Farma magaraca Martinići na prazničnom pazaru u Podgorici

Farma magaraca Martinići na prazničnom pazaru u Podgorici – Kućica 32.

Farma magaraca Martinići imаće priliku da svoje proizvode  izlaže na prvom podgoričkom prazničnom pazaru koji će se održati na Glavnom grdskom trgu u Podgorici od 19. decembra do 10. januara.

A da slučajnosti ne postoje i da je 32 broj koji prati farmu govori i screenshot u prilogu koji nam je dostavio čitalac portala.

32 reakcije na post farme magaraca

„Čast mi je što sam u prilici da vam predstavim Prvi podgorički praznični pazar, 23-odnevni program koji će se u periodu od Dana oslobođenja Podgorice – 19. decembra do 10. januara realizovati na glavnom gradskom Trgu i učiniti da Podgorica u ovim danima odiše prazničnim duhom, nudeći bogat kulturni, umjetnički, zabavni i gastronomski sadržaj“, saopštila je zamjenica gradonačelnika dr Slađana Vujačić na press konferenciji povodom predstavljanja Prvog podgoričkog prazničnog pazara.

Posjetite praznični pazar i posjetite kućicu 32. Vrhunsko kuvano vino i organski proizvodi, sve sa najpoznatije farme magaraca na planeti.

Takođe pogledajte

Ambasada Bugarske donirala Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju

 Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Danilovgradu dobiće …

Filantropija u/za Danilovgrad, XIX i XX vijeka

Riječ filantropija vodi porijeklo od grčkih riječi philos-prijatelj (ljubav), i anthropos-čovjek (čovječanstvo). Prevodi se kao …

Оставите одговор

%d bloggers like this: