Connect with us

Promo

KUPITE ODMAH, PLATITE U RATAMA: Vrhunski troslojni parket za sobe, trpezarije i kancelarije

Objavljeno

dana

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Vrhunski austrijski troslojni parket može se kupiti i platiti u ratama u prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo). Kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 29,99 eura mjesečno. U cijenu je uključen troslojni parket, prevoz i ugradnja na teritoriji Podgorice, kao i materijal: prajmer, ljepilo, lajsne.

U salonu Novi Volvox aktuelan je promotivni period na proizvode stolarije. Uz novi popust od 15% na sva unutrašnja vrata proizvođača „Braća Marić“ i akciju na sigurnosna Torex blind vrata, parket izuzetnog kvaliteta, austrijskog proizvođača Scheucher, može se kupiti po cijeni od samo 29,99 eura mjesečno. Stogodišnje iskustvo ovog proizvođača u kreiranju jednog od najboljih svjetskih parketa, doprinijelo je da su Scheucher parketi traženi širom svijeta.

Birajući među brojnim nijansama drveta, kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 29,99 eura mjesečno, bez kamate, posredstvom NLB Banke. U cijenu je uključen troslojni parket, kao i materijal: prajmer, ljepilo, lajsne. U cijenu je takođe uključen prevoz materijala i ugradnja parketa na teritoriji Podgorice, a moguć je dogovor u vezi prevoza i ugradnje i u drugim opštinama.

Kredit se odobrava svim zaposlenim licima i penzionerima Fonda PIO Crne Gore, a kupac ne mora biti klijent NLB Banke da bi mu bio odobren ovaj kredit.

Procjena ponuđene cijene vršena je na primjeru površine dnevne sobe i trpezarije oko 20m2. Ukupna cijena sa ugradnjom na teritoriji Podgorice je 1079,64 eura. U slučaju otplate na kredit u trajanju od 36 mjeseci, rata je 29,99 eura. Ukoliko to žele, kupci mogu platiti parket i gotovinski ili putem Premium kartice na rate Hipotekarne banke, CKB Shopping kao i NLB Libero karticom.

Ako ste zainteresovani za kupovinu na kredit u salonu Novi Volvox, ovdje ćete pronaći više detalja

Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB Banke.

Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu parketa:

Za iznos kredita od 1079,64 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 1079,64 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 29,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Required fields are marked *

Promo

Izdaje se linija za tehnički pregled

Objavljeno

dana

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Izdaje se linija za tehnički pregled.

Kompletan putnički i kamionski program. Objekat je urađen po svim standardima.

Kontakt telefon 069 222 500

Spuž

NASTAVI SA ČITANJEM

Ekonomija

Gondor produkcija Vas poziva na stručno osposobljavanje

Objavljeno

dana

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Odradite pripravnički staž u jednoj od najstarijih marketinških agencija u Crnoj Gori!

Budite stručno osposobljeni za marketing, prodaju, novinarstvo i dizajn. Pridružite se kreativnom timu i steknite znanje na pravi način.
Postoji velika mogućnost zasnivanja radnog odnosa.

Posjetite ih na Facebook-u na linku u nastavku

NASTAVI SA ČITANJEM

Danilovgrad
Магла
06:5516:11 CET
Осећај: 8°C
Ветар: 3km/h NNW
Влажност: 90%
Притисак: 1021.67mbar
УВ индекс: 0
НедПонУто
13/10°C
15/9°C
15/10°C

Facebook

Najčitanije

[wcepe_products recent=true order='desc' number='4' columns='4' hide='rating,onsale' button='Vidi artikal']