Connect with us

Promo

Instalacije i rasvjeta renomiranih proizvođača na jednom mjestu

U Podgorici je otvoren novi salon instalacija i rasvjete u kome se mogu pronaći sve vrste instalacija renomiranih svjetskih proizvodjača na jednom mjestu. Radi se o modernom salonu u kome će svi klijenti naći savremena i kvalitetna rješenja za osvjetljenje enterijera i eksterijera, kao i sve što je potrebno za instalacije jake i slabe struje, vodovoda i kanalizacije i termotehnike.

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Salon instalacija i rasvjete otvoren je u ulici Vojislavljevića br. 81 u Podgorici (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo) čime je Novi Volvox, uz poznati salon keramike, sanitarija, stolarije, građevinskog i fasadnog materijala, kompletirao svoju ponudu namijenjenu građanima, privrednim društvima i investitorima.

U ponudi salona nalaze se renomirani brendovi najpoznatijih svjetskih proizvodjača opreme za instalacije, rasvjetu i smart sisteme koje je Novi Volvox pažljivo birao i čije proizvode neizostavno treba birati prilikom sređivanja stana, gradnje kuće ili poslovnih prostora.

Osim prodajnog dijela, u salonu je izdvojen “showroom” u kom građani, projektanti i arhitekte, uz pomoć specijalizovanog konsultanta za osvjetljenje, galanteriju i smart sisteme, mogu dobiti informaciju kako realizovati i najzahtjevnije planove za sređivanje svog enterijera i kako da svoj postojeći prostor učine energetski efikasnim.

Radno vrijeme salona je svakog radnog dana od 7 do 17 časova i subotom od 7 do 15 časova.

Dobrodošli u Novi Volvox – novi salon instalacija i rasvjete!

Ostavite komentar

Leave a Reply

Promo

Spuško ljeto 2022.: Memorijalni turnir u fudbalu na pijesku “Filip Ljumović” ulazi u završnu fazu

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Spuž, odnosno Spuško ljeto, godinama unazad prepoznat je, između ostalog, i po organizaciji turnira u fudbalu na pijesku. I ove godine, u okviru pomenute manifestacije organizovan je turnir koji je ujedno i memorijalan i nosi naziv “Filip Ljumović”.

Turnir je organizovan u četiri kategorije: žene, kadeti, seniori i veterani. Turnir je počeo 20.jula i utakmice se igraju na otvorenom, ispod spuškog mosta.


Ove nedjelje, kako nam je kazao Boban Šaranović iz Organizacionog odbora manifestacije, turnir ulazi u završnu fazu.

Kada su u pitanju seniori, u ponedeljak i utorak (8 i 9.avgust) igraju se četvrtfinalne utakmice: 8. Avgust /Spuž – Kodio ( 21:00h), Storycouture – Konik city (21:45h); 9.avgust / Martinići 1796 – Prava stvar (21:00h), Iz Pjaćence moji – Ljutotuk (21:45h).

Polufinalne utakmice će se odigrati 11.avgusta, a finale je planirano za nedjelju, 14.avgusta u 21:15h. Takođe, u nedjelju će se igrati još dva finalna meča – u kategoriji kadeti i žene.

Veterani će svoju finalnu utakmicu odigrati 9.avgusta.

Na dan finalnih utakmica, pobjednicima kao i drugoplasiranima biće uručeni pehari, a obezbijeđene su i novčane nagrade, kazao nam je Šaranović.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Na Ždrebaoniku svečano otvorene VI Bjelopavlićke sportske igre

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Sinoć su na Ždrebaoniku, pod pokroviteljstvom Opštine Danilovgrad u organizaciji Turističke organizacije, svečano otvorene VI Bjelopavlićke sportske igre.

U bogatom kulturno zabavnom programu učestvovali su: Dejan Škuletić, Igor Đurović, Jelena Mudronja, Bajo Jovanović, Igor Mitrović i guslar Balša Radović.

VI Bjelopavlićke sportske igare svečano je otvorio intermajstor Blažo Kalezić, višestruki seniorski prvak Crne Gore u šahu, dok je ispred Organizacionog odbora prisutne pozdravio Miodrag Mijo Ćupić.

Nakon kulturno umjetničkog programa odigrana je utakmica veterana Bjelopavlića i Katunjana. Utakmica je završena rezultatom 4:2 u korist Katunjana.

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije