Connect with us

Promo

CASTELLANA CO. otvara poslovnicu 03. oktobra !

Kako smo i najavili Castellana Co. otvara poslovnicu i u Danilovgradu. Tada smo najavili sa “ uskoro “, a sada zvanično potvđujemo otvaranje, 03. oktobra 2022. godine.

Povodom otvaranja, Castellana Co. je organizovala akciju sa popustom od 25% na sve putničke gume, na ulja, felge, auto djelove, akumulatore i kozmetiku.

Iz ponude izdvajamo neke od brendove guma : Hifly, Sava, Lassa, Tigar, Goodyear, Michelin i sve to na 25% popusta.

Tu su i akumulatori Robert Bosch, Banner, Exide, Gruda, Zap i Maff na 25% popusta, uz vraćeni stari akumulator.

Ulja Castrol, Mobile, Total, Tetrosil, Shell, Sloven oil i mnoga druga, kao i preko 100.000 artikala auto djelova na 25% popusta.

Akcija traje zaključno sa 15.10.2022.

Više informacija možete dobiti na broj centrale u Tuzima 020 603 690 , dok će broj poslovnice biti aktivan od dana otvaranja.

PJ DANILOVGRAD

+382 67 155 782

Ul. Njegoseva 34 Danilovgrad

[email protected]

Očekujemo vas.

Castellana u službi vašeg automobila !

Promo

„Bike ‘n More“: Vaša destinacija za kvalitetna bicikla i prateću opremu

U srcu Podgorice, u ulici Bratstva i Jedinstva 55, nalazi se oaza za sve ljubitelje biciklizma – „Bike ‘n More“. Ova kompanija posvećena je prodaji visokokvalitetnih bicikala, prateće opreme i djelova, a njihov glavni fokus je na renomiranom brendu Giant – trenutno najvećem proizvođaču bicikala na svijetu.

„Bike ‘n More“ je ime koje je postalo sinonim za kvalitet i strast prema biciklizmu u Crnoj Gori. Ova kompanija posvećena je zadovoljenju potreba kako strastvenih biciklista tako i rekreativaca, nudeći široku paletu Giant bicikala različitih tipova, od brdskih bicikala za avanturiste, preko drumskih bicikala za brze vožnje, pa sve do bicikala za gradske vožnje i električnih bicikala za udobnu vožnju.

Jedan od ključnih razloga zašto se „Bike ‘n More“ izdvaja iz mnoštva jeste njihova posvećenost kvalitetu. Giant bicikli su poznati širom svijeta po svojoj izdržljivosti, performansama i inovativnim tehnologijama. „Bike ‘n More“ vam omogućava da izaberete bicikl koji će se savršeno uklopiti u vaše potrebe i stil vožnje.

Pored samih bicikala, „Bike ‘n More“ takođe nudi impresivan asortiman prateće opreme i djelova. Bez obzira da li vam je potreban kaciga, biciklističke naočare, biciklistička odjeća, alat za održavanje bicikla ili rezervni dijelovi, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da unaprijedite svoje biciklističko iskustvo.

Ako imate bilo kakve nedoumice ili trebate savjet, stručno osoblje „Bike ‘n More“ stoji vam na raspolaganju da vam pomogne odabrati pravu opciju. Njihova strast prema biciklizmu odražava se u njihovoj posvećenosti pružanju vrhunske usluge i podrške svakom kupcu.

Lokacija sjedišta firme „Bike ‘n More“ nalazi se u Danilovgradu, što dodatno potvrđuje njihovu prisutnost i posvećenost crnogorskoj biciklističkoj zajednici.

Ako želite istražiti ponudu „Bike ‘n More“ ili dobiti više informacija o njihovim proizvodima i uslugama, posjetite njihovu web stranicu na https://www.bikenmore.me/ i budite spremni za uzbudljivo biciklističko iskustvo.

Uz „Bike ‘n More“, biciklizam postaje ne samo hobi, već način života. Neka vaša vožnja bude nezaboravna uz kvalitet Giant bicikala i vrhunsku podršku ovog sjajnog tima biciklističkih entuzijasta.

NASTAVI SA ČITANJEM

Promo

Počeli jesenji popusti

NOVI VOLVOX doo obezbijedio je popuste za sve one koji žele da renoviraju, grade ili poboljšaju i uljepšaju svoj kućni ambijent.

Keramika, sanitarije, vrata, parketi, fasade, boje i lakovi, alati, rasvjeta

 Veliko jesenje sniženje cijena počelo je u prodajnom salonu Novog Volvoxa. Novi jesenji akcijski katalog pogledajte ovdje  .

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije