Connect with us

Promo

BLIND VRATA ZA SAMO 19,99€ MJESEČNO

U salonu Novi Volvox u toku je promotivni period za proizvode stolarije. Uz popust od 20% na šest modela unutrašnjih vrata proizvođača „Braća Marić“ i akciju na Scheucher parket , Novi Volvox nudi sigurnosna blind vrata brenda Aplot po cijeni od samo 19,99 eura mjesečno, bez kamate, posredstvom kredita NLB Banke.

U cijenu uključeno:

 

  • Sigurnosna blind vrata brenda Aplot
  • Ugradnja i prevoz na teritoriji Podgorice

Isporuka van Podgorice, demontaža starih vrata i drugi radovi po dogovoru

Akcija traje do isteka zaliha.

Kredit se odobrava svim zaposlenim licima i penzionerima Fonda PIO Crne Gore, a kupac ne mora biti klijent NLB Banke da bi mu bio odobren ovaj kredit.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu na kredit u salonu Novi Volvox, ovdje ćete pronaći više detalja .

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB Banke.

Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu sigurnosnih blind vrata:

Za iznos kredita od 479,76 EUR i rok otplate 24 mjeseca, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 479,76 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 19,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Promo

Milenko Bajo Jovanović ponovo u Hotelu Zeta

Spremi se za veče ispunjeno muzikom koja će ti razgibati dušu! Milenko Bajo Jovanović, virtuozni muzičar, će osvojiti publiku svojim neodoljivim izvođenjem zabavne muzike.

Hotel Zeta Vas poziva da im se pridružite u petak 01. decembra u nezaboravnoj noći sa Milenkom Bajom Jovanovićem!

Budite dio nezaboravne noći i uživajte u preljepom ambijentu restorana hotela Zeta!

HotelZeta
Info&rezervacije- 068/042-333

NASTAVI SA ČITANJEM

Promo

Zavrti se uz ritam nezaboravnog doživljaja s Milenkom Bajo Jovanovićem!

📅 Datum: 24. novembar
🕗 Vrijeme: 20:00
📍 Mjesto: Restoran hotela Zeta

Spremi se za veče ispunjeno muzikom koja će ti razgibati dušu! Milenko Bajo Jovanović, virtuozni muzičar, će osvojiti publiku svojim neodoljivim izvedbama zabavne muzike.

Doživi harmoniju zvuka i okusa u prekrasnom ambijentu hotela Zeta. Uživaj u vrhunskoj muzici, ukusnoj hrani i sjajnoj atmosferi.

Ne propusti priliku da provedeš nezaboravno veče uz muziku koja će te podsjetiti na najljepše trenutke i ostaviti ti osmijeh na licu!

Rezerviši svoje mjesto već danas pozivom na 068/042-333 i budi dio ove muzičke čarolije!

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije