ILUSTRACIJA

Apel vozačima koji koriste Bejli most!!!


Pisali smo ranije o nepoštovanju signalizacije koja se nalazi na prilazima mostu Bejli, koji će se koristiti do završetka radova na rekonstrukciji – minimum narednih 6 mjeseci. Pored svjetlosne signalizacije na prilazima se nalazi i tabla sa obavještenjem koja jasno ukazuje na broj vozila koja mogu istovremeno biti na samom mostu. A to su tri vozila.

ILUSTRACIJA

Građani Danilovgrada, prolaznici, turisti moraju biti svjesni činjenice da je Bejlijev most privremeno rješenje čija struktura ne dozvoljava opterećenja koja prelaze ograničenja u broju vozila i teretu. Stoga je strogo potrebno poštovanje signalizacije i obavještenja koja, ponavljamo, jasno ukazuju da je maksimalan broj vozila koja se mogu istovremeno naći na mostu 3 (slovima tri). 

Kao neko ko je iz Bjelopavlića i ko svaki slobodni trenutak provodi u kući svoje babe u Lalevićima, ali prije i iznad svega kao čovjek, moram izraziti zabrinutost situacijom koju sam večeras oko 20,00 časova zatekla na mostu preko Zete koji se trenutno koristi.

Naime, u jednom trenutku na mostu se zateklo čak pet (!!!) vozila, dok je šesto – odnosno u tom trenutku prvo vozilo – upravo prelazilo na drugu stranu. – sopštila nam je naša sugrađanka.

Ne znam treba li posebno naglašavati kolikoj opasnosti su u tom trenutku bili izloženi sami akteri, a potencijalno i ostali vozači, kao i pješaci. – zaključuje.

Ovim putem apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, da zbog svoje i bezbjednosti svih učesnika saobraćaja poštuju postavljenu signalizaciju a na nadležne apelujemo da sprovedu potrebne mjere kako bi se sigurnost u potpunosti i obezbijedila.

 

Takođe pogledajte

U PROSTORU ZA UMJETNOST OTVORENA IZLOŽBA RADOVA UMJETNICE MILIJANE VUJOVIĆ

U Prostoru za umjetnost u upravnoj zgradi Podgoričke banke otvorena je izložba radova umjetnice Milijane …

Žena koja je skuvala muža

Predstava „Žena koja je skuvala svog muža” u izvršnoj produkciji Korifej teatra biće izvedena u …

Оставите одговор

%d bloggers like this: