Connect with us

Društvo

Glasanje u toku: Danilovgrađanin u top 20 na Let’s Mix It takmičenju

Andrija Bošković, poznatiji kao Prodžekt SataraШ, našao se u u top 20 na konkursu za drugo izdanje Let’s Mix It takmičenja. Trenutno je faza takmičenja u kojoj možemo podržati našeg sugrađanina i obezbijediti mu priliku da nastupi rame uz rame sa svjetskim zvijezdama elektronske scene i brojnim domaćim izvođačima, u okviru naredne ljetnje sezone u klubu Barutana, Bleder žurki u Beogradu, na Central Dance Event festivalu, kao i na klupskim večerima u Dotu.

Andrija je rođen u Beogradu, a živi na relaciji  Danilovgrad – Podgorica. Puštanjem muzike počeo je da se bavi iz šale i ironije kada je sa drugom osnovao ‘Prodžekt Sataraš’ a u okviru kojeg su puštali razne muzičke žanrove, te otuda i ime ‘Sataraš’. Nakon toga otkrio je čari funk i house muzike, a kasnije i acida i techna i nastavio ozbiljnije da se bavim sa DJ-ingom i nakon samo godinu dana imao je nastup na Sea Dance festivalu. Od ostalih nastupa najdraži su mu nastupi u Skadru (Bed and Staton) i Warm up za Aleksandru Duende u Podgorici (Zahara).

Andrija Bošković aka Prodžekt SataraШ

Za Andriju možete glasati na sledećem linku https://www.letsmixit.rs/poll/glasanje-2021/. Ispod Andrijinog imena se nalazi dugme GLASAJ koje kada kliknete otvara opcije u kojima unosite svoje Ime i prezime i email adresu. Nakon što popunite odgovarajuća polja, na email adresu ćete dobiti četvorocifren kod koji unosite u polje na  ekranu.

Ako želite preslušati Andrijin Mix, to možete učiniti na linku u nastavku


Na konkurs za drugo izdanje Let’s Mix It takmičenja pristiglo je 188 prijava. Nakon detaljnih provjera svih aplikacija, odlučeno je da 171 kandidat ispunjava sve uslove za učešće na Let’s Mix It takmičenju (166 DJ setova i pet Live act-ova), saopštili su sa Lets Mix It platforme.

Glasanje se obavlja na ovom linku i traje od 20. aprila do 1. juna. Pojedinac može glasati samo jednom za istog kandidata, međutim omogućeno je višestruko glasanje za različite takmičare. Prilikom glasanja, ocjenjuje se kompletna audio i vizuelna prezentacija svakog od izvođača (muzika, predstavljanje, video formati, itd).

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Društvo

Komunalno preduzeće Danilovgrad poziva vlasnike grobnih mjesta radi upisa u evidenciju

U cilju uređivanja gradskog groblja „Sveta Tekla“ u Danilovgradu, Pogrebne usluge Komunalnog preduzeća Danilovgrad poziva  naslednike i srodnike preminulih predaka da se jave u kancelariju pogrebnih usluga DOO Komunalno, radi identifikacije grobnih mjesta svojih predaka i regulisanja pravnog statusa na grobnim mjestima.

Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 067/138-137 Pogrebne usluge DOO „Komunalno“ Danilovgrad.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Nezadovoljni radom Opštine, mještani Kruščice sami sanirali put

Mještani sela Kruščica u blizini Martinića su se organizivali da poprave svoj put jer, kako kažu, asfalt koji im je obećala Opština još nije stigao.

Sakupili smo novac, Igor je naručio mljeveni kamen koji je pomiješan sa glinom i organizivao akciju popravke puta, kazao je za portal Volim Danilovgrad mještanin Zoran Đuković.

Zoran Đuković, stanovnik Kruščice

Kako je istekao većina mještana donirala je novac, dok se njih dvadesetak okupilo kako bi rupe popunili  mljevenim kamenom, Danilo je dovezao kamen traktorom od kojeg smo napravili privremene ivičnjake, Bago je utabao mljeveni kamen vibro žabom, ističe nam Đuković radove i radnu atmosferu.

Pogledajte dio atmosfere u videu koji su mještani kreirali tokom radne akcije.

“Ovo je bila akcija koja nam je pokazala da ako Opština ne može ili neće, da mi moramo sami da se organizujemo i da uz druženje završimo posao. Na kraju dana smo dogovorili otvaranje atmosferskih kanala pored puta da bi put duže trajao.”, ističe Đuković.

Mještani, kako kaže Đuković, od Opštine očekuju da makar sanira rupe asfaltom na ovih 500 metara puta jer će rupe koje su zakrpljene mljevenim kamenom biti pretvorene u nove rupe nakon velikih kiša i teških kamiona koji tjeraju đubrivo iako ovaj put nema nosivost za tako velike kamione.

Očekujemo da Opština zamijeni uličnu rasvjetu u kojoj tek svaka treća sijalica radi. Ako građani mogu da plaćaju onda Opština može da održava rasvjetu ističe Đuković ukazujući da se sve može brzo zavrsiti ako se okupljeno oko zajedničkog cilja.

Đukovića zabrinjava što predsjednik mjesne zajednice ne informiše šta je dogovorio sa rukovodstvom Opštine. “Zato nam je teže da se samoorganizujemo jer ne znamo kada će naše selo i naš put doći na red”, zaključuje Đuković.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije