Connect with us

Promo

Bogat i sadržajan dječiji, muzički i sportski program u okviru Spuškog ljeta

Tradicionalna manifestacija Spuško ljeto, koja će biti održana od 1. jula do 20. avgusta, imaće bogat i sadržajan dječiji, muzički i sportski program, saopšteno je na pres konferenciji.

Član Organizacionog odbora manifestacije, Boban Šaranović rekao je da se Spuško ljeto ove godine organizuje pod sloganom „Spuško ljeto te zove“.

„Jedan od segmenata manifestacije, o kojem smo posebno vodili računa, posvećen je djeci gdje smo u saradnji sa poznatim glumcem Davorom Dragojevićem, koji je iz Spuža, dogovorili tri dječije predstave. Takođe, dogovorili smo i bogat muzički program. Otvaranje 1. jula obilježiće nastupi Hora Zvijezdice i Kuba benda. Takođe će ,u okviru tog programa, nastupiti spuški bend Parampaščad“, naveo je Šaranović.

Najavio je da će u okviru sportskog programa biti održan turnir u fudbalu, a da će na obali Zete biti organizovane „Igre bez granica“, „Skokovi u vodi“, kao i „Regata kajacima“ od Danilovgrada do Spuža.

„Krajem jula biće održana i simultanka u šahu sa prvakom Crne Gore Nikolom Đukićem. Takođe će u okviru programa biti održan i tradicionalni događaji kao što je Čorbijada. Novi segment programa je akcija udomljavanja bezdomih životinja 10. avgusta, a biće održan i Festival majstorskog piva“, rekao je Šaranović.

Direktor Turističke organizacije Danilovgrad, Ivan Dragojević, kazao je da će u okviru Danilovgradskog kulturnog ljeta biti održane manifestacije: Spuško ljeto, Katunske sportske igre, Bjelopavlićke sportske igre i Rijekom Zetom.

„Ovo su tradicionalne manifestacije po kojima je Danilovgrad poznat unazad 30 godina i veoma su bitne kako za sam grad, tako i za nas kao Turističku organizaciju. Cilj nam je da ove manifestacije pored naših sugrađana, građana iz okolnih opština, posjete i gosti iz regiona i svijeta“, naveo je Dragojević.

Kazao je da im je cilj da turisti koji dođu u obilazak manastira, posjete manisfestacije u Danilovgradu i sam grad.

„Manifestacije u okviru Danilovgradskog kulturnog ljeta doprinose razvoju turizma u našem gradu. Pred nama je jedan bogat kulturno-umjetnički, zabavni i sportski program koji ćemo ponuditi posjetiocima“, rekao je Dragojević.

Manifestacija će biti održana pod pokroviteljstvom Opštine Danilovgrad, u saradnji sa Centrom za kulturu Danilovgrad i Turističkom organizacijom Danilovgrad. Generalni pokrovitelj događaja je Poliklinika konzilijum. Ostali pokrovitelji manifestacije su Komunalno DOO, firme Elektron i Telemont, a iz Glavnog grada Deponija DOO i Pogrebne usluge.

Promo

„Bike ‘n More“: Vaša destinacija za kvalitetna bicikla i prateću opremu

U srcu Podgorice, u ulici Bratstva i Jedinstva 55, nalazi se oaza za sve ljubitelje biciklizma – „Bike ‘n More“. Ova kompanija posvećena je prodaji visokokvalitetnih bicikala, prateće opreme i djelova, a njihov glavni fokus je na renomiranom brendu Giant – trenutno najvećem proizvođaču bicikala na svijetu.

„Bike ‘n More“ je ime koje je postalo sinonim za kvalitet i strast prema biciklizmu u Crnoj Gori. Ova kompanija posvećena je zadovoljenju potreba kako strastvenih biciklista tako i rekreativaca, nudeći široku paletu Giant bicikala različitih tipova, od brdskih bicikala za avanturiste, preko drumskih bicikala za brze vožnje, pa sve do bicikala za gradske vožnje i električnih bicikala za udobnu vožnju.

Jedan od ključnih razloga zašto se „Bike ‘n More“ izdvaja iz mnoštva jeste njihova posvećenost kvalitetu. Giant bicikli su poznati širom svijeta po svojoj izdržljivosti, performansama i inovativnim tehnologijama. „Bike ‘n More“ vam omogućava da izaberete bicikl koji će se savršeno uklopiti u vaše potrebe i stil vožnje.

Pored samih bicikala, „Bike ‘n More“ takođe nudi impresivan asortiman prateće opreme i djelova. Bez obzira da li vam je potreban kaciga, biciklističke naočare, biciklistička odjeća, alat za održavanje bicikla ili rezervni dijelovi, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da unaprijedite svoje biciklističko iskustvo.

Ako imate bilo kakve nedoumice ili trebate savjet, stručno osoblje „Bike ‘n More“ stoji vam na raspolaganju da vam pomogne odabrati pravu opciju. Njihova strast prema biciklizmu odražava se u njihovoj posvećenosti pružanju vrhunske usluge i podrške svakom kupcu.

Lokacija sjedišta firme „Bike ‘n More“ nalazi se u Danilovgradu, što dodatno potvrđuje njihovu prisutnost i posvećenost crnogorskoj biciklističkoj zajednici.

Ako želite istražiti ponudu „Bike ‘n More“ ili dobiti više informacija o njihovim proizvodima i uslugama, posjetite njihovu web stranicu na https://www.bikenmore.me/ i budite spremni za uzbudljivo biciklističko iskustvo.

Uz „Bike ‘n More“, biciklizam postaje ne samo hobi, već način života. Neka vaša vožnja bude nezaboravna uz kvalitet Giant bicikala i vrhunsku podršku ovog sjajnog tima biciklističkih entuzijasta.

NASTAVI SA ČITANJEM

Promo

Počeli jesenji popusti

NOVI VOLVOX doo obezbijedio je popuste za sve one koji žele da renoviraju, grade ili poboljšaju i uljepšaju svoj kućni ambijent.

Keramika, sanitarije, vrata, parketi, fasade, boje i lakovi, alati, rasvjeta

 Veliko jesenje sniženje cijena počelo je u prodajnom salonu Novog Volvoxa. Novi jesenji akcijski katalog pogledajte ovdje  .

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije