Connect with us

Društvo

DPS Danilovgrad: Dragović pokazao da je nedostojan lokalnog parlamenta, njegovi nastupi puni izliva mržnje

Svjedočili smo skandaloznom ponašanju Darka Dragovića, odbornika Pokreta Evropa sad, idolopoklonika Demokratskog fronta, na sjednici Skupštine opštine Danilovgrad, saopšteno je iz OO DPS Danilovgrad.

„Dragović je, valjda, u namjeri da ubere poene kod svojih koalicionih partnera, Demokratsku partiju socijalista okarakterisao kao profašističku organizaciju, čime je pokazao da je nedorastao ulozi koja ga je zapala da bude predstavnik građanki i građana u najvišem domu u Danilovgradu“, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, sramotna je konotacija u kojoj je pomahnitali Dragović, kojem ni padeži nijesu jača strana, uprkos tome što je akademski građanin, pomenuo Mila Đukanovića.

„Ne praveći otklon, nekoliko puta potvrđujući izrečeno, Dragović je najviše ispričao o sebi, jer čovjek tako strastveno može da govori samo o vrijednostima koje i sam njeguje“, kažu iz DPS.

Kako dodaju, smiješni su, a istovremeno i žalosni, a iznad svega, bijedni i nečojski Dragovićevi bezuspješni pokušaji diskreditacije Demokratske partije socijalista i našeg Kluba odbornika.

„Građanke i građani su odavno prozreli političke hijene, gladne medijskog prostora, sa neutemeljenim, bolesnim ambicijama u politici, pa i samog Darka Dragovića, nekadašnje uzdanice Prave Crne Gore, odbjegle u redove Evrope sad“, zaključuju u saopštenju.

Reklama

Društvo

Potencijalno dostupna inovativna rješenja: Nove prilike za unapređenje danilovgradskog Vodovoda

Krajem prethodne nedjelje u Tivtu je održana prezentacija inovativnih rješenja u oblasti automatizacije, energetske održivosti, tretmana i upravljanja postrojenjima za pitku vodu i komunalne otpadne vode, kompanija „Greenacle“, „Beo Expert“ i „Kolektor“.

U ime Opštine Danilovgrad, prezentaciji su prisustvovali potpredsjednica Opštine, Marija Radonjić, i predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“, Lazar Bojat.

Tom prilikom, razmatrane su mogućnosti unapređenja funkcionisanja danilovgradskog Vodovoda, primarno kroz implementaciju geografskog informacionog sistema (GIS) i satelitskog monitoringa gubitaka na mreži, kao i drugih značajnih projekata koji bi mogli biti realizovani iz sredstava EU fondova.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Đoković prisustvovao Danu opštine Gračanica

Predsjednik Skupštine opštine Danilovgrad Velimir Đoković prisustvovao je Danu opštine Gračanica.

Liturgijom , litijama i rezanjem slavskog kolača u Gračanici obilježen je praznik Mala Gospojina ili Rođenje Presvete Bogorodice, nakon čega je održana i Svečana akademija u Domu kulture.

 

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije