Naslovna - Novosti - Društvo - Javna rasprava: Pravo na socijalno stanovanje
Pravo na socijalno stanovanje

Javna rasprava: Pravo na socijalno stanovanje

Predsjednica opštine Danilovgrad je Zaključkom broj 01-2024/1 od 09. 08. 2019. godine, utvrdila Nacrt Odluke o bližim uslovima, kriterijumima i postupku za ostvarivanje prava na socijalno stanovanje, kojim navedeni nacrt stavlja na javnu raspravu. 

PROGRAM JAVNE RASPRAVE

1. Povodom Nacrta Odluke o bližim uslovima, kriterijumima i postupku za ostvarivanje prava na socijalno stanovanje, organizuje se javna rasprava koja će trajati 15 dana, počev od   12. 08. 2019. godine, zaključno sa 26.08.2019.godine.

2. Nacrt navedene odluke biće objavljeni na internet sajtu Opštine Danilovgrad www.danilovgrad.me.

3. Javni uvid u nacrt navedene odluke, može se izvršiti u prostorijama Sekretarijata za komunalno stambene poslove i saobraćaj

4. Centralna javna rasprava, održaće se u Velikoj sali Skupštine opštine Danilovgrad, dana 22. 08. 2019.  godine, sa početkom u 13,00  časova.

5. Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se u pisanoj formi prednje navedenom sekretarijatu na adresu: Opština Danilovgrad, ul. “Blaža Mrakovića” bb, Danilovgrad ili na e-mail adresu:  [email protected] do isteka roka za javnu raspravu.

6. Sekretarijat za komunalno, stambene poslove i saobraćaj razmotriće dospjele primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave, nakon čega će isti  sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

OPŠTINA DANILOVGRAD

SEKRETARIJAT ZA KOMUNALNO, STAMBENE POSLOVE I SAOBRAĆAJ

Nacrt Odluke možete pogledati OVDJE

Takođe pogledajte

Iskra savladala Rudar

Iskra je kao domaćin na DG Areni savladala Rudar 2:0. (45’+4 Malešević, 79′ Rogošić)

1.CFL: Okršaj Iskre i Rudara na DG Areni

Zanimljiv duel u meču 5.kola 1.CFL igraće Iskra i Rudar. Zbog rekonstrukcije terena u Danilovgradu Iskra će ovu …

Оставите одговор

%d bloggers like this: