Connect with us

Bloginja

Zamisli da moraš da spakuješ sebe u mali kofer…

Objavljeno

on

zamisli da moras

Avion mi polijeće za četiri sata. Službeno putovanje. Agenda i ostali materijali za konferenciju pripremljeni, avio karta spremna za “uvid” službenicima i službenicama Aerodroma Golubovci, samo je ostalo da se kofer napuni. E, tu nastaje moj problem. Ima žena, koje naš narod iz milošte naziva domaćica ili rukatnica, koje sve u kući rade savršeno, pa baš te žene, nekako savršeno pakuju i kofer. Ja izgleda nisam ni domaćica ni rukatnica nego svaki put iznova, moja muka dobija na značaju, kad se kofer otvori i prazan čeka svoje punjenje.

I tad samo zamišljam kad bi neko napravio punjač za kofere, i onda sve to punjač tamo nasloži, ja sačekam taksistu za Aerodrom, i polijećemo!

Marija Đurišić

Izvor: Bloginja

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Bloginja

Izbori Nikšić: Raspodjela mandata na 53% obrađenog biračkog tijela

U Nikšiću se danas održavaju izbori. Biračka mjesta otvorena su u sedam sati. Na dva biračka mjesta glasanje je kasnilo zbog kamera. Posmatrači su već u prvom satu izbornog dana zabilježili nepravilnosti. Prema informacijama sa terena koje objavljuje CeMI nepravilnosti se uglavnom odnose na slikanje glasačkih listića, njihovo javno pokazivanje, korišćenje mobilnih telefona, te javno saopštavanje kojoj partiji ili koaliciji je otišao glas. Zabilježeno je i kršenje epidemijskih mjera.

Objavljeno

on

By

Biračka mjesta u Nikšiću, njih ukupno 138, zatvorena su u 20 sati
Prema projekcijama u odnosu na 53.3% biračkih mjesta Evropski tim za Nikšić ima 17 mandata, Za budućnost Nikšića 12, Mir je naša nacija 10, Crno na bijelo i Narodni pokret po 1 mandat dok SDP trenutno nema mandata.

Pratite uživo projekcije CEMI-a na portalu VD – OVDJE

Nastavite čitanje

Bloginja

Zašto se zaljubljujemo? Jevrosima Pejović (Video)

Objavljeno

on

By

Tumačenje snova geštalt pristup - Jevrosima Pejović
Zaljubljujemo se u one sa kojima možemo da stvorimo nešto novo i koji će nam mogu pomoći da porestemo. Kako se to dešava pogledajte u videu! Ukoliko volite da čitate, svratite na blog Bloginja.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije