Connect with us

Novosti

Samsung Galaxy S11 render napravljen na osnovu glasina

Stigla je jesen, a s njom i glasine o narednom Samsung premium telefonu. Naravno, radi se o Galaxyju S11 koji će po svoj prilici biti predstavljen krajem februara 2020. godine.

Odmah moramo reći da u ovom trenutku nema pouzdanih informacija o tome kako će uređaj izgledati ni što će sve donijeti, ali neke indicije otprilike daju naslutiti što nas čeka.

Samsung navodno predstavlja Galaxy S11 prije narednog MWC sajma

Za početak, prve rendere na osnovu pretpostavki izradila je PhoneArena, a oni ukazuju da prednja kamera ugrađena ispod ekrana o kojoj se spekulisalo još nije spremna za komercijalnu upotrebu, tako da će Galaxy S11 vjerojatno sadržavati rupicu na sredini kao i Galaxy Note 10+. Naravno, to podrazumijeva da će zaslon biti od ivice do ivice, a s kladu sa dosadašnjom praksom, oblik kućišta će biti malo zaobljeniji.

Veće promjene bi se napokon trebale dogoditi na polju kamere s obzirom da i osnovni senzor aktuelnog Galaxy Note10+ porijeklo vuče još od modela Galaxyx S9, a pomaka na području optičkog povećanja takođe nije bilo.

Zato bi Samsung u Galaxyju S11 trebao donijeti potpuno redizajniranu kameru koja bi uz novi senzor (vjerojatno 108 MP s pixel binning tehnologijom za proizvodnju 27 MP fotografija) navodno trebala donijeti i 5x optičko povećanje. Pretpostavka je da se radi o periskopskoj tehnologiji kakvu smo vidjeli na Huaweiju P30 Pro. Uz ove dvije, na raspolaganju će biti još i ultra-širokougaona, te DepthVision kamera kao određena vrsta ToF senzora.

Autori na PhoneAreni navode još novosti koje bi novi Samsungov top model trebao donijeti, ali ti detalji više spadaju u želje, tako da ih nećemo komentarisati. Bilo kako bilo, kako se bude približavao datum predstavljanja, glasina će biti sve više, a do sada smo svjedočili kako je ogroman dio njih u pravilu bio tačan.

   

(mobhr)

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ekonomija

Novo poskupljenje goriva: Benzin skuplji za tri, eurodizel za sedam centi

Refueling a car with gasoline or diesel fuel at a gas station.

Gorivo će od utorka ponovo poskupjeti, 12. put od početka godine.

Prema saopštenju Ministarstva kapitalnih investicija, maloprodajne cijene goriva za naredne dvije sedmice će biti više i to obje vrste benzina za po tri centa, a eurodizel za sedam centi.

Nova cijena benzina BMB 95 će iznositi 1,69 eura po litru, a BMB 98 će koštati 1,73 eura.

Nova cijena eurodizela iznosi 1,65 eura po litru a šest centi će poskupjeti i lož ulje, koje će u narednih 14 dana koštati 1,61 eura po litru.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Potencijalno dostupna inovativna rješenja: Nove prilike za unapređenje danilovgradskog Vodovoda

Krajem prethodne nedjelje u Tivtu je održana prezentacija inovativnih rješenja u oblasti automatizacije, energetske održivosti, tretmana i upravljanja postrojenjima za pitku vodu i komunalne otpadne vode, kompanija „Greenacle“, „Beo Expert“ i „Kolektor“.

U ime Opštine Danilovgrad, prezentaciji su prisustvovali potpredsjednica Opštine, Marija Radonjić, i predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“, Lazar Bojat.

Tom prilikom, razmatrane su mogućnosti unapređenja funkcionisanja danilovgradskog Vodovoda, primarno kroz implementaciju geografskog informacionog sistema (GIS) i satelitskog monitoringa gubitaka na mreži, kao i drugih značajnih projekata koji bi mogli biti realizovani iz sredstava EU fondova.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije