Connect with us

Promo

Novi Volvox: Mjesečna rata 16,99€, osiguranje na poklon

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Novi Volvox kupcima Torex sigurnosnih blind vrata, posredstvom Generali osiguranja Montenegro, poklanja polisu osiguranja stana u trajanju 12 mjeseci.

U salonu Novi Volvox u toku je promotivna prodaja novih Torex blind sigurnosnih vrata koja se mogu kupiti po cijeni od samo 16,99 eura mjesečno, bez kamate, posredstvom kredita na licu mjesta NLB Banke.

Cijena uključuje uslugu prevoza i ugradnje na teritoriji Podgorice, dok je moguć dogovor u vezi prevoza i ugradnje novih vrata i u drugim opštinama.

Beskamatni kredit odobrava se svim zaposlenim licima i penzionerima Fonda PIO Crne Gore, a kupac ne mora biti klijent NLB Banke da bi mu kredit bio odobren.

Novi Volvox kupcima ovih sigurnosnih blind vrata, posredstvom Generali osiguranja Montenegro, poklanja polisu osiguranja stana na period od jedne godine. Osiguranjem će Vaš objekat biti pokriven od požara, eksplozije, provalne krađe i razbojništva, loma stakla i drugih rizika u skladu sa Uslovima osiguranja.

Ukupna cijena blind vrata sa prevozom i ugradnjom na teritoriji Podgorice je 407,76 eura. U slučaju otplate na kredit u trajanju 24 mjeseca, rata je 16,99 eura. Ukoliko to žele, kupci mogu platiti vrata i gotovinski. Više o kreditu na licu mjesta možete podgledati ovdje .

Dobro došli u prodajni salon Novog Volvoxa!

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB banke.
Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu Torex sigurnosnih blind vrata:

Za iznos kredita od 407,76 EUR i rok otplate 24 mjeseca, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 407,76 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 16,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Promo

Bogat i sadržajan dječiji, muzički i sportski program u okviru Spuškog ljeta

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Tradicionalna manifestacija Spuško ljeto, koja će biti održana od 1. jula do 20. avgusta, imaće bogat i sadržajan dječiji, muzički i sportski program, saopšteno je na pres konferenciji.

Član Organizacionog odbora manifestacije, Boban Šaranović rekao je da se Spuško ljeto ove godine organizuje pod sloganom „Spuško ljeto te zove“.

„Jedan od segmenata manifestacije, o kojem smo posebno vodili računa, posvećen je djeci gdje smo u saradnji sa poznatim glumcem Davorom Dragojevićem, koji je iz Spuža, dogovorili tri dječije predstave. Takođe, dogovorili smo i bogat muzički program. Otvaranje 1. jula obilježiće nastupi Hora Zvijezdice i Kuba benda. Takođe će ,u okviru tog programa, nastupiti spuški bend Parampaščad“, naveo je Šaranović.

Najavio je da će u okviru sportskog programa biti održan turnir u fudbalu, a da će na obali Zete biti organizovane „Igre bez granica“, „Skokovi u vodi“, kao i „Regata kajacima“ od Danilovgrada do Spuža.

„Krajem jula biće održana i simultanka u šahu sa prvakom Crne Gore Nikolom Đukićem. Takođe će u okviru programa biti održan i tradicionalni događaji kao što je Čorbijada. Novi segment programa je akcija udomljavanja bezdomih životinja 10. avgusta, a biće održan i Festival majstorskog piva“, rekao je Šaranović.

Direktor Turističke organizacije Danilovgrad, Ivan Dragojević, kazao je da će u okviru Danilovgradskog kulturnog ljeta biti održane manifestacije: Spuško ljeto, Katunske sportske igre, Bjelopavlićke sportske igre i Rijekom Zetom.

„Ovo su tradicionalne manifestacije po kojima je Danilovgrad poznat unazad 30 godina i veoma su bitne kako za sam grad, tako i za nas kao Turističku organizaciju. Cilj nam je da ove manifestacije pored naših sugrađana, građana iz okolnih opština, posjete i gosti iz regiona i svijeta“, naveo je Dragojević.

Kazao je da im je cilj da turisti koji dođu u obilazak manastira, posjete manisfestacije u Danilovgradu i sam grad.

„Manifestacije u okviru Danilovgradskog kulturnog ljeta doprinose razvoju turizma u našem gradu. Pred nama je jedan bogat kulturno-umjetnički, zabavni i sportski program koji ćemo ponuditi posjetiocima“, rekao je Dragojević.

Manifestacija će biti održana pod pokroviteljstvom Opštine Danilovgrad, u saradnji sa Centrom za kulturu Danilovgrad i Turističkom organizacijom Danilovgrad. Generalni pokrovitelj događaja je Poliklinika konzilijum. Ostali pokrovitelji manifestacije su Komunalno DOO, firme Elektron i Telemont, a iz Glavnog grada Deponija DOO i Pogrebne usluge.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Renovirajte stan ili kuću po najpovoljnijim cijenama

IMAMO PLAN ZA SVAKI STAN!

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Paket materijala za renoviranje kompletnog stana, za samo 79€ mjesečno, pronađite u salonu Novi Volvox u Podgorici.

Novi Volvox, u saradnji sa Addiko bankom AD Podgorica, u svom maloprodajnom salonu u ulici Vojislavljevića br.91 (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo) u Podgorici, omogućava kupovinu kompletnog materijala za renoviranje stana na čak 60 mjesečnih rata.

Ukoliko već dugo razmišljate o renoviranju stana ili kuće, idealna prilika za to je upravo sada kada imate mogućnost da sve što je potrebno pronađete na jednom mjestu i kompletan materijal kupite za samo 79€ mjesečno.

Procjena cijene rađena je na primjeru stana površine 50m2 a u cijenu su uključeni: blind sigurnosna spoljna vrata, sva sobna vrata, parket, materijal za krečenje u osnovnoj bijeloj boji, sve keramičke pločice, česme, bojler, ugradni vodokotlić, tuš paravan, tuš baterije i sve ostale sanitarije za kupatilo, fuge, ljepilo, lajsne.

Iskoristite priliku da sve što je potrebno za vaš stan ili kuću kupite na jednom mjestu i platite u ratama.

U našem salonu zatražite konkretnu ponudu za vaš stan, jer imamo plan za svaki stan.

Kupac ne mora biti klijent Addiko banke da bi mu kredit bio odobren.

Dobro došli!

default

Kreditiranje posredstvom Addiko banke AD Podgorica, reprezentativni primjer za konkretnu ponudu:

Za ukupan iznos kredita od 4.740 EUR i rok otplate 60 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0,01%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.03%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (2 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 3,18 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 4.743,18 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 79,02 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Novi Volvox će za svoje kupce cijenu odabranog materijala na profakturi umanjiti za iznos od 4 eura, koliko iznosi maksimalan iznos koji po osnovu ukupnih troškova kredita može nastati.

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije