NEDELJNI HOROSKOP Povoljna nedelja za Jarca i Strijelca, Blizance očekuje haos, praviće grešku za greškom - Volim Danilovgrad
Connect with us

Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP Povoljna nedelja za Jarca i Strijelca, Blizance očekuje haos, praviće grešku za greškom

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

OVAN

Posao

Kreće vam polako period u kojem ćete imati više elana, energije i motivacije da se posvetite svom poslu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ono što želite na ovom polju. Bićete veoma inicijativni i direktni. Ako bude došlo do sukoba sa saradnicima, uspećete da isterate stvari po svom i da pokažete da je vaša ambicija ipak ispred njihove. Povoljna je nedelja za promenu nekog ugovora ili dogovora, a može lako da vam se desi i neki vid prekida saradnje. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete biti aktivni na polju posla i moćićete da ostvarite dobre rezultate. Sa vašim rivalima biste takođe mogli da se suočite na veoma direktan i otvoren način. Ovo je faza u kojoj ćete biti veoma konkretni u obavljanju svih obaveza ali i poslovnih pregovora, ne postoji niko i ništa što bi moglo da vam promakne. Možete da očekujete fazu u kojoj ćete uspešno rešavati poslove koji su bili u zastoju u prethodnom periodu.

Ljubav

Na polju emocija vas očekuje faza u kojoj ćete takođe biti veoma aktivni u kojoj ćete želeti promene. Možete da očekujete da ćete imati priliku za neko novo poznanstvo ili neki nov susret koji bi za vas mogao da bude prilično značajan. Pred vama je nedelja u kojoj ćete biti skloni tome da jurite ka postizanju zadovoljstva kao i ka tome da budete viđeni, poželjni, flert će vam biti i te kako važan i vaše zavodničke sposobnosti će biti u porastu. Moguće je da ćete imati i neke neočekivane preokrete ili promene na ovom polju. Ukoliko ste u vezi, mogla bi da vam se desi kriza u odnosu sa voljenom osobom, razdvajanje ili neki privremeni prekid. Moguće je da će do udaljavanja i problema doći na vašu inicijativu iz nekog razloga. Nije vam baš povoljna faza za ostvarenje bilo kakve stabilnosti u vezi. Sada vam je sve podložno promenama pa bi bilo dobro da još uvek ne donosite važne konačne odluke.

Zdravlje

Pred vama je faza u kojoj ćete biti boljeg zdravlja nego do sada. Možete da očekujete da ćete imati priliku da ojačate i da se regenerišete. Na ovom polju vas prati uticaj dobre sudbine koja je na vašoj strani. Ako ste iz prošlosti imali neke probleme i poteškoće, tokom ovog perioda biste mogli da ih prevaziđete lakše nego što je do sada to bio slučaj. Potrudite se da uložite više energije u vremena u to da se pozabavite vašim zdravljem. Važno je da budete spremni da pravite neke promene vaših navika kao i da se odreknete poroka i nezdravog ponašanja. Redovna fizička aktivnost i bavljenje sportom će za vas uvek biti ključan faktor za očuvanje dobrog stanja na polju zdravlja pa se pozabavite time da budete posvećeniji stvaranju jednog svakodnevnog aktivnog ritma i dobrih navika. Posavetujte se sa vašim lekarom oko bilo kakvih problema koji vas muče na ovom polju. Po horoskopu su mogući manji problemi sa srčanim sistemom.

BIK

Posao

Pred vama je jako povoljna nedelja u kojoj će sreća biti na vašoj strani. Možete da očekujete da će sudbina za vas da pripremi dosta dobrih promena i da ćete imati mogućnost da budete zadovoljni okolnostima na poslovnom polju. Ako se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povećanje obima posla, povećanje profita, bolju zaradu i generalno pozitivnije okolnosti na ovom planu. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite saradnju sa nekim članom porodice ali i sa nekom osobom koja je povezana sa inostranstvom. Očekuje vas mogućnost dobitaka na sreću, dolazi period u kojem biste mogli da imate neku zaradu koja dolazi lako i generalno dosta pozitivnih preokreta. Pred vama jefaza u kojoj biste mogli da ostvarite poslovni i finansijsku stabilnost i poboljšanje. Potrudite se da budete maksimalno posvećeni ostvarenju svojih ciljeva i imaćete pozitivne rezultate. Sudbina vam je veoma naklonjena tokom ove nedelje.

Ljubav

Na polju emocija vas očekuju velike i važne odluke u narednom periodu. Ukoliko ste već pronašli svoju srodnu dušu, ovo je faza u kojoj ćete imati mogućnost da sa voljenom osobompravite planove za zajednički život, kupovinu kuće, proširenje doma ili porodice, zajednička putovanja ili ćete jednostavno želeti da pokažete jedno drugome da ćete jedno drugome pružiti stabilnost i sve ono što je potrebno da jednom drugom date kako biste bili zadovoljni i kako bi se osećali voljeno i sigurno. Ako ste slobodni, ovo je faza u kojoj dolazi do susreta i spajanja sa osobom koja će u vama probuditi jaka osećanja, jaku strast i sa kojom ćete poželeti dugotrajnu i ozbiljnu vezu ali ne zbog obaveza već iz iskrenih emocija i najbolje namere da u takvom odnosu budete ostvareni kao kompletni i da se osećate voljeno. Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje naći svoje zadovoljstvo u ljubavi i strasti.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem biste mogli da budet skloni nekim problemima. Tokom ove nedelje biste mogli da budete skloni preteranom unosu šećera i masti, pa biste samim tim mogli da imate probleme sa gojenjem, višak kilograma bi mogao zatim negativno da se odrazi na brojne funkcije u vašem organizmu i na stanje vašeg zdravlja generalno, povedite računa o nivou holesterola u krvi, izbegavajte alkoho, pazite na jetru i mogućim problemima sa masnom jetrom. Očekuje vas period u kojem ćete imat dosta iskušenja pred sobom i potrebu da se prepustite užicima u jelu i piću bez umerenosti ali biste ipak o tome trebali da povedete više računa i da sebi postavite neke zdrave i realne granice u pogledu ishrane. Potrudite se da održavate dobru liniju a s vremena na vreme se počastite nekom poslasticom u kojoj ćete ipak biti umereni! Ukoliko imate bilo kakve dileme po pitanju ishrane posavetujte se sa nutricionistom.

BLIZANCI

Posao

Imaćete probleme sa koncentracijom u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete na poslovnompolju biti skloni ponavljanju nekih grešaka iz prošlosti. Generalno sada i na polju komunikacije sa bliskim poslovnim okruženjem i saradnicima, možete da imate neke probleme koje ne očekujete i koje biste možda voleli i da izbegnete. Očekuje vas period u kojem ćete veoma lako dolaziti do svih oblika nesporazuma. Povedite računa o tome da jasnije predstavite svoje namere i da se posvetite konkretnijem obavljanju poslovnih zadataka. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate dosta sitnih komplikacija na polju posla. Moguće su i blokade vezane za tehničke probleme, komplikacije sa papirologijom, administracijom, neki manji gubitak na putu ili poslovna šteta radi nesporazuma ili nekih pogrešnih informacija. Možete da očekujete napetu nedelju tokom koje će biti potrebno da posvetite više koncentracije i energije svom poslu.

Ljubav

Na emotivnom polju ćete želeti otvoreno da pokažete svoje namere kao i svoja osećanja ali često može da vam se desi da budete pogrešno shvaćeni. Pred vama je period u kojem ćete na neki način imati poteškoće da ostvarite sasvim mirnu situaciju sa voljenom osobom, često može biti nerazumevanja među vama ili će vam se ponekad činiti da vaš odnos zapravo može da vodi do nekih komplikacija na opštem planu. Moguće su sitne čarke i prepirke, svađe tokom ove nedelje. I vi možete da budete sumnjičavi ili da partneru zamerate neke situacije iz prošlosti. Generalno ste skloni osećaju ogorčenosti tokom ove nedelje. Ako ste slobodni, možete imati zanimljiv kontakt i flert na putovanju ili sa nekom osobom koju srećete u prolazu ali vam ovaj period svakako nije povoljan za početak nove veze. Postoje uticaji koji govore i o mogućnosti povratka stare ljubavi u vaš život. Očekuje vas period u kojem emotivno kod vas može biti nekih nestabilnosti.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas prate hronični problemi i neke tegobe koje bi mogle da budu vezane za vašu prošlost. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično skloni tegobama sa disajnim putevima koji su vaša slaba tačka tokom celog života. Ukoliko imate probleme sa plućima, bronhijama, ako vas muči kašalj obavezno se obratite vašem lekaru. Možete da budete skloni i problemima sa astmom. Ako vas ništa od ovoga inače ne prati sada je moguća neka prolazna prehlada ili virus koji napada respiratorni sistem pa se potrudite da o tome povedete računa. Generalno je ovo period u kojem možete da budete osetljiviji. Izbegavajte unos alkohola. Takođe se potrudite da se držite podalje od cigareta, pušenja koje je svakako veoma štetno za vaše zdravlje. Potrudite se da živite zdravije i da se više posvetite potrebama svog organizma, a manje da se prepuštate užicima i porocima bilo koje vrste. Rizičan vam je period, pa ako vas nešto muči- posetite vašeg lekara.

horoskop, priroda

Foto: printscreen/facebook

RAK

Posao

Za vas kreće naporna nedelja. Moguće je da ćete imati dosta turbulencija na polju posla i zarade. Maksimalno ćete biti usmereni na posao i na novac. Možete da očekujete da će biti potrebno da budete aktivni, komunikativni ali i da sledite svoju intuiciju na ovom polju. Pred vama je period u kojem biste veoma lako mogli da ostvarite promenu posla ili promenu delatnosti. Postoje i neke stvari koje tokom ove nedelje neće sasvim zavisiti od vas. Za finansijski dobitak ili zaradu vam je povoljnija prva polovina ove nedelje tokom koje možete da očekujete pozitivnu situaciju na ovom polju. U drugom delu nedelje ćete biti nešto povučeniji ali i štedljiviji, sitničaviji pa ćete tada lakše naći način da neki novac ostavite “sa strane”, za crne dane. Generalno tokom ove faze možete da pokažete više ambicije nego inače, pa se potrudite da adekvatno ispratite taj impuls. Važno je da se posvetite ostvarenju svojih poslovnih planova.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, očekuje vas nemiran i nestabilan period. U sebi ćete osećati veliku potrebu za promenama ali i za slobodom. Moguće je da ćete na neki način bežati u samoću ili ćete od voljene osobe biti daleko više udaljeniji nego inače. Ovo je period u kojem biste mogli na neki način da preispitujete svoju potrebu za sigurnošću i da izađete iz zone komfora u kojoj ste se našli. Dosta toga bi sada moglo da vam stane na put pri ostvarenju ljubavne sreće, a najviše biste vi sami sebi mogli da kočite ostvarenje stabilne zajednice sada. Vaša promenljivost bi partneru mogla da krene da predstavlja jedan veći stres. Ako ste slobodni, možete da imate flert sa nekom osobom iz poslovnog okruženja ali za sada nema naznaka za početak veze. Vi sada trenutno niste spremni da se prema bilo kome na bilo koji način obavezujete u nekoj većoj meri. Pustite sebe, neka vas prođu bubice, ne rešavajte stvari na ovom planu na silu.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni brojnim tegobama. Pošto je ova nedelja za vas prilično stresna i možete često biti napeti i nervozni, logično može da se zaključi da ćete imati poteškoće na nervnoj bazi. Višak stresa bi mogao da utiče i na neki vid poremećaja u ishrani kod vas. Moguće je da ćete naglo mršaviti ili gubiti apetit tokom ovog perioda. Skloni ste tome da budete napeti, da stalno negde jurite i žurite pa se čuvajte nesmotrenih reakcija i poteza koji bi doveli do pada, preloma, uganuća, povrede ili do nekih problema u saobraćaju. Potrudite se da tokom ove nedelje nađete neki način da se iskontrolišete i da dođete do unutrašnje smirenosti koja vam je neophodna kako biste se osećali bolje i kako bi izašli na kraj sa svakodnevnim problemima koji vas na neki način muče i opterećuju. Tokom ove nedelje pazite i na vaše zdravlje zuba i desni koji bi takođe mogli da vam budu osetljivi.

LAV

Posao

Tokom prvog dela ove nedelje bi moglo da vam se desi da se malo ulenjite i da na neki način izbegavate poslovne obaveze. Moguće je da ćete biti skloni tome da iz pozadine posmatrate dešavanja na poslovnom polju oko vas. U drugom delu nedelje ćete biti nešto aktivniji i motivisaniji da se posvetite poslu. Može da se desi i da budete mišljenja da na ovom polju ne možete sada ništa preterano značajno da učinite ili promenite, pa i zbog toga možete biti nešto pasivniji. No, u svakom slučaju neće stanje na polju posla kod vas biti ni toliko loše. Na polju finansija biste mogli da imate sreće pa bi generalno kod vas moglo da dođe do nekog novog priliva novca koji će vas učiniti zadovoljnim. Očekuje vas period u kojem možete da ostvarite neke manje pomake ili zadatke umerenog obima i da se zbog toga osetite korisnim. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da ipak ostvarite stabilizaciju na poslovnom planu.

Ljubav

Na ovom polju biste mogli da budete prilično zahtevni tokom nardne faze. Lako bi moglo da se desi da budete osetljiviji nego inače i da vašem partneru na neki način namećete svoje potrebe. Moguća je promenljivost u osećanjima kod vas ali je isto tako veoma moguće i da ćete vi sami biti nekako nesigurni po pitanju sopstvene vrednosti. Shodno tome možete da budete sumnjičavi, skloni ljubomori i nepoverenju prema voljenoj osobi i onda kada za to nema nekog realnog osnova kod vas. Sve ukazuje na to da biste mogli da budete razdražljivi i promenljivog raspoloženja. Ako ste slobodni, postoji osoba koja vas magnetski privlači ali prema kojoj još uvek niste spremni da napravite neki konkretan korak radi svoje nesigurnosti. Moguće je da ćete imati tremu i da generalno sada nećete biti spremni da napravite prvi korak ka ostvarenju emotivne veze. Možda je i bolje za vas da malo sačekate, da dođe povoljniji period.

Zdravlje

Na ovom planu ćete biti osetljivi tokom narednog perioda. Očekuje vas faza u kojoj ćete mati mnogobrojne sitne smetnje i poteškoće. Ukoliko ste bilo kada do sada imali probleme sa vidom, važno je da povedete računa o svojim očima i o tome da li je došlo do neke izmene po pitanju dioptrije. Ukoliko primetite bilo kakve poteškoće vezane za oči na vreme se obratite vašem lekaru. Glava vam je takođe sada slaba tačka, pa možete imati česte probleme sa bolovima u čeonom predelu glave. Migrene su moguće kao i problemi koji se vezuju za sinuse i bolove u glavi koji su uzrokovani problemima sa sinusima. Posavetujte se sa vašim lekarom detaljnije na tu temu. Potrudite se da tokom ove nedelje redovno spavate, da odmarate i da se ne iscrpljujete. Povedite računa i o mogućim manjim problemima vezanim za visok pritisak. Potrudite se da izbegavate stresne situacije i da se ne naprežete ni na jednom polju.

horoskop

Foto: shutterstock

DEVICA

Posao

Neće vam biti lako da napravite dobru organizaciju svih događaja i poslova koji vas očekuju tokom ove nedelje. Biće vam od velikog značaja daradite mentalne vežbe koje će vam pomoći da se bolje koncentrišete. Malo je reći da bi stanje na polju posla moglo da vam bude haotično. Potrudite se da svojim stresom i nervozom ne unesete dodatnu negativnu energiju u sve što vas okružuje. Poradite na boljoj organizaciji poslova. Prihvatite činjenicu da ne možete uvek sve sami i da i za vas u poslovnom smislu povremeno postoji preveliki zalogaj. Važno je da spoznate svoje granice na ovom polju i da ne prebacujete sebi kada osetite potrebu da se zaustavite. Potrudite se da obavite osnovne poslovne zadatke ali nemojte da prelazite svoje granice. Može se desiti da za neki rok omanete ili zakasnite, oprostite sebi to unapred. Važno je da shvatite da vam preveliki stres na poslovnom polju može značajno poremetiti ravnotežu i na drugim životnim poljima.

Ljubav

Moguće je da sada na neki način niste dovoljno spremni da se posvetite osećanjima. Može da se desi da neke svoje emocije i svoje potrebe potiskujete i da jednostavno ne budete spremni da se suočite sa svim onim što se dešava oko vas na polju emocija. Ako ste se upustili u neku tajnu vezu, moglo bi da dođe do velikog preispitivanja kod vas po tom pitanju. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom polako izlaze na površinu problemi koji su se gurali pod tepih i koji su na neki način vezani za prošlost. Suočavanje sa nekim stvarima mora da vam se desi pre ili kasnije. Ako ste slobodni, vraća vam se neka bivša ljubav, sudbina vas na neki način testira po pitanju toga da li ste naučili lekciju koju ste trebali da naučite i da li ste zaista spremni da nastavite dalje. U nekim trenucima ćete imati potrebu za emotivnom izolacijom i osamom kako biste se bolje osećali. Neće vam biti ni malo lako da se izborite sa svim svojim osećanjima.

Zdravlje

Moguće je da vas unutrašnji i emotivni nemiri dovode i do manjih zdravstvenih problema. Očekuje vas period u kojem biste zbog stresa i nerešenih emocionalnih pitanja mogli da imate probleme sa nesanicom. Pred vama je faza u kojoj vam nije ni malo lako da se stabilizujete po pitanju previranja koja osećate u sebi. Da bi spavali mirno i smirili savest potrebno je da zaronite duboko u sebe i da se suočite sa svojim najdubljim potrebama. Neophodno je da se oslobodite sumnji u sebe. Tokom ovog perioda boravite pored vode više nego inače. Meditirajte, opuštajte se uz muziku, uplovite u neki umetnički svet koji bi na vas mogao da ima umirujuće dejstvo. Posvetite se hobijima ili talentima koje ste davno zapostavili. Očekuje vas faza u kojoj će biti potrebno da radite na tome da budete smireniji kako bi vam i zdravlje bilo bolje. Na nervnoj bzi su problemi sa nesanicom kod vas naglašeni, a oni vam uzrokuju kasnije osećaj malaksalosti i hroničnog umora.

VAGA

Posao

Očekuje vas generalno povoljna faza u kojoj ćete imati dosta sreće pogotovo ako vam je povezan posao sa putovanjima ili sa nekim društvenim aktivnostima. Možete da očekujete nedelju u kojoj ćete imati dosta posla i obaveza ali i nedelju u kojoj će vaš rad na neki način biti priznat i uvažen. Očekuje vas jako povoljna faza da sa svojim saradnicima, kolegama i poslovnim okruženjem generalno ostvarite jako dobre odnose. Moguće je da ćete na radnom mestu svima biti jedan veliki i iskren prijatelj. Ako su vam poslovi povezani sa inostranstvom, u tom slučaju ćete biti više nego zadovoljni zbog svega što vas očekuje. Možete da se nadate jednoj povoljnoj nedelji u kojoj ćete prilike za napredovanje imati kao i šanse za novu zaradu ili za proširenje posla. Pratiće vas sreća i bez mnogo muke i truda ćete moći da ostvarite ono što želite kada je u pitanju polje posla. Jako je dobra nedelja da ostvarite sve svoje zamisli.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate pravu ljubav, sledi vam spajanje sa osobom pored koje ćete imati osećaj da dobijate sve ono što vanm je potrebno. Moguća je velika ljubav, zadovoljstvo, jaka osećanja koja vas spajaju kao i jaka želja da budete zajedno i da zajedno nešto gradite kao par. Moguće je da ćete pored emotivnog imati i prijateljski odnos i da ćete se osećati odlično jer se radi o osobi prema kojoj možete da budete iskreni i otvoreni po svim važnim pitanjima. Bićete veoma zadovoljni i ako ste u vezi ili braku, sa voljenom osobom su moguća češća viđanja, oli prisniji odnos, a i neke lepe vesti bi mogle sada lako da vam dođu preko partnera. Ako ste slobodni dolazi do ostvarenja veze sa osobom koju upoznajete preko prijatelja ili na nekom putovanju, a pogotovoje povoljan period za ljubav koja je povezana sa inostranstvom. Prepustite se svojim emocijama i željama i tokom ove nedelje ćete biti srećni.

Zdravlje

Ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem tokom ovog perioda. Sve ukazuje na to da biste generalno trebali da imate pozitivno stanje u ovoj nedelji. Oko vas i u vama vlada mnogo pozitivne energije i generalno možete da budete skloni tome da sada poboljšate svoj kvalitet života kao i da se potrudite da na neki način svoje navike menjate i da generalno ostvarite pozitivno i stabilno stanje na ovom polju. Prijaće vam da budete aktivni na svim poljima i fizički i društveno, da se krećete više, da izlazite i ostvarujete kontakte sa većim brojem ljudi. Možete da očekujete period u kojem ćete na neki način želeti da uradite sve ono što možete kako biste popravili svoj kvalitet života i kako biste uspeli da uspostavite ravnotežu na svim poljima. Prijaće vam bavljenje rekreacijom u prirodi ali i nekim hobijima. Potrudite se da u svakom danu nađšete nešto pozitivno što će održavati vaš vedar duh i dobro raspoloženje!

horoskop

Foto: shutterstock

ŠKORPIJA

Posao

Pred vama je period u kojem ćete ponovo imati mogućnost da preuzmete kontrolu nad dešavanjima na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete imati mogućnost da na ovom polju ostvarite sve ono što želite. Promene koje ste planirali pre ćete sada uspeti mnogo lakše da sprovedete u delo. Moguće je da ćete imati mogućnost da napredujete ili da osvojite neki trofej na poslu, da pokažete i dokažete svoje sposobnosti, da pobedite konkurenciju i tome sl. Dolazi vam povoljna faza za početak posla na nekom rukovodećem radnom mestu ili na nekoj višoj poziciji. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite veći poslovni uspeh i da ćete biti zadovoljni okolnostima koje vam se budu ukazale. Poslovno okruženje će pokazati da ceni vaš trud i da možete da napredujete na tom planu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta pozitivnih preokreta kojima ćete generalno biti zadovoljni. Možete da se posvetite poslu i da očekujete konkretne pozitivne rezultate.

Ljubav

Pred vama je period u kojem ćete i na polju ljubavi želeti da preuzmete inicijativu. Ako se nalazite u vezi koja vam stvara pritisak i nezadovoljstvo neko duže vreme, možete biti spremni da taj odnos naglo prekinete. Neće vam teško pasti udaljavanje od partnera kojem već odavno zamerate mnoge stvari iz prošlosti i kojeg razmišljate da ostavite već neko vreme. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada imate šanse da je osvojite lakše nego što mislite, samo je potrebno da nastavite u svom stilu, otvoreno, direktno i bez mnogo dvoumljenja. Sada vaša Škorpionska snaga strast i temperament jako dolaz do izražaja pa ćete biti i te kako zadovoljni kada budete ostvarili ono što želite, tačnije kada ulovite svoj plen. Možete da očekujete povoljan period da dođe do neke veze koja bi bila ozbiljna i trajna. Sve promene koje treba da se dese ćete vi inicirati i pokrenuti neće se desiti same od sebe…

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete skloni tegobama i problemima. Moguće je da ćete biti veoma podložni problemima sa povišenom telesnom temperaturom. Skloni ste virusima, infekcijama, oboljenjima vezanim za upalna i bolna stanja. Obavezno se posavetujte na vreme sa vašim lekarom oko svega što vas muči i nemojte da izbegavate unošenje terapije koju vam stručnjak prepiše. Pogotovo se čuvajte glavobolja, povreda glave, očiju i problema sa krvotokom kao i sa srčanim sistemom. Tokom ovog perioda vam i kičma i kosti mogu doneti dodatne poteškoće. Velika doza ukočenosti i bolova u leđima vam takođe na polju zdravlja može predstavljati veći problem. Potrudite se da redovno radite vežbe istezanja koje će vam pomoći oko toga da vam se kičma bolje oseća. Ne naprežite se previše tokom ovog perioda, radite na jačanju imuniteta i krvne slike. Izbegavajte nošenje bilo kakvog težeg tereta.

STRELAC

Posao

Možete da očekujete da će sreća biti maksimalno na vašoj strani u narednom periodu. Svaki posao koji budete započeli ćete uspeti da završite na pozitivan način, a svaki posao koji treba da završite ćete uspeti bez komplikacija da privedete kraju. Podrška iz inostranstva vam dolazi ili neka poslovna saradnja koja je povezana sa inostranstvom ili putovanjima može da vam donese dosta značajnih i pozitivnih preokreta. Ovo je faza u kojoj ćete moći da ispoljite i svoju kreatvnost ali i slobodan um, duh koji vas vodi ka ostvarenju kreativnih i većih ambicija koje gajite u sebi. Odlična vam je ova nedelja za ostvarenje ciljeva i ambicija, posvetite se poslu maksimalno i bićete zadovoljni okolnostima i ishodom događaja. Važno je da verujete u sebe, da razmišljate pozitivno i da budete spremni na širenje posla, na napredovanje i na dobre promene na ovom polju. Nećete imati ni jedan veći razlog za brigu tokom ove nedelje.

Ljubav

Na ljubavnom planu takođe možete da očekujete faktor sreće koji će vas pratiti, pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni dešavanjima sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je putovanje radi ljubavnog sastanka ili neki susret sa osobom iz daleka. Ako ste u vezi na daljinu shvatićete da bi možda baš ta osoba mogla da bude vaša prava ljubav i partner sa kojim ćete na duže staze imati priliku da dosta toga menjate. Očekuje vas period u kojem ćete želeti slobodan i otvoren odnos u kojem su emocije i strasti stvar prirodnih potreba, a ne nešto što bi se glumelo. Ako ste u braku ili vezi imaćete dosta lepih predloga za vašeg partnera, bićete spremni da vašu ljubav premestite na neki viši nivo ili da se zajedno školujete, da zajedno putujete i na neki način unapređujete vaš odnos. Generalno vas očekuje osećaj zadovoljstva i emotivne ispunjenosti tokom ove nedelje. Možete da očekujete fa ćete u vašoj vezi imati veliku dozu iskrenosti.

Zdravlje

Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju zdravlja težiti tome da budete u doborj formi i da rešavate probleme. Možete da se nadate pozitivnim rezultatima i promenama ako ste već primenili bilo kakvu terapiju ili neke nove tretmane u cilju poboljšanja svog stanja. Generalno vam vlada povoljan period u kojem biste trebali da budete rasterećeni, ne očekuju vas bilo kakvi veći problemi napolju zdravlja. Moguće je da ćete vi biti opušteni, raspoloženi, nonšalantni i spremni na neka nova životna iskustva i avanture koje bi mogle da oplemene vaš um i duh. Možete da očekujete da ćete biti u dobroj formi ali vam na odmet neće biti i neka dodatna fizička aktivnost. Potrudite se da održavate dobro stanje i da pazite na realne potrebe svog organizma. U narednom periodu vam je sudbina naklonjena na svim poljima, pa i kada je zdravlje u pitanju možete očekivati odličnu fazu u kojoj neće biti većih problema.

JARAC

Posao

Očekuje vas period u kom bi poslovi trebali da vam idu stabilnim i mirnim tokom. Ova nedelja vam je jako povoljna za polje finansija pa možete da očekujete da ćete imati pozitivna dešavanja kada je u pitanju novac i poboljšanje zarade. Moguće je i bolje materijalno stanje preko poslovnog ili ljubavnog partnera. Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku i da razmislite o nekom nasledstvu, kreditu ili pitanjima koji se tiču nekretnina. Možete da očekujete generalno povoljnu fazu da se pozabavite svim materijalnim pitanjima i organizacijom štednje i troškova. Horoskop vam je dobro postavljen i ukazuje na stabilizaciju i pozitivna rešavanja na ovom polju, možete da se nadate preokretima koji će za vas biti dobri. Vi ste generalno smireni i imate dobru komunikaciju sa saradnicima. Ne bi trebalo da se desi bilo šta što bi ometalo vaše poslovne planove. Preporučuje vam se da u narednom periodu razmislite i o pravljenju dugoročnijih planova za posao.

Ljubav

Pred vama je dobra faza u kojoj ćete sa voljenom osobom imati stabilnu komunikaciju i atmosferu punu poverenja i pozitivnih vibracija. Možete da očekujete generalno dobro stanje kada se radi o vašem polju emocija. Bićete zadovoljni bliskošću koju ste uspostavili sa voljenom osobom i generalno ćete moći da se okrenete ka tome da idete ka stabilizaciji vašeg odnosa. Očekuje vas period u kojem biste mogli da razmišljate o potencijalnoj trudnoći ili da se posvetite tome da sa partnerom polako radite na proširenju porodice. Ako ste slobodni, tekuća nedelja nije povoljna za ostvarenje emotivne veze koja bi bila ozbiljna i trajna ali može da se desi susret sa nekom osobom iz prošlosti ili ljubavna avantura koja bi mogla da vam donese neke lepe trenutke i da vam malo razbije svakodnevnicu i monotoniju. Moguće je da vi sada niste ni u mogućnosti da ostvarite neka nova ljubavna poznanstva u toku ove nedelje.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ne biste trebali da imate probleme. Generalno kod vas sada vlada povoljna faza u kojoj biste trebali da imate stabilno stanje. Možete da očekujete da ćete probleme iz prošlosti dovesti u red. U nekoj manjoj meri biste mogli da budete skloni unosu alkohola ili nekim problemima vezanim za loše navike pa se potrudite da o tome povedete računa, da uvedete više samodiscipline i da budete na neki način ipak bolji prema sebi. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate poteškoće koje su vezane za jetru ali i krvotok, pa o tim slabim tačkama povedite više računa i potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole. Ako vas bilo šta muči nemojte da se ustručavate da zakažete lekarski pregled. Ovo je faza u kojoj vam i organi urogenitalnog trakta mogu biti nešto osetljiviji pa i o tome za svaki slučaj dodatno povedite računa kada je zdravlje u pitanju.

horoskop

Foto: pixbay

VODOLIJA

Posao

Tokom ove nedelje može da se desi da vam dosta poslovnih aktivnosti generalno zavisi od drugih ljudi. Može da se desi da vaša sudbina na neki način sada bude u tuđim rukama, što vam neće uvek biti lako da prihvatite, očekuje vas faza u kojoj su mogući i neki sukobi sa nadređenima. Može da se desi da sa njihove strane ka vama krene da se dešava veći pritisak nego što ste navikli ili ćete recimo imati na poslu neki vid reorganizacije i smene šefova, pa promene rukovodstva mogu da se odraze svakako i na vaš poslovni položaj. Kada je u pitanju privatni posao, ako se time bavite imaćete šanse za sklapanje neke nove saradnje. Generalno ovo jeste period u kojem možete dodatno da razmotrite neke stare dogovore, ugovore i situacije koje su vam u prethodnom periodu predstavljale bilo koji vid dileme. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim ishodom iako će vam ova nedelja generalno biti malo turbulentna.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neka nova i prilično važna dešavanja na ljubavnom planu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da menjate svoje ljubavne partnere ili da sami sa sobom razgraničite neka očekivanja na ovom polju. Veoma je moguće da ćete na neki način ostvariti i prisniji i emotivniji odnos sa osobom koja je pored vas ako se toj vezi posvetite. Pitanje je samo što želite. Ovo može da bude faza u kojoj ćete veoma lako preći iz jdne veze u drugu i praviti promene oko kojih ste ranije oklevali. Trebalo bi da od osobe do koje vam je stalo dobijete uzvraćenu ljubav i pažnju i da vam se generalno ukaže mogućnost da negujete jedan dobar i zdrav odnos koji u budućnosti može da napreduje. Povoljna vam je ova faza za ljubav pa je maksimalno iskoristite radi nekih novih dešavanja i promena koje priželjkujete. Važno je da sami sebi priznate svoje želje i kockice će vam se već nekako sklopiti.

Zdravlje

Pred vama je period u kojem možete da budete skloni nekim manjim tegobama kada je u pitanju polje zdravlja. Velike su šanse da ćete imati neke probleme koji su povezani sa organima za izlučivanje tečnosti, a pre svega sa bubrezima, bešikom i urinarnim traktom. Ukoliko već od ranije imate tegobe tog tipa, sada je vreme da se javite vašem lekaru radi nalaza i pregleda kako biste uspeli da vidite o čemu je reč. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite povoljno stanje na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete imati sada sklonost i ka nekim dermatološkim problemima, pa je važno da i o tome povedete računa. Disbalans hormona bi mogao da vam donese neke promene na koži koje će vam stvarati nelagodnosti. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči i nemojte da se lečite na svoju ruku. Važno je da se trudite i da uzimate dovoljno tečnosti i da generalno stvarate zdravije navike.

RIBE

Posao

Možete da očekujete da će vam položaj planeta u narednom periodu biti prilično naklonjen. Sve ukazuje na to da ćete imati dosta sreće na poslovnom polju. Mnogo novih dešavanja je ispred vas ali vas ta dešavanja i promene neće ometati već će vam doneti mogućnost da poslovno napredujete i da ostvarite još bolje stanje nego ono koje ste imali do sada. Bićete u velikoj meri posvećeni poslu, obavezama, aktivnostima, dužnostima i zadacima ali ćete isto tako znati i da možete da računate na pozitivan ishod po pitanju novca i poslovnih priznanja. Moguće je da ste krenuli polako da napredujete od nekih nižih pozicija ka višim i da se generalno ne bojite posla. Vredni ste i posvećeni svojim odgovornostima i smatrate da ste dobar kandidat za ostvarenje većeg poslovnog uspeha u budućnosti. Ova nedelja vam je povoljna da na mikro planu rešite neke probleme i da se pozabavite zadacima koji će vam doneti pozitivne promene u budućnosti.

Ljubav

Možete da očekujete malo usporeniji tempo kada je u pitanju polje ljubavi. Za sada nemate previše novih dešavanja pa vam tokom ove nedelje osećaj monotonije povremeno može visiti nad glavom. Ako imate partnera, tom vezom možete da postanete zadovoljniji u narednom periodu i generalno ćete pokazati da vam je jako stalo do toga da vaš odnos krene dobrim putem, da se stabilizujete i da polako krenete ka stvaranju zajedničkih navika, zajedničkih planova, moguće u pravcu zajedničkog života i ka tome da vam svakodnevnica bude nešto što delite jedno sa drugim. Ukoliko ste slobodni, ovo je za vas prilično pasivna nedelja u kojoj nećete imati preterano značajne prilike za promene. Može da se desi da vam se u blizini radnog mesta neko pojavi ali su velike šanse da nećete biti zainteresovani ili da će taj odnos ostati nekako samo na flertu. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate osećaj dosade ali ne brinite, i to će kasnije proći.

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete tokom ove faze biti skloni nekim manjim problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Povoljna je faza da rešavate probleme kojih ste već svesni i da se posvetite tome da menjate svoje navike. Od vaših navika, ishrane, unosa tečnosti i aktivnosti upravo i zavisi najviše vaše zdravlje. Ako se potrudite da na ovom polju rešite sebe negativnih obrazaca ponašanja uspećete u velikoj meri da popravite i svoje zdravstveno stanje. Oko svega što vas muči, naravno treba najviše da se posavetujete sa lekarom. Generalno vam je ova nedelja povoljna da uradite rdovne nalaze i preglede i da se posvetite svom zdravlju. Osetljive tačke tokom ovog perioda će vam pretežno biti vezane za organe za varenje, želudac i stomak ali su moguće i neke tegobe vezane za žuč, jetru, pankreas i tome sl. Potrudite se da vašem lekaru prijavite sve smetnje i simptome koje osećate u ovom periodu.

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Horoskop

Nedeljni horoskop: 9. april – 15. april

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

OVAN

Hrana

Ova vam sedmica donosi red frke i žurbe, pa red opuštenosti, lenčarenja I uživanja. U prvim momentima bićete skloni preskakanju obroka i samo usput glocnuti po koji zalogaj….U drugim ćete se potruditi da sve propušteno nadoknadite….i preko toga…

Ljubav

Ovnovska energija se dodatno zahuktava mladim Mesecom u vašem znaku pod čijim uticajem ulazite u ovu nedelju. Odličan momenat za nove I podsticajne načine funkcionisanja sa partnerom. Pa gde je zamka onda, izgleda da je sve savršeno? Pa nije, jer ako ukačite da je samo vaše mišljenje bitno i samo vaši stavovi imaju važnost u partnerstvu – suočićete se sa prilično burnom reakcijom od strane voljene osobe. Prema tome, naučite da čujete ali i da ispoštujete i drugu stranu. Slobodni Ovnovi – ukoliko se u ovoj sedmici suočite sa odbijanjem, sami ste krivi. Ljubav nije trka, niti takmičenje. Ne jurcajte.

Posao Ako već do sada niste izbili u prvi plan, pa šta čekate? Ako se vaše ambicije, želje, volja I snaga nisu do sada probudili I ako niste I rukama I nogama krenuli da grabite ka svojim ciljevima, do kada tačno mislite da se nakanjujete? Ovo je vaš period I vaše vreme I treba ga iskoristiti. Neki Ovnovi u ovoj sedmici konkretno mogu doživeti ogromne poslovne promene. Završiti sa jednim radnim mestom, firmom, poslovnim projektom, saradnjom – I ući u nešto drugo, povoljnije I stabilnije za vas.

Novac

Finansije će krenuti uzlaznom linijom. No, troškovi su I dalje velika stavka koja vas koči.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima I zubima.

BIK

Hrana

Ove vas nedelje hrana privlači kao magnet, a vi ni ne pokušavate da joj se oduprete. Sve će vam prijati, a naročito kremastiji, sočniji, pa i po malo masniji zalogaji. A slatkiši će ove nedelje biti posebno vaša slaba tačka. Slatka Venera ulazi u vaš znak, a svi apetiti počinju da rastu…

Ljubav

Od srede – vaša vladarka Venera je u vašem znaku I ljubavne zanimacije na vaš način I pod vašim vođstvom će moći da počnu. Do srede može da se dogodi da neka emotivna oluja protutnji vašim partnerskim nebom – što će biti posebno aktuelno kod onih koji su u nekom tipu tajnog odnosa ili kod onih kojima su ljubomora I posesivnost slabe tačke u vezi u kojoj su. No, od ulaska Venere dirigentska palica veze je kod vas – a vi se potrudite da muzika koja prija vašim ušima počne. Slobodni Bikovi – za avanturu I “idi mi, dođi mi” ljubav ovo su super dani. A da vi malo sačekate stabilnije emotivne prilike ?

Posao

Umorno I pod pritiskom ulazite u novu radnu sedmicu I očekujte da će vas ovakva energija držati sigurno u njenom prvom delu. Može se dogoditi da čujete neke neprijatne vesti ili informacije kojima se ne radujete ili koje bi vas mogle iznervirati. Nakon burnog prvog dela, drugi deo radne nedelje je mirniji i stabilniji. Možete razmišljati da promenite neke situacije koje vas opterećuju, ali bi možda bilo dobro još malo sačekati. Pravo vreme za vaše planove i za promene tek dolazi. Budite fokusirani na obaveze.

Novac

Novac vam lako klizi iz ruku.

Zdravlje

Stres, premor, problemi sa spavanjem.

BLIZANCI

Hrana

Potrebna vam je uravnotežena i raznovrsna ishrana, što znači da ćete morati nekim navikama da kažete „stop“ tokom ove sedmice. I sami ćete primetiti koliko ćete se osećati lakše i bolje kada izbacite pojedine namirnice sa svog jelovnika…

Ljubav

Ukoliko su vaše misli I emocije okrenute samo ka partneru, u ovoj nedelji biste trebali da imate uglavnom korektnu komunikaciju I stabilan, ali ujedno I vrlo živ odnos sa voljenom osobom. No, ukoliko imate običaj da švrljnete ili da lako upadate u iskušenja, onda ste zvanično ušli u “crvenu zonu” – jer se od ove sedmice aktivira vaše polje tajni I to slatkim zabranjenim voćem – planetom Venerom. Ne može se poreći da privlačite suprotni pol u ovom periodu, ali razmislite…..no, ako ste slobodni – bilo da je u pitanju tajna ili javna ljubav – vi je možete ostvariti I pokrenuti vrlo strasnu emotivnu pričicu.

Posao

Da će biti I posla I obaveza – ma hoće. No, biće I dobrih rezultata I rešenih situacija I segmenata u kojima lagano uspostavljate kontrolu I pored toga što će povremeno biti I sitnih nerviranja. Neke se promene dešavaju tokom ovog perioda, moguće je da ćete nekima od njih biti I zatečeni I iznenađeni, ali ne mora da znači da one neće biti povoljne po vas. Moguće je da će te promene biti I u vezi organizacije ili načina funkcionisanja. Pojedinim Blizancima stiže i nova poslovna ponuda – i to dosta solidna.

Novac

Nije savršeno, ali daleko od toga da je loše.

Zdravlje

Skroz solidno.

RAK

Hrana

Potrebno vam je više gvožđa u ishrani. Zato – prvom prilikom do pijace i nakupujte cveklu, paradajz, spanać! Jedite juneće ili konjsko meso, jedite džigericu (ne svinjsku), pijte sok od borovnice i crvenog grejpfruta.

Ljubav

Ukoliko je do sada situacija sa voljenom osobom bila korektna, na isti način će se I nastaviti tokom ove sedmice. Ukoliko ste pak imali talasanja – pa, uglavnom ćete bežati u posao ili se okretati ka prijateljima – da, stoji da izbegavate da pogledate nekim situacijama u oči, ali šta sad – to je neki vaš način. Bilo bi mnogo bolje da otvoreno porazgovarate, ali na vama je da li ćete to učiniti ili ne. Slobodni Rakovi – preko poslovnog segmenta neko vam šalje signale, simpatično vam je I slatko ovo – ali vas ne dotiče jer ste trenutno okrenuti drugim prioritetima. Osoba koja pokazuje interesovanje neće odustati od vas.

Posao

Poslovno – situacija deluje prilično “nagužvano”. Iako se sve završava u roku, vi ipak osećate pritisak kroz poslovne okolnosti, ali i kroz ljude sa kojima sarađujete. Mlad Mesec u polju karijere sa kojim ulazite u ovu sedmicu označava početak konkretnijih dešavanja u ovom segmentu. Ulazite u fazu povećanog obima obaveza ali I povoljnijih prilika koje će krenuti da se otvaraju. Osećate da morate nešto promeniti, ali niste sigurni šta tačno. Savet ili podrška od strane prijatelja ili bitnog saradnika biće od pomoći.

Novac

Iako novac dolazi, imate osećaj da se za svaki dinar morate udarnički boriti.

Zdravlje

Imate pojačanu potrebu za odmorom. Osetljivost disajnih organa.

LAV

Hrana

Stalno ćete iz nervoze nešto grickati. Ako ne želite da pokvarite svoju liniju (a taman ste se malo stesali), onda grickajte jabuke, pomorandže, šargarepe….Smutite po neki smuti, ili cedite sokove od svežeg voća i povrća. Ne jedite u kasnim večernjim satima.

Ljubav

Situacija sa partnerom je ok I stabilna je. E sad, da li ste vi time zadovoljni ili ne, to je već pitanje koje morate postaviti sebi. Komunikacija vam je dobra, dogovori i planovi funkcionišu. Ukoliko postoji nešto što vam smeta ili što vam ne dozvoljava da budete u potpunosti zadovoljni – to će vrlo brzo krenuti da dolazi na dnevni red. Zato bi možda bilo dobro da sada, kada je komunikacija sa voljenom osobom korektna – popričate o pitanjima koja vas interesuju. Slobodni Lavovi – i dalje je kod vas sve otvoreno za strasti, za interesantna flertovanja, pa čak i za nove ljubavne početke. Koristite ovu energiju, uživajte.

Posao

I pored dosta dobrih okolnosti koje su trenutno oko vas kada je posao u pitanju, evidentno je da postoji pritisak svakodnevice, da postoji određeno nezadovoljstvo time kako se neke bitne stavke odvijaju. Sada, kada imate i više nego dovoljno mogućnosti da neke stvari menjate – uradite to. Kontakt sa saradnicima I poslovnim partnerima je dobar I može se pronaći rešenje koje vam je potrebno. Tokom ove sedmice slede vam dogovori sa osobom ili firmom koja bi mogla postati značajniji partner u poslu.

Novac

Ostvarujete pomalo klimavu stabilnost po pitanjima finansija.

Zdravlje

Uglavnom korektna zdravstvena situacija.

DEVICA

Hrana

Malo hedonizma nikome ne škodi, zar ne? Izgleda mi da je red da se tokom ove nedelje opustite i istinski uživate u dobrom zalogaju….pa i da pomalo preterate. Teško ćete u ovoj nedelji odolevati nekim kremastim, sočnim poslasticama. Slatkiši će biti vaša slaba tačka.

Ljubav

Možda se ne događa baš sve onako kako biste vi želeli u vašim emotivnim relacijama, ali ne možete poreći da trenutno neka stabilnost, kao i dobra energija – postoji. Uspećete i da pokrenete neka važna pitanja i možda donesete promenu u odnosu sa osobom koju volite. Doduše, to su male i sitne stavke, ali i malim koracima ipak se stiže do odredišta, zar ne ? Povremeno ste dosta nervozni i impulsivni, neka to voljena osoba ne oseti. Slobodne Device – flertovanje sa nekim vam postaje zanimljiva i vrlo inspirativna aktivnost. Dopada vam se vrcavost ove osobe, ali vam ona i intelektualno vrlo prija. Dugi razgovori.

Posao

Uspeli ste da se uklopite u tempo dešavanja i sve lakše funkcionišete na dnevnoj bazi, i pored pojačanog obima obaveza i očekivanja od strane nadređenih da sve bude gotovo u roku. Odnos sa kolegama i saradnicima je u ovom periodu vrlo korektan – nije važno da li se volite, ali uspevate da sarađujete i poslovno podržavate jedni druge. Informacije koje vam dolaze su pouzdane i na njih se možete osloniti. Ukoliko je bilo problema sa bilo kom vrstom papirologije – ovo je period za rešavanje.

Novac

Od drugog dela sedmice – finansije ulaze u stabilniju fazu.

Zdravlje

Glavobolje, sinusi, krajnici.

VAGA

Hrana

Ako je to ikako moguće, pokušajte da ne preterujete sa hranom – iako vaši redovni obroci nisu obilni, problem je u tome što između njih konstantno nešto grickate. Moguće je da svoje nezadovoljstvo po bilo kom pitanju trenutno davite u hrani.

Ljubav

Čudni dani za Vage u emotivnim relacijama – i kod partnera i kod vas u ovom se periodu mogu probuditi posesivnost, ljubomora, pa čak i potreba da kontrolišete odnos i drugu stranu – što može dovoditi do momenata kada je situacija zategnuta do ivice pucanja. I jedno i drugo možete tokom ove nedelje lepo zatalasati odnos, ali je malo verovatno da će doći do bilo kakvog „iskakanja“ iz koloseka i prekida. Samo vodite povremeno ljubavne ratove, a oboje negde u tome i uživate. Slobodne Vage – mlad Mesec u vašem polju partnerstava plus intenzivni aspekti Venere jednako je ljubavna strast i fatalnost.

Posao

Svi vas nerviraju i sve vas nervira. Opustite se, i vi nervirate druge pa nikom ništa. Morate da sarađujete, da se uklapate i da izvučete maksimum iz poslovnih okolnosti i situacija. Kada tu nervozu gurnemo na stranu – ova nedelja vam donosi itekako dobre mogućnosti da se povežete sa drugima, da pokrenete neke jače poslovne komunikacije i kontakte. Posebno lepo i aktivno vam je postavljeno sve što se vezuje za inostranstvo – pa bi to bila strana na koju bi se valjalo usmeriti. Završavanje papirologije, potpisivanja.

Novac

Konstantno ste tu negde na nuli…..ili čak u minusu.

Zdravlje

Sve se vrti u istom krugu – sinusi, glava, prehlade, alergije.

ŠKORPIJA

Hrana

Velika su iskušenja pred vama. Stvarno ćete morati da budete karakteri da biste mogli da odolite slatkišima i slanišima koji će vas tako slasno mamiti da ih smažete sve. Držite se, ne odustajte od sređivanja svog organizma i svojih navika!

Ljubav

Ništa nije čisto ni jasno u vašim emotivnim relacijama I bar trenutno – vi ne možete ništa spektakularno uraditi povodom toga. Čak I da se na prvi pogled sve odvija fino I normalno – postoje unutrašnja previranja I nepoznanice kod vas. Možete pokušavati da razgovarate sa partnerom, ali je malo verovatno da će to doneti neku konstruktivnu ili iole veću promenu. Ipak, pokušavajte I dalje – vaši napori sada daće rezultate, ali kasnije u vremenu koje dolazi. Slobodne Škorpije – najpre preko poslovnog segmenta (mada ni ostali načini nisu isključeni) može vas pokrenuti I zainteresovati osoba sa kojom imate kontakt.

Posao

Ulazite u ovu nedelju sa mladim Mesecom u polju poslovne svakodnevice – pokreće se nova faza koja najpre govori o kontaktu, komunikaciji I dogovoru sa novim saradnikom ili poslovnim partnerom. Ili pak – pokretanje novog poslovnog projekta u koji ste vi uključeni. Sve u svemu – noviteti dolaze, a vi ćete u njima imati zapaženu ili pak vodeću ulogu. Realizacija planova sada je već više nego izvesna a još ako se oni vezuju za inostranstvo ili za saradnju sa stranim firmama – tim bolje.

Novac

Značajan priliv ili dogovor oko novca u prvom delu nedelje.

Zdravlje

Osetljivo je grlo, sinusi, sklonost alergijama.

STRELAC

Hrana

Jaka potreba za uživanjima u hrani i piću i nemogućnost kontrolisanja apetita prisutni su tokom ove nedelje. Zaista ćete teško odolevati dobrim zalogajima i postoji velika verovatnoća da ćete nabaciti i po koje kilce…

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom varira od odličnog raspoloženja i vrcave energije do granice sukoba i rasprave. Strasti su jake, ali su prisutne i sumnje i nepoverenje a prisutno je i da oboje brzo menjate raspoloženja i non stop se igrate vruće – hladno situacija. Lek za sve ovo, to jest za dovođenje situacije u stabilnost je samo komunikacija – ona vam ide na ruku u ovoj nedelji, ali prosto rečeno – morate biti spremni i da saslušate šta druga strana ima da kaže, ali i da vi progovorite otvoreno i iskreno. Slobodni Strelčevi – ljubavne zanimacije, slatka iskušenja, flertovi i sve prožeto strastima i dobrom energijom.

Posao

Pravi potez u pravo vreme. Ili možda još bolje – pravi način komunikacije i spremnost za dogovor – donose Strelčevima prilike oko kojih se vredi potruditi. Ukoliko ste tokom ove sedmice u nekim pregovorima – postoji više nego dobra šansa da ih uspešno privedete kraju. Vaši postupci sada imaju veliku snagu i važnost, pa nemojte olako shvatati ništa niti vući impulsivne poteze. Pred vama je dobra sedmica u kojoj ćete završiti više nego što ste planirali a usput sebi otvoriti i nove poslovne prilike.

Novac

Mogućnost za novac od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

I dalje je grlo posebno osetljiva tačka kod vas.

JARAC

Hrana

Malo ćete vremena imati za sebe tokom ove sedmice. I vama je jasno da je potrebno da povedete više računa o ishrani, ali kao da se nikako ne otvara prostor za tako nešto. Potrudite se makar da vaši obroci budu raznovrsni i redovni.

Ljubav

Ni ova nedelja ne može doneti stabilnost koja vam je potrebna kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Šareniš od energija koje vam čas idu na ruku a čas vas sapliću. Neka slična ponašanja pokazuje i voljena osoba koja varira od otvorenog pokazivanja emocija i razumevanja pa do povlačenja, zatvaranja ili spremnosti za rasprave. Očekivati da partner bude stabilan faktor u vašem odnosu je sada potpuno nerealno – moraćete po ko zna koji put da to budete vi. Slobodni Jarčevi – ili prošlost ponovo počinje da se vrti oko vas ili ste u kontaktu sa osobom koja vas po nekim karakteristikama podseća na bivšeg/bivšu.

Posao

Osobe sa kojima ste u poslovnom kontaktu su ispod vašeg nivoa znanja i radnog iskustva, ali to ne znači da ne možete od njih naučiti nešto novo. Isto tako – ne znači da sa njima ne možete ostvariti uspešnu saradnju i napraviti dogovor – vi ćete uneti element stabilnosti, a oni nov način funkcionisanja i nove ideje. Prosto rečeno – sada bi bilo dobro da budete otvoreni za nove stvari jer ste u fazi kada će one svakako dolaziti, svidelo vam se to ili ne. Morate biti otvoreniji za promene i novitete.

Novac

Novac će stići u trenutku kada vam je najpotrebniji.

Zdravlje

Prehlade.

VODOLIJA

Hrana

Nikako ne uspevate da odvojite dovoljno vremena za sebe, pa vam je najlakše da pripremite nešto na brzinu ili pak da se okrenete brzoj hrani, pecivima, grickalicama. Makar pokušajte da umesto čipsa ili slatkiša pojedete salatu ili neko voće…

Ljubav

Komunikacija je na tankoj granici između razumevanja I rasprave. Postoji dovoljno dobre energije u ovoj nedelji da biste je mogli pogurati na pravu stranu, ali to sada umnogome zavisi od toga koliko ste spremni da pređete preko nekih partnerovih infantilnih i samoživih postupaka i izjava. Ukoliko dozvolite da vam ego bude povređen i da se probudi vaša čuvena tvrdoglavost – e onda od razumevanja nema ništa. Slobodne Vodolije – neko će vas u potpunosti iznenaditi pokretanjem prema vama. Ili niste primećivali da je ova osoba zainteresovana za vas ili se niste nadali ovakvom razvoju situacije.

Posao

Obaveze se gomilaju – nije problem, rešavate ih vi jednu po jednu ali vas svakako iznenađuje što pritisak nikako ne popušta već naprotiv – samo se pojačava. Cela nedelja je ispunjena ogromnim pokretom, konstantnom komunikacijom, prebiranjem po papirima I sređivanjem istih a na sve to – neće biti ništa čudno ukoliko se pokrenu I pregovori oko novog radnog mesta ili poslovnog projekta, angažmana. Sve u svemu – protrčaćete kroz ovu nedelju ali ćete isto tako biti I poprilično zadovoljni postignutim.

Novac

Pritisak troškova popušta.

Zdravlje

Sinusi, prehlade, alergije, glavobolje.

RIBE

Hrana

Ova vam nedelja donosi promenljiv apetit i to da ćete ići iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. Nećete moći da odolite slatkišima, to je više nego sigurno, ali nećete biti ni redovni sa nekim „regularnim“ obrocima.

Ljubav

Reč po reč, dan po dan – situacija sa voljenom osobom se lagano smiruje I dolazi u neku normalu. Talasi nervoze, sumnje ili besa koji su vas u prethodnom periodu često preplavljivali sve manje su intenzivni I to najpre iz razloga što je komunikacija sa partnerom bolja. Lakše se dođe do dogovora, postoji bolja energija sa obe strane I spremnost da se prilagodite I izađete u susret jedno drugom. Slobodne Ribe – ukoliko postoji simpatija – treba joj dati šansu kroz što više razgovora – I dalje nije baš pravi trenutak da se naglavačke zaroni u bilo šta novo. Vreme radi za vas, zato nemojte nigde žuriti.

Posao

Jedan deo poslovnog segmenta će funkcionisati savršeno, a drugi će vam konstantno donositi unutrašnji pritisak I nervozu. Možda jedan ili drugi način funkcionisanja zavisi od vas, a možda zavisi I od toga sa kakvim osobama sarađujete jer ćete se sa nekima super uklapati, a sa nekima odbijati. Ukoliko su ostale neke nezavršene obaveze, sada je vreme da ih privodite kraju. Takođe – svi papirološki problemi ili nejasnoće sa dokumentacijom sada mogu biti rešeni. Glava vam je sada hladna i brže razmišljate.

Novac

Povoljne informacije u vezi novca.

Zdravlje

Grlo, sinusi, glavobolje, alergije.

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Nedeljni horoskop od 4. do 11. aprila

Saznajte šta vas narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao Usmjereni ste na neke novine u poslovanju i pronalazite zanimljive metode koje se definišu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim licima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen prije roka. Osim toga, velike neprijatnosti mogu nastati ukoliko vaš posao ima veze s komunikacijom ili bilo kojim vidom saobraćaja.

LJubav Paralelno s napetom atmosferom koja oslikava vaš profesionalni život, i emotivni odnosi postaju sve nestabilniji. Voljena osoba je pod tenzijom, a moguća je i dodatna neprijatnost ukoliko počnete da se pravdate. U fazi ste potpunog emotivnog nerazumijevanja.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao Predstoje vam problemi sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se zaletite u velike akcije. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Ovo nije vrijeme za rješavanje bilo kakvih zavrzlama. Vaša iskrenost neće osigurati pobjedu, bez obzira na to koliko ste u pravu.

LJubav Na ovom planu stižu uzbuđenja ali i stresovi. Voljena osoba ne uspijeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vrijeme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razriješite na vrijeme, prerasti u ozbiljan sukob.

Zdravlje Gastritis.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao Predstoje vam povoljne vijesti vezane za neki posao iz prošlosti. Informacija stiže od osobe s kojom ste poslovno povezani. Ako je tema cijele situacije nešto zakulisno, budite na oprezu jer možete biti izloženi manipulaciji i lažima koje će vas uzdrmati. Svoja očekivanja svedite na minimum kako ne biste, na kraju, bili oštećeni.

LJubav Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Na sve to partner vas pritiska pa vaše nezadovoljstvo može eskalirati na potpuno pogrešan način. Koliko god da ste izazvani, odložite reakciju i prećutite.

Zdravlje Kostobolja.

Foto: Free Images Pixabay

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao Ovo su dani kada vam se otvara mogućnost da sebi date malo oduška, pobjegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ni sa čim ne opterećuju. Posao neće pobjeći, a vi ćete se vratiti osvježeni. Osim toga, pokušajte ovih dana da namirite neke stare finansijske obaveze i na to stavite tačku.

LJubav Ako dozvolite sebi da svoju nervozu i napetost emitujete na partnera postoji velika šansa da krizu, koja može biti kratkotrajna, produbite i na taj način i produžite. Uz pomoć jednog prijatelja vratićete optimizam, iako realni problemi i dalje ostaju neraščišćeni.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao Iznenađujuće vijesti mogu potpuno da vam pomute koncentraciju. Vaša puna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji u vezi s poslom koji svakodnevno obavljate. Ako ste u začetku novog projekta, otvara se mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uspjeh predstoji ali kroz bolan kompromis.

Foto: Depositphotos

LJubav U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što se od vas očekuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste da slobodno vrijeme posvetite sebi, daleko od svih pa i od najbližih.

Zdravlje Glavobolja.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao Čak i za najmanju zaradu morate dobro da se pomučite. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima. Krajem nedelje moguće je malo poboljšanje raspoloženja, iako neki problemi još opstaju.

LJubav Predali ste se iluzijama. Svjesno dozvoljavate sebi da vas nadvlada nerealna mašta. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim uljudnim ponašanjem šalje poruku da vas uvažava. Pripazite da vaša blagonaklonost ne zazvuči kao da imate zadnje namere.

Zdravlje Budite oprezni s ljekovima.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao Spremite se na važne odluke. Nije vrijeme za oklijevanje, potrebno je da brzo reagujete i prihvatite prvu poslovnu ponudu koja stiže u ovom periodu. Možda će vam, na početku, sve djelovati usporeno i traljavo, ali dugoročno sve što sada budete pokrenuli, posjedovaće potencijal da se razvije u ozbiljno isplativ posao budućnosti. Budite istrajni i uspećete u tome.

LJubav U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate da rešite. Odlično funkcionišete kada ste pod pritiskom, ali onog časa kada stvari budete doveli do kraja, sledi vam osjetan energetski pad. Prva na udaru vašeg nezadovoljstva biće voljena osoba.

Foto: Depositphotos

Zdravlje Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao Stiže značajan finansijski dobitak, ali istovremeno i troškovi na koje niste računali. Neka vas ne ponese pomisao da biste mogli da odložite plaćanje tekućih računa. Bilo kakva ideja o novčanim kombinacijama, znajte, biće onemogućena. Ovih dana budite naročito disciplinovani, čak i u situacijama koje vam mogu djelovati bezazleno.

LJubav Došli ste do tačke kada je potrebno da sagledate svoj ljubavni život. Voljena osoba pokazuje male signale da se nešto bitno u njoj mijenja. Te male promjene jesu naznaka onoga što dolazi. Kako god da se postavite, na pragu ste perioda tokom koga će se vaš partnerski status promeniti.

Zdravlje Bolovi u grlu.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao Zbog prividno dobrog raspoloženja gubite sliku o realnim mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju uopšte ne razumiju i isključuju je u startu. Sve što ovih dana započnete ići će traljavo i biće opterećeno neočekivanim preprekama.

LJubav Usmjereni ste na jednu situaciju koja se odvija u okviru vaše porodice. Moguće su i neke prisilne promjene na koje ćete vi, htjeli to ili ne, morati da reagujete. Skloni ste preuveličavanju problema, pa zbog toga dvaput promislite prije nego što nešto odlučite.

Zdravlje Problemi s plućima.

Foto: Depositphotos

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao Uspjevate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas opterećuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete, ipak, biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Nemate strpljenja za posao. Ovih dana vas sve više privlači ideja o kratkotrajnom odmoru ili bar malom predahu.

Ljubav Potrebna vam je pauza, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za takve promjene. Disciplinovano i strpljivo pristupite partneru, jedino ćete na taj način izbeći tranzite koji najavljuju mogućnost nekog preokreta koji može značiti čak i prekid veze.

Zdravlje Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao Opterećeni ste mnoštvom obaveza koje vam, ovih dana, ne prijaju. Možete se naći usred velike grupe ljudi, upleteni u razgovore koji se tiču vašeg poslovanja. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena. Odluke morate da donesete samostalno. Na vrijeme se distancirajte od spoljašnjih uticaja jer vam u ovom periodu nisu od koristi.

Ljubav Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili nesigurnost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte se šta vam je važnije – sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Foto: Free Images Pixabay

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao Opterećeni ste tempom koji vas prati već izvjesno vreme. Obeshrabruju vas zahtjevi sa svih strana, kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vrijeme da u tome i istrajete. Na sve ovo nude vam se i nova zaduženja. Usporite malo i ne prihvatajte sve što se nudi jer niste svemogući.

LJubav Sve više razmišljate o osobi koja ni na koji način nije za vas. Bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za bilo kakve zakulisne radnje. Bićete razotkriveni. Odolite iskušenjima, jedino ćete na taj način izbjeći neprijatne aspekte koji mogu da vam zakomplikuju ljubavni život.

Zdravlje Alergije.

NASTAVI SA ČITANJEM

Sponzorisano

Sponzorisano

Seljak.me i VD

Danilovgrad
14°
Углавном облачно
06:0119:25 CEST
Осећај: 14°C
Ветар: 8km/h S
Влажност: 33%
Притисак: 1018.96mbar
УВ индекс: 4
ПетСубНед
18/8°C
14/8°C
14/7°C

Facebook

Instagram

Najčitanije