Pojavile se prve fotografije Samsung Galaxy S20 telefona

Samsung će 11. februara predstaviti svoju Galaxy S20 liniju telefona, a sada nam XDA-Developers omogućava uvid u izgled Galaxy S20+ 5G telefona, preko fotografija uživo do kojih je sajt došao.

Boot ekran pokazuje i potvrđuje naziv Galaxy S20, o kojem se već neko vreme pojavljuju informacije, kao i to da je u pitanju 5G varijanta. Pored toga fotografije otkrivaju i sistem kamera koji navodno uključuje 12MP 1.8μm glavnu kameru, ultraširoku kameru i verovatno makro senzor. Na poleđini bi se mogao naći i mikrofon koji bi trebalo da poboljša kvalitet zvuka kada se snima video sadržaj.

Sugeriše se da Galaxy S20+ zapravo neće biti i najjači model u dolazećoj seriji južnokorejske kompanije. Pomenut je i S20 Ultra model koji bi trebalo da ponudi još napredniji kamera sistem (kao što je Samsungov 108MP senzor). Takođe, može se očekivati i standardni Galaxy S20, jeftiniji model (moguće S20e), kao i LTE verzije svih navedenih 5G modela.

Svi telefoni iz Galaxy S20 serije bi trebalo da imaju Snapdragon 865 procesor (ili Exynos 990 na određenim tržištima), veće ekrane i druga poboljšanja u odnou na S10 familiju.

(benchmark)

Takođe pogledajte

Apple iPhone SE 2 nalazi se „iza ugla”

Naviknuli smo da Američki Apple svoje nasljednike iPhone modela predstavlja u rujnu ali izgleda kako to u …

Apple planira da iPhone zamijeni ključ automobila

Apple je objavio prvu beta verziju za iOS 13.4, te se pojavila i do sada …

Оставите одговор

%d bloggers like this: