Draga djeco, dragi naši malisani, a i nasi dragi roditelji : ,,Igrali smo se i družili u vrtiću ,a sada se igrajmo i družimo iz naših toplih domova!”

Da bi život bio ljepši, da bi drugarstvo bilo čvršće, da bi prijateljstvo sve više raslo, da bi ljubav veća bila uskliknimo zajedno proljeću i cvijeću, Suncu i sunčanim danima, prirodi i našoj planeti Zemlji.

Pojedinačno, a zajedno. Sami, a u grupi. Vođeni zajednickom idejom: biti kući, a družiti se sa drugarima želeći što prije ponovni susret i zajedničku igru, djeco ostanite doma!

22. april je Dan planete Zemlje. U saradnji sa djecom i roditeljima naše aktivnosti smo posvetili ekologiji i planeti Zemlji, očuvanju životne sredine. Obgrlimo našu planetu širokim zagrljajem i utješimo je, jer je jako tužna i zabrinuta. Čuvajmo je! Volimo je! Interesantnim idejama, kreativnim aktivnostima, na naše predloge, a i svojim predlozima i idejama djeca i roditelji su iz svojih domova odgovorili igrom, pjesmom, recitacijom, likovnim izrazom i velikim srcem.

Hvala na predivnoj saradnji! Nadamo se brzom vidjenju i druženju.

Zbog toga : OSTANI DOMA! Srdačno vaše Olja i Sneža 💖