Naslovna - Novosti - Samsung Galaxy S11 navodno stiže sa novom tehnologijom baterije

Samsung Galaxy S11 navodno stiže sa novom tehnologijom baterije

Pored druge generacije 108 MP senzora glavne kamere, Samsung Galaxy S11 bi mogao donijeti jednu možda i važniju novost. Naime, radi se o bateriji, koja bi u novoj generaciji trebala imati drastično veći kapacitet nego u sadašnjim S10 modelima.

Prema pisanju korejskih medija, Samsung će u Galaxy S11e ugraditi 3730 mAh bateriju, što je dosta više od 3100, koliko ima aktuelni Galaxy S10e. Nadalje, „obični“ Galaxy S11 bi trebao dobiti bateriju kapaciteta 4300 mAh, što odgovara onoj u Galaxy Noteu 10+, a to je više od 3400 mAh, koliko nalazimo u običnom Galaxyju S10.

Na kraju, Galaxy S11+ bi trebao raspolagati s čak 5000 mAh, što je drastično više od 4100 mAh, koliko nalazimo na Galaxyju S10+, a sve skupa bi autonomiju trebalo podignuti na jedan viši nivo, te istovremeno zadovoljiti glad za novom 5G tehnologijom.

Naravno, uređaji neće narasti u dimenzijama, već bi tajna ovog uspjeha trebala biti sadržana u novoj generaciji PMP (Protection Module Packages) tehnologije koja omogućuje do 57% veći kapacitet baterije istih dimenzija.

Osim nove PMP tehnologije, produljenoj autonomiji bi trebale kumovati i stavke poput nove generacije procesora, SAMOLED ekrana i načina na koji energiju troši kamera uređaja.

Napomena: gornja slika je samo ilustracija i ne predstavlja stvarni uređaj

(mobhr)

Takođe pogledajte

Servisne informacije

I sjutra bez struje

Servisne informacije 12.decembar Obavještenje o planiranim prekidima za 12. decembar Zbog planiranih radova na mreži, …

zakon o radu crna gora

Autonomni građanski pokret: 30 amandmana na Predlog zakona o radu

U saradnji i na inicijativu Autonomnog građanskog pokreta nezavisna poslanica Anka Vukićević parlamentu će podnijeti …

Оставите одговор

%d bloggers like this: