Naslovna - Novosti - Društvo - AMSCG: Stanje na putevima i preporuke

AMSCG: Stanje na putevima i preporuke

Vozace u toku dana ocekuje pojacana frekvencija vozila u gradskim zonama I na putevima koji vode ka turistickim centrima. Zbog visokih temperatura vazduha apelujemo da se tokom duzih putovanja prave cesce pauze I izbjegava voznja u najtoplijem dijelu dana. Svjetuje se oprezna voznja prilagodjena trenutnom stanju na putu I obavezno postovanje pravila saobracaja.

Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno postovanje postavljene signalzacije.

Na magistralnom putu m-6 dionica trubjela-vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta saobracaj se na mjestima izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenicno uz povremene obustave saobracaja ne duze od 10 minuta.

Od 01.08.2019 godine do zavrsetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta r-23 cerovo-rogami dionica rogami-spuz odobrava se postavljene saobracajne signalizacije u zoni izvodjenja radova.

Do 01.09.2019 godine zabranjuje se saobracaj teretnih motornih vozila cija najveca dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na slijedecim dijelovima mag.Puteva

M-2 podgorica-sotonici-petrovac

M2 I m2.4 gp. Debeli brijeg-herceg novi -kotor-tivat-budva-bar-gp sukobin

M2.3 podgorica-cetinje-budva

Zabrana se odnosi na svaki dan u sedmici u vremenu od 17.00 do 22.00 sata.Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza,vozila za odrzavanje puteva I ptt instalacija,vozila za pomoc na putu,specijalna vozila za prevoz zivotinja,betona I asfaltne mase kao I hladnjace koje prevoze lako kvarljivu robu.Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu mag.Puta m-2 od gp debeli brijeg preko herceg novog I kamenara do kruznog toka u mjestu lipci.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 18 saobracajnih nezgoda u kojima su 4 osobe yadobile teye, a 15 osoba je zadobilo lakse povrede.

Informativni centar zajedno sa sluzbom pomoci na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 I 063239987.

Takođe pogledajte

U petak promjenljivo oblačno i uglavnom suvo

Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do 11, a najviša dnevna od osam do 19 …

Sjutra isključenja struje

Servisne informacije 22.novembar Zbog planiranih radova na mreži, u petak 22. novembra, bez napajanja električnom …

Оставите одговор

%d bloggers like this: