Naslovna - Novosti - Društvo - U O.Š. ,,Njegoš“ u Spužu ukrasili dvorište sa 24 sadnice
Izvor opština Danilovgrad

U O.Š. ,,Njegoš“ u Spužu ukrasili dvorište sa 24 sadnice

Učenici i nastavnici OŠ ,,Njegoš“ u Spužu su sa radnicima podgoričkog rasadnika ,,Ekoplant“ posadili šesnaest stabala kestena, hibiskusa, ukrasnog žbunja, bora, kedra, indijskog jorgovana i lipe u dvorištu ove vaspitno-obrazovne ustanove, kao i osam sadnica, poklon porodice Glušica iz Nikšića. Pored njih doprinos akciji pružili su i predsjednica opštine Danilovgrad Zorica Kovačević sa saradnicima.

-Ovo je još jedan lijep primjer dobre saradnje lokalne uprave i škole da se djeci oplemeni ambijent u kojem rade i stiču znanja mimo učionica i kabineta, rekla je predsjednica Kovačević i naglasila da je i nedavno izgrađen parking zahvaljujući razumijevanju menadžmenta građevinskog preduzeća ,,Bemaks“. Na donacijama se zahvalila direktorica Smiljka Pavićević i naglasnila da je bezbjednost učenika uvijek na prvom mjestu.


Prema riječima direktora Ekoplanta Željka Vidakovića, još ranije su počeli realizaciju ideje da u saradnji sa Pobjedom, u okviru jubileja najstarijeg crnogorskog lista, posade po 75 stabala u dvorištima gimnazija u Danilovgradu, Nikšiću, Cetinju i glavnom gradu.

Takođe pogledajte

Spuž: Fekalije uništile imanja, mještani se guše od smrada

Imanja nekoliko mještana spuškog naselja Grbe i crkveno imanje koje je tik uz ogradu farme …

Poziv za mlade preduzetnike i preduzetnice

Objavljen spisak uparenih pripravnika i poslodavaca za 2019. godinu

Na portalu eUprave izašao je spisak pripravnika  koji su dobili mogućnost za učešće u Programu stručnog …

Оставите одговор

%d bloggers like this: