pravu.

LJubav Na ovom planu stižu uzbuđenja ali i stresovi. Voljena osoba ne uspijeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vrijeme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razriješite na vrijeme, prerasti u ozbiljan sukob.

Zdravlje Gastritis.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao Predstoje vam povoljne vijesti vezane za neki posao iz prošlosti. Informacija stiže od osobe s kojom ste poslovno povezani. Ako je tema cijele situacije nešto zakulisno, budite na oprezu jer možete biti izloženi manipulaciji i lažima koje će vas uzdrmati. Svoja očekivanja svedite na minimum kako ne biste, na kraju, bili oštećeni.

LJubav Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Na sve to partner vas pritiska pa vaše nezadovoljstvo može eskalirati na potpuno pogrešan način. Koliko god da ste izazvani, odložite reakciju i prećutite.

Zdravlje Kostobolja.

Foto: Free Images Pixabay

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao Ovo su dani kada vam se otvara mogućnost da sebi date malo oduška, pobjegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ni sa čim ne opterećuju. Posao neće pobjeći, a vi ćete se vratiti osvježeni. Osim toga, pokušajte ovih dana da namirite neke stare finansijske obaveze i na to stavite tačku.

LJubav Ako dozvolite sebi da svoju nervozu i napetost emitujete na partnera postoji velika šansa da krizu, koja može biti kratkotrajna, produbite i na taj način i produžite. Uz pomoć jednog prijatelja vratićete optimizam, iako realni problemi i dalje ostaju neraščišćeni.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao Iznenađujuće vijesti mogu potpuno da vam pomute koncentraciju. Vaša puna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji u vezi s poslom koji svakodnevno obavljate. Ako ste u začetku novog projekta, otvara se mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uspjeh predstoji ali kroz bolan kompromis.

Foto: Depositphotos

LJubav U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što se od vas očekuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste da slobodno vrijeme posvetite sebi, daleko od svih pa i od najbližih.

Zdravlje Glavobolja.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao Čak i za najmanju zaradu morate dobro da se pomučite. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima. Krajem nedelje moguće je malo poboljšanje raspoloženja, iako neki problemi još opstaju.

LJubav Predali ste se iluzijama. Svjesno dozvoljavate sebi da vas nadvlada nerealna mašta. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim uljudnim ponašanjem šalje poruku da vas uvažava. Pripazite da vaša blagonaklonost ne zazvuči kao da imate zadnje namere.

Zdravlje Budite oprezni s ljekovima.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao Spremite se na važne odluke. Nije vrijeme za oklijevanje, potrebno je da brzo reagujete i prihvatite prvu poslovnu ponudu koja stiže u ovom periodu. Možda će vam, na početku, sve djelovati usporeno i traljavo, ali dugoročno sve što sada budete pokrenuli, posjedovaće potencijal da se razvije u ozbiljno isplativ posao budućnosti. Budite istrajni i uspećete u tome.

LJubav U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate da rešite. Odlično funkcionišete kada ste pod pritiskom, ali onog časa kada stvari budete doveli do kraja, sledi vam osjetan energetski pad. Prva na udaru vašeg nezadovoljstva biće voljena osoba.

Foto: Depositphotos

Zdravlje Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao Stiže značajan finansijski dobitak, ali istovremeno i troškovi na koje niste računali. Neka vas ne ponese pomisao da biste mogli da odložite plaćanje tekućih računa. Bilo kakva ideja o novčanim kombinacijama, znajte, biće onemogućena. Ovih dana budite naročito disciplinovani, čak i u situacijama koje vam mogu djelovati bezazleno.

LJubav Došli ste do tačke kada je potrebno da sagledate svoj ljubavni život. Voljena osoba pokazuje male signale da se nešto bitno u njoj mijenja. Te male promjene jesu naznaka onoga što dolazi. Kako god da se postavite, na pragu ste perioda tokom koga će se vaš partnerski status promeniti.

Zdravlje Bolovi u grlu.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao Zbog prividno dobrog raspoloženja gubite sliku o realnim mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju uopšte ne razumiju i isključuju je u startu. Sve što ovih dana započnete ići će traljavo i biće opterećeno neočekivanim preprekama.

LJubav Usmjereni ste na jednu situaciju koja se odvija u okviru vaše porodice. Moguće su i neke prisilne promjene na koje ćete vi, htjeli to ili ne, morati da reagujete. Skloni ste preuveličavanju problema, pa zbog toga dvaput promislite prije nego što nešto odlučite.

Zdravlje Problemi s plućima.

Foto: Depositphotos

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao Uspjevate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas opterećuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete, ipak, biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Nemate strpljenja za posao. Ovih dana vas sve više privlači ideja o kratkotrajnom odmoru ili bar malom predahu.

Ljubav Potrebna vam je pauza, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za takve promjene. Disciplinovano i strpljivo pristupite partneru, jedino ćete na taj način izbeći tranzite koji najavljuju mogućnost nekog preokreta koji može značiti čak i prekid veze.

Zdravlje Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao Opterećeni ste mnoštvom obaveza koje vam, ovih dana, ne prijaju. Možete se naći usred velike grupe ljudi, upleteni u razgovore koji se tiču vašeg poslovanja. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena. Odluke morate da donesete samostalno. Na vrijeme se distancirajte od spoljašnjih uticaja jer vam u ovom periodu nisu od koristi.

Ljubav Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili nesigurnost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte se šta vam je važnije – sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Foto: Free Images Pixabay

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao Opterećeni ste tempom koji vas prati već izvjesno vreme. Obeshrabruju vas zahtjevi sa svih strana, kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vrijeme da u tome i istrajete. Na sve ovo nude vam se i nova zaduženja. Usporite malo i ne prihvatajte sve što se nudi jer niste svemogući.

LJubav Sve više razmišljate o osobi koja ni na koji način nije za vas. Bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za bilo kakve zakulisne radnje. Bićete razotkriveni. Odolite iskušenjima, jedino ćete na taj način izbjeći neprijatne aspekte koji mogu da vam zakomplikuju ljubavni život.

Zdravlje Alergije.

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Horoskop

Nedeljni horoskop: 9. april – 15. april

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

OVAN

Hrana

Ova vam sedmica donosi red frke i žurbe, pa red opuštenosti, lenčarenja I uživanja. U prvim momentima bićete skloni preskakanju obroka i samo usput glocnuti po koji zalogaj….U drugim ćete se potruditi da sve propušteno nadoknadite….i preko toga…

Ljubav

Ovnovska energija se dodatno zahuktava mladim Mesecom u vašem znaku pod čijim uticajem ulazite u ovu nedelju. Odličan momenat za nove I podsticajne načine funkcionisanja sa partnerom. Pa gde je zamka onda, izgleda da je sve savršeno? Pa nije, jer ako ukačite da je samo vaše mišljenje bitno i samo vaši stavovi imaju važnost u partnerstvu – suočićete se sa prilično burnom reakcijom od strane voljene osobe. Prema tome, naučite da čujete ali i da ispoštujete i drugu stranu. Slobodni Ovnovi – ukoliko se u ovoj sedmici suočite sa odbijanjem, sami ste krivi. Ljubav nije trka, niti takmičenje. Ne jurcajte.

Posao Ako već do sada niste izbili u prvi plan, pa šta čekate? Ako se vaše ambicije, želje, volja I snaga nisu do sada probudili I ako niste I rukama I nogama krenuli da grabite ka svojim ciljevima, do kada tačno mislite da se nakanjujete? Ovo je vaš period I vaše vreme I treba ga iskoristiti. Neki Ovnovi u ovoj sedmici konkretno mogu doživeti ogromne poslovne promene. Završiti sa jednim radnim mestom, firmom, poslovnim projektom, saradnjom – I ući u nešto drugo, povoljnije I stabilnije za vas.

Novac

Finansije će krenuti uzlaznom linijom. No, troškovi su I dalje velika stavka koja vas koči.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima I zubima.

BIK

Hrana

Ove vas nedelje hrana privlači kao magnet, a vi ni ne pokušavate da joj se oduprete. Sve će vam prijati, a naročito kremastiji, sočniji, pa i po malo masniji zalogaji. A slatkiši će ove nedelje biti posebno vaša slaba tačka. Slatka Venera ulazi u vaš znak, a svi apetiti počinju da rastu…

Ljubav

Od srede – vaša vladarka Venera je u vašem znaku I ljubavne zanimacije na vaš način I pod vašim vođstvom će moći da počnu. Do srede može da se dogodi da neka emotivna oluja protutnji vašim partnerskim nebom – što će biti posebno aktuelno kod onih koji su u nekom tipu tajnog odnosa ili kod onih kojima su ljubomora I posesivnost slabe tačke u vezi u kojoj su. No, od ulaska Venere dirigentska palica veze je kod vas – a vi se potrudite da muzika koja prija vašim ušima počne. Slobodni Bikovi – za avanturu I “idi mi, dođi mi” ljubav ovo su super dani. A da vi malo sačekate stabilnije emotivne prilike ?

Posao

Umorno I pod pritiskom ulazite u novu radnu sedmicu I očekujte da će vas ovakva energija držati sigurno u njenom prvom delu. Može se dogoditi da čujete neke neprijatne vesti ili informacije kojima se ne radujete ili koje bi vas mogle iznervirati. Nakon burnog prvog dela, drugi deo radne nedelje je mirniji i stabilniji. Možete razmišljati da promenite neke situacije koje vas opterećuju, ali bi možda bilo dobro još malo sačekati. Pravo vreme za vaše planove i za promene tek dolazi. Budite fokusirani na obaveze.

Novac

Novac vam lako klizi iz ruku.

Zdravlje

Stres, premor, problemi sa spavanjem.

BLIZANCI

Hrana

Potrebna vam je uravnotežena i raznovrsna ishrana, što znači da ćete morati nekim navikama da kažete „stop“ tokom ove sedmice. I sami ćete primetiti koliko ćete se osećati lakše i bolje kada izbacite pojedine namirnice sa svog jelovnika…

Ljubav

Ukoliko su vaše misli I emocije okrenute samo ka partneru, u ovoj nedelji biste trebali da imate uglavnom korektnu komunikaciju I stabilan, ali ujedno I vrlo živ odnos sa voljenom osobom. No, ukoliko imate običaj da švrljnete ili da lako upadate u iskušenja, onda ste zvanično ušli u “crvenu zonu” – jer se od ove sedmice aktivira vaše polje tajni I to slatkim zabranjenim voćem – planetom Venerom. Ne može se poreći da privlačite suprotni pol u ovom periodu, ali razmislite…..no, ako ste slobodni – bilo da je u pitanju tajna ili javna ljubav – vi je možete ostvariti I pokrenuti vrlo strasnu emotivnu pričicu.

Posao

Da će biti I posla I obaveza – ma hoće. No, biće I dobrih rezultata I rešenih situacija I segmenata u kojima lagano uspostavljate kontrolu I pored toga što će povremeno biti I sitnih nerviranja. Neke se promene dešavaju tokom ovog perioda, moguće je da ćete nekima od njih biti I zatečeni I iznenađeni, ali ne mora da znači da one neće biti povoljne po vas. Moguće je da će te promene biti I u vezi organizacije ili načina funkcionisanja. Pojedinim Blizancima stiže i nova poslovna ponuda – i to dosta solidna.

Novac

Nije savršeno, ali daleko od toga da je loše.

Zdravlje

Skroz solidno.

RAK

Hrana

Potrebno vam je više gvožđa u ishrani. Zato – prvom prilikom do pijace i nakupujte cveklu, paradajz, spanać! Jedite juneće ili konjsko meso, jedite džigericu (ne svinjsku), pijte sok od borovnice i crvenog grejpfruta.

Ljubav

Ukoliko je do sada situacija sa voljenom osobom bila korektna, na isti način će se I nastaviti tokom ove sedmice. Ukoliko ste pak imali talasanja – pa, uglavnom ćete bežati u posao ili se okretati ka prijateljima – da, stoji da izbegavate da pogledate nekim situacijama u oči, ali šta sad – to je neki vaš način. Bilo bi mnogo bolje da otvoreno porazgovarate, ali na vama je da li ćete to učiniti ili ne. Slobodni Rakovi – preko poslovnog segmenta neko vam šalje signale, simpatično vam je I slatko ovo – ali vas ne dotiče jer ste trenutno okrenuti drugim prioritetima. Osoba koja pokazuje interesovanje neće odustati od vas.

Posao

Poslovno – situacija deluje prilično “nagužvano”. Iako se sve završava u roku, vi ipak osećate pritisak kroz poslovne okolnosti, ali i kroz ljude sa kojima sarađujete. Mlad Mesec u polju karijere sa kojim ulazite u ovu sedmicu označava početak konkretnijih dešavanja u ovom segmentu. Ulazite u fazu povećanog obima obaveza ali I povoljnijih prilika koje će krenuti da se otvaraju. Osećate da morate nešto promeniti, ali niste sigurni šta tačno. Savet ili podrška od strane prijatelja ili bitnog saradnika biće od pomoći.

Novac

Iako novac dolazi, imate osećaj da se za svaki dinar morate udarnički boriti.

Zdravlje

Imate pojačanu potrebu za odmorom. Osetljivost disajnih organa.

LAV

Hrana

Stalno ćete iz nervoze nešto grickati. Ako ne želite da pokvarite svoju liniju (a taman ste se malo stesali), onda grickajte jabuke, pomorandže, šargarepe….Smutite po neki smuti, ili cedite sokove od svežeg voća i povrća. Ne jedite u kasnim večernjim satima.

Ljubav

Situacija sa partnerom je ok I stabilna je. E sad, da li ste vi time zadovoljni ili ne, to je već pitanje koje morate postaviti sebi. Komunikacija vam je dobra, dogovori i planovi funkcionišu. Ukoliko postoji nešto što vam smeta ili što vam ne dozvoljava da budete u potpunosti zadovoljni – to će vrlo brzo krenuti da dolazi na dnevni red. Zato bi možda bilo dobro da sada, kada je komunikacija sa voljenom osobom korektna – popričate o pitanjima koja vas interesuju. Slobodni Lavovi – i dalje je kod vas sve otvoreno za strasti, za interesantna flertovanja, pa čak i za nove ljubavne početke. Koristite ovu energiju, uživajte.

Posao

I pored dosta dobrih okolnosti koje su trenutno oko vas kada je posao u pitanju, evidentno je da postoji pritisak svakodnevice, da postoji određeno nezadovoljstvo time kako se neke bitne stavke odvijaju. Sada, kada imate i više nego dovoljno mogućnosti da neke stvari menjate – uradite to. Kontakt sa saradnicima I poslovnim partnerima je dobar I može se pronaći rešenje koje vam je potrebno. Tokom ove sedmice slede vam dogovori sa osobom ili firmom koja bi mogla postati značajniji partner u poslu.

Novac

Ostvarujete pomalo klimavu stabilnost po pitanjima finansija.

Zdravlje

Uglavnom korektna zdravstvena situacija.

DEVICA

Hrana

Malo hedonizma nikome ne škodi, zar ne? Izgleda mi da je red da se tokom ove nedelje opustite i istinski uživate u dobrom zalogaju….pa i da pomalo preterate. Teško ćete u ovoj nedelji odolevati nekim kremastim, sočnim poslasticama. Slatkiši će biti vaša slaba tačka.

Ljubav

Možda se ne događa baš sve onako kako biste vi želeli u vašim emotivnim relacijama, ali ne možete poreći da trenutno neka stabilnost, kao i dobra energija – postoji. Uspećete i da pokrenete neka važna pitanja i možda donesete promenu u odnosu sa osobom koju volite. Doduše, to su male i sitne stavke, ali i malim koracima ipak se stiže do odredišta, zar ne ? Povremeno ste dosta nervozni i impulsivni, neka to voljena osoba ne oseti. Slobodne Device – flertovanje sa nekim vam postaje zanimljiva i vrlo inspirativna aktivnost. Dopada vam se vrcavost ove osobe, ali vam ona i intelektualno vrlo prija. Dugi razgovori.

Posao

Uspeli ste da se uklopite u tempo dešavanja i sve lakše funkcionišete na dnevnoj bazi, i pored pojačanog obima obaveza i očekivanja od strane nadređenih da sve bude gotovo u roku. Odnos sa kolegama i saradnicima je u ovom periodu vrlo korektan – nije važno da li se volite, ali uspevate da sarađujete i poslovno podržavate jedni druge. Informacije koje vam dolaze su pouzdane i na njih se možete osloniti. Ukoliko je bilo problema sa bilo kom vrstom papirologije – ovo je period za rešavanje.

Novac

Od drugog dela sedmice – finansije ulaze u stabilniju fazu.

Zdravlje

Glavobolje, sinusi, krajnici.

VAGA

Hrana

Ako je to ikako moguće, pokušajte da ne preterujete sa hranom – iako vaši redovni obroci nisu obilni, problem je u tome što između njih konstantno nešto grickate. Moguće je da svoje nezadovoljstvo po bilo kom pitanju trenutno davite u hrani.

Ljubav

Čudni dani za Vage u emotivnim relacijama – i kod partnera i kod vas u ovom se periodu mogu probuditi posesivnost, ljubomora, pa čak i potreba da kontrolišete odnos i drugu stranu – što može dovoditi do momenata kada je situacija zategnuta do ivice pucanja. I jedno i drugo možete tokom ove nedelje lepo zatalasati odnos, ali je malo verovatno da će doći do bilo kakvog „iskakanja“ iz koloseka i prekida. Samo vodite povremeno ljubavne ratove, a oboje negde u tome i uživate. Slobodne Vage – mlad Mesec u vašem polju partnerstava plus intenzivni aspekti Venere jednako je ljubavna strast i fatalnost.

Posao

Svi vas nerviraju i sve vas nervira. Opustite se, i vi nervirate druge pa nikom ništa. Morate da sarađujete, da se uklapate i da izvučete maksimum iz poslovnih okolnosti i situacija. Kada tu nervozu gurnemo na stranu – ova nedelja vam donosi itekako dobre mogućnosti da se povežete sa drugima, da pokrenete neke jače poslovne komunikacije i kontakte. Posebno lepo i aktivno vam je postavljeno sve što se vezuje za inostranstvo – pa bi to bila strana na koju bi se valjalo usmeriti. Završavanje papirologije, potpisivanja.

Novac

Konstantno ste tu negde na nuli…..ili čak u minusu.

Zdravlje

Sve se vrti u istom krugu – sinusi, glava, prehlade, alergije.

ŠKORPIJA

Hrana

Velika su iskušenja pred vama. Stvarno ćete morati da budete karakteri da biste mogli da odolite slatkišima i slanišima koji će vas tako slasno mamiti da ih smažete sve. Držite se, ne odustajte od sređivanja svog organizma i svojih navika!

Ljubav

Ništa nije čisto ni jasno u vašim emotivnim relacijama I bar trenutno – vi ne možete ništa spektakularno uraditi povodom toga. Čak I da se na prvi pogled sve odvija fino I normalno – postoje unutrašnja previranja I nepoznanice kod vas. Možete pokušavati da razgovarate sa partnerom, ali je malo verovatno da će to doneti neku konstruktivnu ili iole veću promenu. Ipak, pokušavajte I dalje – vaši napori sada daće rezultate, ali kasnije u vremenu koje dolazi. Slobodne Škorpije – najpre preko poslovnog segmenta (mada ni ostali načini nisu isključeni) može vas pokrenuti I zainteresovati osoba sa kojom imate kontakt.

Posao

Ulazite u ovu nedelju sa mladim Mesecom u polju poslovne svakodnevice – pokreće se nova faza koja najpre govori o kontaktu, komunikaciji I dogovoru sa novim saradnikom ili poslovnim partnerom. Ili pak – pokretanje novog poslovnog projekta u koji ste vi uključeni. Sve u svemu – noviteti dolaze, a vi ćete u njima imati zapaženu ili pak vodeću ulogu. Realizacija planova sada je već više nego izvesna a još ako se oni vezuju za inostranstvo ili za saradnju sa stranim firmama – tim bolje.

Novac

Značajan priliv ili dogovor oko novca u prvom delu nedelje.

Zdravlje

Osetljivo je grlo, sinusi, sklonost alergijama.

STRELAC

Hrana

Jaka potreba za uživanjima u hrani i piću i nemogućnost kontrolisanja apetita prisutni su tokom ove nedelje. Zaista ćete teško odolevati dobrim zalogajima i postoji velika verovatnoća da ćete nabaciti i po koje kilce…

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom varira od odličnog raspoloženja i vrcave energije do granice sukoba i rasprave. Strasti su jake, ali su prisutne i sumnje i nepoverenje a prisutno je i da oboje brzo menjate raspoloženja i non stop se igrate vruće – hladno situacija. Lek za sve ovo, to jest za dovođenje situacije u stabilnost je samo komunikacija – ona vam ide na ruku u ovoj nedelji, ali prosto rečeno – morate biti spremni i da saslušate šta druga strana ima da kaže, ali i da vi progovorite otvoreno i iskreno. Slobodni Strelčevi – ljubavne zanimacije, slatka iskušenja, flertovi i sve prožeto strastima i dobrom energijom.

Posao

Pravi potez u pravo vreme. Ili možda još bolje – pravi način komunikacije i spremnost za dogovor – donose Strelčevima prilike oko kojih se vredi potruditi. Ukoliko ste tokom ove sedmice u nekim pregovorima – postoji više nego dobra šansa da ih uspešno privedete kraju. Vaši postupci sada imaju veliku snagu i važnost, pa nemojte olako shvatati ništa niti vući impulsivne poteze. Pred vama je dobra sedmica u kojoj ćete završiti više nego što ste planirali a usput sebi otvoriti i nove poslovne prilike.

Novac

Mogućnost za novac od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

I dalje je grlo posebno osetljiva tačka kod vas.

JARAC

Hrana

Malo ćete vremena imati za sebe tokom ove sedmice. I vama je jasno da je potrebno da povedete više računa o ishrani, ali kao da se nikako ne otvara prostor za tako nešto. Potrudite se makar da vaši obroci budu raznovrsni i redovni.

Ljubav

Ni ova nedelja ne može doneti stabilnost koja vam je potrebna kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Šareniš od energija koje vam čas idu na ruku a čas vas sapliću. Neka slična ponašanja pokazuje i voljena osoba koja varira od otvorenog pokazivanja emocija i razumevanja pa do povlačenja, zatvaranja ili spremnosti za rasprave. Očekivati da partner bude stabilan faktor u vašem odnosu je sada potpuno nerealno – moraćete po ko zna koji put da to budete vi. Slobodni Jarčevi – ili prošlost ponovo počinje da se vrti oko vas ili ste u kontaktu sa osobom koja vas po nekim karakteristikama podseća na bivšeg/bivšu.

Posao

Osobe sa kojima ste u poslovnom kontaktu su ispod vašeg nivoa znanja i radnog iskustva, ali to ne znači da ne možete od njih naučiti nešto novo. Isto tako – ne znači da sa njima ne možete ostvariti uspešnu saradnju i napraviti dogovor – vi ćete uneti element stabilnosti, a oni nov način funkcionisanja i nove ideje. Prosto rečeno – sada bi bilo dobro da budete otvoreni za nove stvari jer ste u fazi kada će one svakako dolaziti, svidelo vam se to ili ne. Morate biti otvoreniji za promene i novitete.

Novac

Novac će stići u trenutku kada vam je najpotrebniji.

Zdravlje

Prehlade.

VODOLIJA

Hrana

Nikako ne uspevate da odvojite dovoljno vremena za sebe, pa vam je najlakše da pripremite nešto na brzinu ili pak da se okrenete brzoj hrani, pecivima, grickalicama. Makar pokušajte da umesto čipsa ili slatkiša pojedete salatu ili neko voće…

Ljubav

Komunikacija je na tankoj granici između razumevanja I rasprave. Postoji dovoljno dobre energije u ovoj nedelji da biste je mogli pogurati na pravu stranu, ali to sada umnogome zavisi od toga koliko ste spremni da pređete preko nekih partnerovih infantilnih i samoživih postupaka i izjava. Ukoliko dozvolite da vam ego bude povređen i da se probudi vaša čuvena tvrdoglavost – e onda od razumevanja nema ništa. Slobodne Vodolije – neko će vas u potpunosti iznenaditi pokretanjem prema vama. Ili niste primećivali da je ova osoba zainteresovana za vas ili se niste nadali ovakvom razvoju situacije.

Posao

Obaveze se gomilaju – nije problem, rešavate ih vi jednu po jednu ali vas svakako iznenađuje što pritisak nikako ne popušta već naprotiv – samo se pojačava. Cela nedelja je ispunjena ogromnim pokretom, konstantnom komunikacijom, prebiranjem po papirima I sređivanjem istih a na sve to – neće biti ništa čudno ukoliko se pokrenu I pregovori oko novog radnog mesta ili poslovnog projekta, angažmana. Sve u svemu – protrčaćete kroz ovu nedelju ali ćete isto tako biti I poprilično zadovoljni postignutim.

Novac

Pritisak troškova popušta.

Zdravlje

Sinusi, prehlade, alergije, glavobolje.

RIBE

Hrana

Ova vam nedelja donosi promenljiv apetit i to da ćete ići iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. Nećete moći da odolite slatkišima, to je više nego sigurno, ali nećete biti ni redovni sa nekim „regularnim“ obrocima.

Ljubav

Reč po reč, dan po dan – situacija sa voljenom osobom se lagano smiruje I dolazi u neku normalu. Talasi nervoze, sumnje ili besa koji su vas u prethodnom periodu često preplavljivali sve manje su intenzivni I to najpre iz razloga što je komunikacija sa partnerom bolja. Lakše se dođe do dogovora, postoji bolja energija sa obe strane I spremnost da se prilagodite I izađete u susret jedno drugom. Slobodne Ribe – ukoliko postoji simpatija – treba joj dati šansu kroz što više razgovora – I dalje nije baš pravi trenutak da se naglavačke zaroni u bilo šta novo. Vreme radi za vas, zato nemojte nigde žuriti.

Posao

Jedan deo poslovnog segmenta će funkcionisati savršeno, a drugi će vam konstantno donositi unutrašnji pritisak I nervozu. Možda jedan ili drugi način funkcionisanja zavisi od vas, a možda zavisi I od toga sa kakvim osobama sarađujete jer ćete se sa nekima super uklapati, a sa nekima odbijati. Ukoliko su ostale neke nezavršene obaveze, sada je vreme da ih privodite kraju. Takođe – svi papirološki problemi ili nejasnoće sa dokumentacijom sada mogu biti rešeni. Glava vam je sada hladna i brže razmišljate.

Novac

Povoljne informacije u vezi novca.

Zdravlje

Grlo, sinusi, glavobolje, alergije.

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Mjesečni horoskop za april

Pogledajte šta su vam zvijezde predvidjele za april.

Nedjeljni poslovni horoskop 30. mart – 05. april

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Vrijeme je za promjene! Mjesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.
 
OVAN

Posao: Ovaj period će biti dosta intenzivan za vas, tako da je savjet da ne donosite ishitrne i nagle odluke, jer su greške moguće. U jednom momentu ćete biti savršeno zadovoljni poslom, a već u sledećem momentu ćete imati potrebu da sve ostavite i krenete iz početka; pripazite na svoje reakcije i na odluke koje je najbolje da ostavite za neki nadolazeći period.

Oni koji su nezaposleni ovog mjeseca mogu naći posao koji je povezan za izdavaštvom, marketingom, rekalmiranjem, ali i sa podučavanjem. Za one u privatnom biznisu malo je teži period na polju finansija.

Ljubav: Slobodni Ovnovi su sada u periodu da mogu lako da pokrenu ozbiljnu ljubavnu tematiku. Emotivni odnosi koji se uspostavljaju u ovom periodu mogu odvesti ka zajedničkom životu ili braku.

Onima koji su u dužim vezama ili u braku, dosta je osjetljiv period. Ni sami ne uspjevate da pohvatate sva osjećanja koje imate u svojim emotivnim vezama. Promjene raspoloženja će biti naglašene, što može dodatno zbuniti vašeg partnera. Savjet je da se posvetite nekom hobiju, poslu, druženju sa prijateljima, dok ovaj nepovoljan uticaj ne prođe.

Zdravlje: Starije Ovnove mogu mučiti hronične tegobe, sinusi su osjetljiviji.

BIK

Posao: Prva polovina mjeseca donosi vam dosta obaveza i završavanje stvari koje ste ostavili za kasnije, sada ćete morati da zasučete rukave i da preuzmete odgovornost da u što kraćem roku dovršite započeto. Potrebno je da napravite okvir, temelje, dogovore, jer već druga polovina mjeseca donosi vam promjenu i poslovno pokretanje pa je potrebno da budete spremni.

Oni koji su u privatnom biznisu imaju jako dobar period pred sobom. Sa lakoćom ćete uspostavljati kontakte i praviti dobre dogovore koji nose uspjeh u poslovanju.

Ljubav: Oni koji su u dužim vezama i braku biće dosta napeti, čangrizavi, tražićete greške u partnerovom ponašanju i postupcima, što unosi veliki nemir u vaš ljubavni život. Prestanite da non-stop nešto preispitujete, analizirate, pokušajte da se opustite i da uživate u zajedničkim trenucima.

Slobodnim Bikovima smeši se ljubav sa osobom koju će upoznati kroz poslovne prilike. Čeka vas dosta strasti i ljubavne energije, ali postoji tendencija da partner/partnerka nije slobodan.

Zdravlje: Odlično!

BLIZANCI

Posao: Bićete u kontaktu sa pozitivnim ljudima i u lijepoj prilici da dobijete neka nova poslovna rešenja. Uticaj Merkura i Marsa donosi vam nestrpljivost, brzinu misli, ali i mogućnost sukoba sa kolegama. Ipak, lako ćete prebroditi sve prepreke, na vaš uobičajeni, lepršav način jer umijete dobro da se snađete u svakoj situaciji i da lako izađete iz nekih koje su potencijalno problematične.

Za nezaposlene Blizance biće lijepih prilika tokom meseca za pronalaženje posla, i to sa više strana, ali je moguće da vam prijatelj u svemu tome dosta pomogne.

Ljubav: Moguće su rasprave sa partnerom, ulaženje u sukobe, igre riječi, nadmudrivanje, gdje vi kao i obično izađete kao pobjednik. Partner se povlači uvrijeđen, a mogao bi da vas kažnjava ćutanjem, ignorisanjem…, što vas najviše nervira i izvodi iz takta.

Slobodni Blizanci su u mnogo boljoj poziciji ovoga mjeseca. Uticaji donose mlađu osobu, ili mladoliku, energičnu, strastvenu, koja će imati inicijativu, obasipati vas komplimentima, a vama će se to mnogo dopasti.

Zdravlje: Više kretanja, fizičkih vježbi… Provodite dosta vremena za kompjuterom ili telefonom.

RAK

Posao: Promjenljiva komunikacija sa najbližim poslovnim saradnicima unosi nemir i gubitak koncentracije. Pretjerano ste osjetljivi, i to na svaku riječ, što vas dovodi u situaciju da možete da uđete u rasprave i sukobe sa kolegama. Izbjegnite to po svaku cijenu, jer će vas dovesti u još stresniju situaciju koja će negativno uticati na posao.

Za one koji su u privatnom biznisu jako je povoljan period za posao, a naročito ako imate namjeru da krenete sa nekim novinama. Uticaj Venere i Sunca u znaku Ovna donosi vam odlične poslovne prilike i mogućnosti, a finansije će biti u porastu.

Ljubav: Partner može biti previše zahtjevan i malo imati sluha kako se osjećate. Kao da je postao sebičan, želi da bude u prvom planu, da se sve vrti oko njega, a i navikli ste ga na tako nešto. Uticaj koji je prisutan može doneti sukobe i nerazumevanje u partnerskim odnosima.

Slobodnim Rakovima smiješi se ljubav sa osobom koju poznaju preko prijatelja ili društvenih mreža. Pred vama je velika mogućnost da imate romatičnu ljubavnu romansu.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak, uglavnom prolazne tegobe.

LAV

Posao: Polje posla će vam biti kao zabava u narednom periodu. Sve vam ide od ruke, lako postižete sve što ste zamislili, imate dobru saradnju sa kolegama i nadređenima. Uticaji su povoljni za napredak, za povećanje finansija, obećana nagrada neće izostati.

Za nezaposlene Lavove sjajan period za pronalaženje posla koji može trajati u vremenu i koji će vam donijeti i odličnu zaradu. Za one koji su u privatnim vodama, takođe je jako povoljan period. Imaćete jako uspješne kontakte i saradnju koja će vam donijeti profit i napredak.

Ljubav: U poslednje vrijeme mnogo toga krijete u sebi, i partner to osjeća. Neke vam stvari nisu baš najjasnije, a naročito ste zbunjeni padom emocija i monotonijom koja je zavladala. Ovo su prolazni uticaji u onim vezama koje su zasnovane na dubljoj povezanosti, međutim, ovaj period doneće mnogim pripadnicima ovoga znaka prekid emotivnih veza.

Slobodnim Lavovima smiješi se ljubav sa osobom koja je na nekoj poziciji, viđena ili popularna po nečemu. U pitanju je dosta uspješna i energična osoba koja će se ovoga meseca pojaviti u vašem životu.

Zdravlje: Slaba tačka noge i zglobovi.

DJEVICA

Posao: Poslovna situacija je dosta stabilna, ali vi imate potrebu da nešto mijenjate, a naročito da se osobodite nekih osoba sa kojima poslovno sarađujete. Ipak, nemate još adekvatnu zamjenu, pa radite na tome da je pronađete. Oni koji traže posao sada ga lako mogu naći ukoliko su ti poslovi povezani sa tehnikom, kompjuterima, elektronikom, novim tehnoligijama…

Za Djevice koje su u privatnim vodama ide period prepun promjena i izazova. Dosta ćete se iscrpljivati, teret može biti veliki, ali se vidi da ćete uspjeti u svemu tome.

Ljubav: Između vas i osobe koju volite potpuno je normalana situacija, tu i tamo sa nekim izazovima, pa ne dozvolite da se u vas uvuče bespotrebna sumnja, mračne misli koje vas dovode u situaciju da imate potrebu da kritikujete partnera.

Slobodnim Djevicama odličan je period za ljubav i ljubavne romanse, ali postoji jak uticaje za vezu koja će biti tajne prirode. Ukoliko ste i vi zauzeti to vam neće mnogo smetati, ali ako ste slobodni tada se može desiti da posle početnog zanosa dođe do nezadovoljstva.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Prva polovina mjeseca povoljna je za pripremu, organizaciju, dogovore. U ovom periodu će se još neki dogovori iskristalisati, a druga polovina mjeseca je povoljna za akciju. Provjerite papirologiju, mogu se potkrasti neke greške i naći neki propusti, pa ih ispravite na vrijeme.

Za nezaposlene Vage, koje se bave nekim od umjetničkih zanimanja, povoljan je period da do izražaja dođe njihova urođena kreativnost i da ostvare svoje zamisli o kojima već duže vreme razmišljaju. Sada je pravo vrijeme da izađete u javnost sa svojim idejama koje su fantastične.

Ljubav: Za one koji su u dužim vezama nije baš stabilan period u partnerskim odnosima. Neke neizgovorene riječi, sitne laži i skrivanja dovode do destabilizacije odnosa i utiču na gubitak povjerenja. Ukoliko ovakva sitacija duže potraje, može ozbiljno narušiti vas ljubavni odnos.

Za slobodne Vage sjajan je period za ljubav i nova poznanstva. Biće aktuelna mlađa osoba, moguće rođena u jednom od vatrenih znakova. Ovaj period podstiče strasti, podiže ljubavnu energiju, novi ljubavni početak se približava…

Zdravlje: Slaba tačka probavni sistem.

ŠKORPIJA

Posao: Osoba sa kojom poslovno sarađujete počeće da vam šefuje, da vam prebacuje obaveze koje nisu vaše, što vam se definitivno neće dopasti. Nešto od toga nećete baš moći da izbjegnete, ali ako toga bude previše, počeće da vam kuva u stomaku, nećete izdržati a da se ne pobunite, što moze dovesti i do konflikta.

Za one koji su u privatnim vodama sprema se iznenađenje. Novi kontakti, sa ljudima od uticaja, donijeće vam i nove prilike za poboljšanje vaše poslovne situacije. Neće izostati ni finansijska dobit, koja može biti i veća od očekivane.

Ljubav: Vaš emotivni partner biće više okrenut svojim poslovnim obavezama, a vi niste baš voljni da budete u drugom planu, nećete baš imati mnogo razumjevanja. Sa druge strane, sada je odličan period da se okrenete samo sebi, da nađete načina kako da sebi udovoljite, a u sve to uključite i druženje sa prijateljima, naročito sa onima koje dugo niste vidjeli.

Za slobodne Škorpije sada je povoljan period da uspostave dobar odnos sa osobom iz prošlosti koja im i dalje puno znači. Mnogi od pripadnika vašeg znaka obnoviće stare veze, mnogima će se pojaviti osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Skloni ste iscrpljivanju, više se odmarajte.

STRIJELAC

Posao: Vaše impulsivno ponašanje i prejterane reakcije doneće vam problem sa šefovima i nadređenima. Skloni ste da namećete svoju volju, a da tuđe greške iznosite u prvi plan. Možete stvoriti dosta neprijateljstva u vašem poslovnom okruženju ukoliko dozvolite sebi tako nešto.

Oni koji su u privatnim vodama imaće dosta izazova tokom mjeseca. Dogovori će se izjaloviti, a vi gubite strpljenje. Ipak, vidi se da će se na kraju sve dobro završiti. Prva polovina mjeseca nije najpovoljnija za finansije, mogući su iznenadni troškovi.

Ljubav: Nervoza i napetost kojoj ćete biti skloni ovog mjeseca odraziće se i na vaš odnos sa partnerom. Ne dozvoljavate da vam se bilo šta kaže, ne prihvatate kritiku, iako uopšte niste u pravu. Međutim, partner vam gleda kroz prste, zato što vas neizmjerno voli i razumije.

Slobodni Strijelčevi mogu lako uleteti u tajnu ljubavnu romansu sa zauzetom osobom, a moguće da je ta osoba iz vašeg poslovnog okruženja. Polet energije i strasti biće naglašen, ali postoji tendencija da taj odnos neće dugo trajati.

Zdravlje: Više odmarajte.

JARAC

Posao: Uticaji donose gubitak koncentracije, pa su greške izvjesne u ovom periodu. Saradnici će od vas zahtjevati dosta toga, ali vi nećete imati strpljenja niti energije da im izlazite u susret, kako ste ih inače navikli. Sve će vas nervirati i izvoditi iz takta, ali ne brinite, i vi ćete nervirati druge.

Druga polovina mjeseca nosi mogućnost za neke nove poslovne početke. Finansije dolaze i odlaze, potrudite se da sve obaveze izmirite na vrijeme.

Ljubav: Moguće je da se mimoilazite u načinu funkcionisanja i razmišljanja sa svojim partnerima. Postali ste opterećeni poslom i obavezama, niste raspoloženi u posljednje vrijeme, i skoni ste da budete cinični i mrzovoljni, pa će voljena osoba sa punim pravom početi da vas izbjegava.

Za one koji su slobodni smiješi se nova ljubav sa nešto starijom osobom, ozbiljnom, sličnih stavova i pogleda na život. Moguće je da Jarčevi u ovom periodu uđu u emotivnu vezu koja ima tendenciju da postane ozbiljnija priča.

Zdravlje: Teško se opuštate, moguće nesanice.

VODOLIJA

Posao: Preko prijatelja i poznanika možete doći u kontakt sa veoma ozbiljnim poslovnim saradnicima sa kojima se vrijedi dogovarati i uspostaviti poslovnu saradnju. Takođe, povoljan je period za pronalaženje dodatnog posla i lako možete doći do dodatnog prihoda.

Ukoliko ste nezaposleni, potegnite svoje veze i poznanstva i ne propuštajte šansu koja vam dolazi. Za one koji polažu ispite veoma je povoljan period, srećne okolnosti će biti na vašoj strani.

Ljubav: Monotonija u vezi se osjeća već duže vrijeme. Puno nekog praznog razgovora, ili pak ćutanja. Niste spremni da se suočite sa nedostacima, pa vam je lakše da sve izbjegavate.

Za one koji su slobodni jako interesantan i dinamičan period. Osoba iz prošlosti, sa kojom već duže vrijeme čak nemate ni kontakt, iznenada će se pojaviti u vašem životu. Takođe, prijateljstvo i ljubav su isprepletani, pa se lako neko prijateljstvo može pretvoriti u emotivnu vezu.

Zdravlje: Osjetljiviji stomak i organi za varenje.

RIBE

Posao: Trošite dosta energije na posao, ali krajnji rezultat opet izostaje. Sve se nekako približi realizaciji, ali nepredviđene situacije remete konačnicu. Tek krajem mjeseca će se posao pokrenuti u željenom pravcu.

Za one koji su nezaposleni smiješi se posao iz snova. Osoba od povjerenja se dosta zauzela za vas, i lijepa vijest uskoro dolazi. Za one koji su u privatnom biznisu finansije će zadavati muku ovoga mjeseca, kao i problem sa rokovima.

Ljubav: Romantičan period je pred vama. Osoba koja vam se već neko vrijeme dopada sada će početi da se otvara i da vam pokazuje naklonost koju čekate već neko vrijeme. Slobodne Ribe imaju pred sobom jako uzbudljiv mjesec za emotivna dešavanja.

Za one koji su u tajnim vezama, postoje prepreke da se vide sa voljenom osobom. Nekakve situacije stalno iskrsavaju, pa odlažu ljubavni susret. Za one koji su u dužim vezama ili u braku, slijedi period stabilizacije. Dobro se slažete sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Izvor: www.telegraf.rs

NASTAVI SA ČITANJEM

Sponzorisano

Sponzorisano

Seljak.me i VD

Danilovgrad
14°
Углавном облачно
06:0119:25 CEST
Осећај: 14°C
Ветар: 8km/h S
Влажност: 33%
Притисак: 1018.96mbar
УВ индекс: 4
ПетСубНед
18/8°C
14/8°C
14/7°C

Facebook

Instagram

Najčitanije