Connect with us

Mladi

Sjajan nastup mladih lavova iz Iskre na Kupu Šampiona

Osvojeno je ukupno 31 medalja od kojih je cak 18 zlatnih. Rezultat koji nas je svrstao na mjesto u generalnom plasmanu, sa 1 zlatnom medaljom manje od ekipe koju su sačinjavali najbolji takmičari iz klubova kontana Sarajeva. Rezultat dodatno dobija na težini, ako su zna da je učešce uzelo preko 600 takmičara iz 46 klubova koji dolaze iz 7 zemalja, saopštili su na zvaničnoj Facebook stranici Karate kluba Iskra.

Iz Iskre su zadovoljni provjerom pred nastupajuće reprezentativne obaveze koje ih očekuju, Evropske igre malih zemalja i Balkansko prvenstvo.

Nastavljamo dalje u istom ritmu, sa već provjerenom metodom rada za uspjeh: trening, trening i opet trening, zadovoljno zaključuju iz KK Iskra.

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mladi

Popunite anketu: U toku izrada Lokalnog akcionog plana za mlade

Joy of summer, youth and freedom

Opština Danilovgrad pristupila je izradi Lokalnog akcionog plana za mlade koji se odnosi na 2024. godinu. Tim povodom, kako stoji u saopštenju dostavljenom portalu Volim Danilovgrad, formirana je Radna grupa koja priprema ovaj dokument.

Anketa koja je dio procesa izrade Lokalnog akcionog plana za mlade, namijenjena je mladima (od 15 do 30 godina) i anonimnog je karaktera.

Mladi popunjavanjem ove ankete pomažu da se zajedno oblikuju inicijative koje će odražavati stvarne potrebe mladih u našoj opštini. Podaci se koriste isključivo u svrhu izrade Lokalnog akcionog plana za mlade.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesmKKgDsqFMYrqevQ1ARSX9zuYznVIqFEVrLV4Dz30JbiUnw/viewform?pli=1

NASTAVI SA ČITANJEM

Mladi

Omladinski servis Danilovgrad vas poziva na Kulturno veče mladih Danilovgrada

Kulturno veče će se održati 28. novembra u Centru za kulturu Danilovgrad, sa početkom u 18h.

Učesnici događaja su mladi ljudi koji će kroz ples, poeziju i muziku pokazati svoje talente i na taj način predstaviti najveće bogatstvo Danilovgrada – mlade ljude.

Pozivamo vas da podržite naše mlade talente i da zajedno uživamo u njihovim izvanrednim nastupima!

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije