Connect with us

Spuž

Spuž: Mještani sanirali fontanu i udarnu rupu na putu

Nije prošlo ni 24 sata od kada su stanovnici Spuža javno podijelili par problema u svojoj zajednici, dvojica mještana završili su popravke fontane i udarne ruše na saobraćajnici. Na zvaničnoj Viber grupi mjesne zajednice Spuž objavljene su javne pohvale za Bata Ivančevića i Veska Novovića.

Naime, kako stoji u Viber zajednici MZ Spuž Bato je danas zakrpio udarnu rupu u glavnoj ulici, koja je bila razlog mnogih posjeta mehaničaru dok je Vesko  popravio fontanu koja je, uslijed kvara, prelivala i trošila dragocjenu vodu!

Naše komšije daju odličan primjer svima, kako se brižno odnositi prema javnom, zaključuje se u poruci.

Spuž

Ekipa “Frizerski salon Đole” donirala nagradu vrtiću u Spužu

Nakon pobjede u takmičenju u spremanju riblje čorbe koje se održalo u okviru Spuškog ljeta, ekipa “Frizerski salon Đole” donirala je  nagradu vaspitnoj jedinici “Zora Šaranović” Spuž vrtića “Irena Radović”.

U komunikaciji sa upravom vrtića prepoznata je potreba za multifunkcionalnim štampačem koji će im biti koristan u svakodnevnom radu, te je isti kupljen od nagradnog fonda. Kako navode iz uprave vrtića, ova donacija ima posebnu vrijednost usljed proširenja kapaciteta vrtića, koji od prošle godine ima i stariju vaspitnu grupu “Poletarac”, koja broji 49 djece. Grupa “Poletarac” trenutno koristi iznajmljeni prostor koji svojim kapacitetima nije idealan za vrtić, te je potrebno ulagati u proširenje glavne zgrade vrtića, uzimajući u obzir povećanje populacije u Spužu, stoji u saopštenju na sajtu MZ Spuž.

Članovi ekipe su Milorad Pajović, Bojan Pavićević, Stefan Knežević, Vasilije Brajović, Veselin Milonjić, Ivan Džankić, Ljubo Milonjić, Goran Radetić i Petar Knežević, pod vođstvom glavnog kuvara, Đorđa Brajovića.

Umijeće pripremanja riblje čorbe Đorđa Brajovića je prepoznato kako na lokalnim, tako i na takmičenjima koja okupljaju učesnike iz država regiona. Svi zainteresovani će imati priliku da se uvjere u navedeno na narednom takmičenju, u okviru Spuškog ljeta 2024!

NASTAVI SA ČITANJEM

Spuž

„Rijekom Zetom“ danas u Spužu

Novo izdanje Igara na vodi biće organizovano 1. septembra ispod mosta u Spužu, sa trkom na gumama i šlaufima. Igre počinju u 16 časova.

Program će se nastaviti sportsko-rekreativnim druženjem Nikšićana i Danilovgrađana, pod već poznatim sloganom „Udicom za Zetu“.

I treća noć biće završena muzičkim programom, koji je predviđen za 21 sat. Muzički dio rezervisan je za Dražena Bakovića sa bendom.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije