Naslovna - Novosti - Društvo - Zaposleni Podgoričke i CKB banke donirali krv

Zaposleni Podgoričke i CKB banke donirali krv

Crnogorska komercijalna banka devetu godinu za redom organizuje u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Akciji su se ove godine pridružili i zaposleni Podgoričke banke.

Iz CKB-a su saopštili da je akcija sprovedena i u gradovima širom Crne Gore, zaposleni iz filijala banke dali su krv u područnim jedinicama Zavoda za transfuziju krvi.

“I ove godine u tradicionalnoj akciji doniranja krvi pokazujemo da naše malo, može da znači mnogo. Svjesni da kao velika kompanija imamo i veliku odgovornost prema društvu, radujem se što njegujemo dobru praksu doniranja krvi, ali i utičemo na druge kompanije i pojedince da humanim činom doniranja krvi pomognu onima kojima je pomoć potrebna”, izjavila je Sandra Kordić, izvršni direktor u CKB-u.

Načelnica Službe za kolekciju krvi dr Nela Eraković, zahvalila se zaposlenima CKB-a i Podgoričke banke na humanosti i aktivnom odzivu.

“Partneri poput Crnogorske komercijalne banke su oslonac Zavodu u obezbjeđivanju stabilnih zaliha krvi. Ove su akcije iz godine u godinu brojnije i uspješnije sa sve većim brojem zaposlenih koji se uključuju zahvaljujući prije svega menadžmentu, koji na pravi način edukuje, motiviše i popularizuje davalaštvo među svojim zaposlenima, te na ozbiljan način pokazuju drušvenu odgovornost, tj.odgovornost prema pacijentima čiji život zavisi od ovog lijeka”, rekla je dr Nela Eraković.

Takođe pogledajte

Direktorat za vanredne situacije: Stabilno u Danilovgradu i Nikšiću

Navodi se da su službe zaštite i spašavanja u tim opštinama, kao i predstavnici Direktorata, …

Udes na putu Nikšić – Danilovgrad, saobraćaj u prekidu

Na putu Nikšić – Danilovgrad, danas oko 15:55, došlo je do udesa, potvrđeno je iz …

Оставите одговор

%d bloggers like this: