Izvor opština Danilovgrad

U O.Š. ,,Njegoš“ u Spužu ukrasili dvorište sa 24 sadnice

Učenici i nastavnici OŠ ,,Njegoš“ u Spužu su sa radnicima podgoričkog rasadnika ,,Ekoplant“ posadili šesnaest stabala kestena, hibiskusa, ukrasnog žbunja, bora, kedra, indijskog jorgovana i lipe u dvorištu ove vaspitno-obrazovne ustanove, kao i osam sadnica, poklon porodice Glušica iz Nikšića. Pored njih doprinos akciji pružili su i predsjednica opštine Danilovgrad Zorica Kovačević sa saradnicima.

-Ovo je još jedan lijep primjer dobre saradnje lokalne uprave i škole da se djeci oplemeni ambijent u kojem rade i stiču znanja mimo učionica i kabineta, rekla je predsjednica Kovačević i naglasila da je i nedavno izgrađen parking zahvaljujući razumijevanju menadžmenta građevinskog preduzeća ,,Bemaks“. Na donacijama se zahvalila direktorica Smiljka Pavićević i naglasnila da je bezbjednost učenika uvijek na prvom mjestu.


Prema riječima direktora Ekoplanta Željka Vidakovića, još ranije su počeli realizaciju ideje da u saradnji sa Pobjedom, u okviru jubileja najstarijeg crnogorskog lista, posade po 75 stabala u dvorištima gimnazija u Danilovgradu, Nikšiću, Cetinju i glavnom gradu.

Takođe pogledajte

Danilovgrad brani svetinje, moleban i litija u nedelju

Kako je najavljeno iz Crkvene opštine Danilovgrad i ove nedelje će se u Crkvi Svete …

Italijanski ambasador posjetio Gimnaziju “Petar I Petrović Njegoš”

Juče je italijanski ambasador u Crnoj Gori, Luka Zelioli, posjetio gimnaziju “Petar I Petrović Njegoš”. …

Оставите одговор

%d bloggers like this: