Connect with us

Novosti

Samsung navodno predstavlja Galaxy S11 prije narednog MWC sajma

Objavljeno

on

Samsung S11

Iako je Galaxy Note10 serija telefona još poprilično nova, to nije smetalo da glasine o narednom Samsung premium telefonu, Galaxy S11 pođu pristizati sa svih strana.

Tako smo do sada dobili i prve rendere Galaxy S11, zatim su stigli detalji o kamerama kojim će telefon biti opremljen, ali i novom senzoru u vidu spektrometra koji bi zaista bio velika novost.

Ako znamo da se Galaxy S serija tradicionalno predstavlja uoči ili početkom Mobile World Congress sajma u Barseloni, onda ne čudi što najnovije glasine tvrde kako će naredni Samsung Unpacked događaj biti održan 18. februara 2020. godine, odnosno 6 dana pred početak MWC 2020 sajam.

Naravno, sve ove glasine uzmite sa rezervom ali kada je Samsung u pitanju, glasine se često ispostave tačnim.

Samsung Galaxy S11 render napravljen na osnovu glasina

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Servisne informacije

Danilovgrad – Spuž: Obustava saobraćaja od 19:15 do 21:30, naizmjenično propuštanje

Objavljeno

on

By

Stop signal

Danas od 19.15 do 21.30h na regionalnom putu R – 23 dionica Danilovgrad – Spuž na potezu od Ćurioca (skretanja za Muštuluk) do Jastreba na snazi će biti obustava saobraćaja sa naizmjeničnim propuštanjem za potrebe mještana.

Ujedno je odobreno korišćenje javne površine koja pripada regionalnom putu R-23 na istoj dionici radi organizovanja Akademije povodom obilježavanja 80 godina od stradanja na Lazinama.

Nastavite čitanje

Društvo

Park prirode rijeka Zeta pred Ustavnim sudom

Objavljeno

on

By

U martu ove godine advokat iz Podgorice podnio je žalbu Ustavnom sudu Crne Gore za preispitivanje ustavnosti proglašenja PP Rijeka Zeta, potvrdili su za CIN-CG (Centru za istraživačko novinarstvo) iz tog suda, ali nijesu htjeli da daju više informacija, jer kako navode, predmet tek treba da se rješava.

Iz Agencije za zaštitu životne sredine (EPA) tvrde da su u toku proglašenja PP Rijeka Zeta ispoštovane sve zakonske procedure u vezi sa informisanjem građana, te da nije bilo velikog broja primjedbi. ,,Nakon javne rasprave, Agencija je dobila svega desetak primjedbi i nijedna nije bila od suštinskog značaja. Uglavnom su građani dostavljali primjedbe o odlagalištima otpada i slično, to jest o faktorima koji ne utiču na proglašenje PP Rijeka Zeta i na granice zaštićenog područja”, naveli su iz Agencije.

,,Kada je prije pet godina Skupština Crne Gore usvojila Odluku o proglašenju PP Rijeka Zeta, bili su svi svjesni da to podrazumijeva i novi model upravljanja, ne samo životnom sredinom nego i ekonomijom. Već tada se znalo da će proglašenje ovog parka otvoriti novi model korišćenja zemljišta u parku prirode”, kaže Vuk Iković.

Dio danilovgradske javnosti je nezadovoljan granicama Parka jer kako ističu nisu u mogućnosti svoju imovinu koristiti, komunicirati sa potencijalnim investitorima, pogotovo u djelovima Opštine koji se naslanjaju na magistralni put Podgorica – Danilograd (“bulevar”). Ističu da nisu lično ili putem bilo kakvih dopisa informisani da im se mijenja način raspolaganja svojom imovinom.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije