Connect with us

Servisne informacije

Isključenja struje u Danilovgradu za 11.09.

Zbog planiranih radova na mreži, u ponedjeljak 11. septembra, bez napajanja električnom energijom će ostati:

Danilovgrad      

-u terminu od 8:00 do 15:00 sati: dio Grlića, Bjeluši, Ćurilac, dio Lazina, Kopito Petrovića, Šimšić, ZIP Jastreb, dio Begovina, Tomaševići, GSI (građevinski materijal) u Ćuriocu, Gruda, Jabuke, Gornji i Donji Zagarač, Lazarev Krst, Markovina, Povrhpoljina, Malenza, Đeđezi, Bandići, Sušica, Šume Bećirovića, Kokotovac, dio Podglavica, Maljat, firma Megran, Kosić, firma Farmont, firma MG Group, Betonjerka, Jastreb, dio Mamućevine, Koljat, dio Lazina, Glava Zete

Reklama

Servisne informacije

Poslednje analize pokazale da je voda ispravna za piće

D.o.o. “Vodovod i kanalizacija” Danilovgrad obavještava sve svoje potrošače da je voda u vodovodnom sistemu ispravna i bezbjedna za piće.

Svi parametri su u okviru vrijednosti koje su utvrđene Pravilnikom o bližim zahtjevima koje u pogledu bezbjednosti treba da ispunjava voda za piće. Prema posljednjim rezultatima analiza od 29. 11. 2023. godine, mutnoća iz vode se povukla i imamo vrijednosti koje su ispod graničnih, tako da je voda u vodovodnom sistemu bezbjedna za piće.

NASTAVI SA ČITANJEM

Servisne informacije

Isključenja struje u Danilovgradu za 29.11.

Zbog planiranih radova na mreži, u srijedu 29. novembra, bez napajanja električnom energijom će ostati:

Danilovgrad

– u terminu od 08 do 15 sati: Pištet i Glava Zete.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije