Naslovna - Novosti - Društvo - Zbog odrona saobraćaj preko Bogetića
foto: MINA

Zbog odrona saobraćaj preko Bogetića

Kako su nam naveli iz AMSCG, zbog većeg odrona obustavljen je saobraćaj na putnom pravcu Podgorica – Nikšić u mjestu Zagorak, saobraćaj se preusmjerava za putnička vozila starim putem preko Bogetića.

Danas pretežno oblačno i kišovito, uz pljuskove i grmljavinu, sredinom dana ili poslijepodne padavine će znatno oslabiti, a mjestimično i prestati uz djelimično razvedravanje.

Iz AMSCG su kazali da se u Crnoj Gori jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima, i da je vidljivost mjestimično smanjena.

Na putevima duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, a na pojedinim dionicama zbog obilnih padavina ima zaostale vode.

Iz AMSCG su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode vremenskim uslovima.

Saobraćaj na putu Trubjela – Vilusi biće obustavljen od devet do 12 i od 14 do 16 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac – Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane – Petnjica u mjestu Budimlja – Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine – Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog betonskih radova na pločastom propustu na regionalnom putu Berane-Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 sati i od 14 do 17 sati.

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2 Podgorica – Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Takođe pogledajte

Ministarstvo prosvjete: U Danilovgradu planirano otvaranje istraživačkog centra za talente

Ministarstvo prosvjete najavilo je da će u Danilovgradu biti otvoren istraživački centar za talentovane učenike. …

Policijska akademija Danilovgrad postala korisnik granta u okviru JUFREX

Policijska akademija Danilovgrad prepoznata je kao respektabilan partner Evropske unije i Savjeta Evrope, te shodno …

Оставите одговор

%d bloggers like this: