Connect with us

Sport

Crna Gora Bosna i Hercegovina prenos uživo

Objavljeno

on

Soccer goal

Crna Gora Bosna i Hercegovina prenos uživo live stream prenos uživo Live stream.

Ukoliko želite pratiti utakmicu Crna Gora Bosna i Hercegovina prenos uživo to možete učiniti na nekom od sledećih linkova:

Crna Gora Bosna i Hercegovina prenos uzivo Live stream

Prvi link se nalazi na SOFASCORE sajtu

UTAKMICU MOŽETE PRATITI KLIKOM OVDJE

Utakmicu takođe možete pratiti i na linku na sajtu 101 greatgoals

LINK OVDJE

Crna Gora Bosna i Hercegovina prenos uživo Live stream

Arena Sport je jedan od kanala koji prenosi sve utakmice sa naših prostora. Tako možete posjetiti sledeći link i putem svojih uređaja pratiti prenos utakmice

Ukoliko želite pratiti utakmicu Crna Gora Bosna i Hercegovina prenos uživo to možete učiniti I NA RUSKOM SAJTU na:

LIVE RU
No videos, or video links, that can be found on this page are not owned by www.volimdanilovgrad.me nor is hosted / streamed on our server!

All videos are hosted on other sites like YouTube, Google, Yahoo, and similar… Therefore, the site www.volimdanilovgrad.me is not responsible for the legality of that links and copyright infringement. If there are links that you believe infringe copyright. please contact links hosting and report them in order to remove them. This will also cause removal from www.volimdanilovgrad.me.

You can also report any inappropriate links on the blog’s page http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ and after the check it will be removed from our site (but will still be available on other sites until it is completely removed from the origin server, e.g. YouTube). Therefore, you are using this site at your own risk!

  Odricanje odgovornosti: „Volim Danilovgrad“ nije pravno lice! Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može vidjeti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.volimdanilovgrad.me, niti se hostuje/strimuje na našem serveru! Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim…

Samim tim sajt www.volimdanilovgrad.me nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava. Molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.volimdanilovgrad.me. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Sport

Javni konkurs za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija za 2024. godinu

Objavljeno

on

By

Predmet Konkursa za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija u 2024.godini je raspodjela finansijskih sredstava iz budžeta opštine Danilovgrad sportskim organizacijama: sportskim klubovima, sportsko rekreativnim društvima i sportskim organizacijama lica sa invaliditetom (klub ili društvo), sa sjedištem na teritoriji opštine Danilovgrad.

Budžetom Opštine Danilovgrad za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija u 2024. godini putem Konkursa opredijeljena su finansijska sredstva u iznosu od 50.000€.

Tekst cijelog konkursa može se pogledati na sledećem linku.

Nastavite čitanje

Sport

“Matrixu” pet titula na petom Dance Open Kupu u Mostaru

Objavljeno

on

By

Četrdeset takmičara SPK “Matrix” iz Danilovgrada boravilo je predhodnog vikenda u Mostaru na sada već tradicionalnom plesnom Kupu u organizaciji kluba “Mo Stars” tamošnjeg Saveza i pod pokroviteljstvom grada Mostara.

“Matrixovci” su i ovog puta napravili odličan rezultat i sa osvojenih 5 zlatnih medalja bili dostojni reprezenti i grada i Crne Gore. Prva mjesta za “Matrix” osvojili su Marija Rakočević u kategoriji seniora “Belly dance ” kao i i Bely dance show, zatim Čekić Irfan u kategoriji Break Dance seniori, zatim i juniorski tim formacija “Loco “u kategoriji MTV dance te formacija “Brac” u kategoriji kadeti “Etno šhoŵ”.

Trener i koreograf u Matrihovoj ekipi Marija Rakočević iznijela je i svoje utiske o cjelokupnom takmičenju.

“Veoma sam zadovoljna rezultatom koji smo ostvarili u Mostaru. Učestvovalo je oko 2000 takmičara iz 5 država i 41 kluba. Ono što me posebno raduje je da su tri naše koreografije ušle u Gala veče, gdje su se našle, po oceni sudija 10 najboljih koreografija na cjelokupnom takmčenju.

Istakla bih gostoljubivost domaćina, realno suđenje i dobru atmosferu koja je pratila čitavo takmičenje. Očekuje nas još dosta obaveza do ljetnjeg odmora i ovi rezultati biće sigurno značajan podsticaj za još temeljniji rad sa svim kategorijama u klubu. Zahvaljujem roditeljima naših takmičara na podršci, a mi ćemo se kao tim truditi da zadržimo pobednički mentalitet koji nas krasi već punih 23 godine kazala je Marija za naš portal.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije