Mjesečni horoskop za maj 2021. - Volim Danilovgrad
Connect with us

Horoskop

Mjesečni horoskop za maj 2021.

Published

on

MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021.

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Na ulasku u maj Uran, Sunce, Venera i Merkur nalaze se u znaku Bika. U znaku Raka je Mars, Mesec i retrogradni Pluton u znaku Jarca. Saturn i Jupiter se nalaze u znaku Vodolije, dok je Neptun u Ribama.

Planete iz Bika su u kvadratnom aspektu sa Saturnom i Jupiterom iz Vodolije – primetan je osećaj statičnosti, blokiranosti, prisutne su velike oscilacije u svakom životnom segmentu. Promene ili jako sporo zaživljavaju ili se susreću sa velikim preprekama, a pod posebnim „udarom“ su finansije, mada ni za druge životne segmente ne bismo mogli da kažemo da baš cvetaju.

Prva planeta koja menja znak je Merkur koji 4-og maja prelazi u svoje sedište i znak Blizanaca. Ovo jeste pokretnija energija, brža dešavanja i rešavanja svih tematika, ali ne treba zaboraviti da nas tokom maja očekuje i Merkurova retrogradnost – on 15-og maja ulazi u retrogradnu senku a kreće unazad 29-og. Period od 15-og do kraja meseca je nešto nepovoljniji za dogovore i papirološka pitanja, i zbog senke i zbog retrogradnog kretanja, ali i zbog kvadratnog aspekta ka Neptunu. Postoji previše nejasnoća, mutnih radnji i skrivenih motiva da bi čovek mogao da bude u potpunosti opušten.

9-og maja Venera prelazi u znak Blizanaca. Iako je njen boravak u Biku trebao da nas stabilizuje po pitanjima kojima Venera vlada – ljubav, finansije, uživanje – ipak je kvadrat sa Jupiterom doneo prevelika očekivanja, a kvadrat sa Saturnom je „isekao“ i zablokirao mnogo toga. Venera u Blizancima nema posebno dostojanstvo – u prevodu, sve lepo može da ti dotrči ali i otrči očas posla, ali će u odnosu na prethodni period ipak doneti rasterećenje i lakšu energiju, opuštenije funkcionisanje. Dok Venera bude u kvadratu sa Neptunom – od 25-og do kraja maja – eto prilike za ljubavna i finansijska muvanja, zaljubljivanja – zaluđivanja. No, njen dobar odnos sa Saturnom mnoge će emotivne i poslovne priče stabilizovati. Pa kome šta zapadne.

11-og maja tokom noćnih sati imamo mlad Mesec u znaku Bika. Mlad Mesec u prilično lepim aspektima – pa bismo mogli da kažemo da ulazimo u jedan stabilniji i bogatiji po svim segmentima period.

14-og maja Jupiter iz znaka Vodolije prelazi u znak Riba i svoje sedište. E sad već možemo da pričamo o nekim konkretnijim poboljšanjima jer ovo je Jupiter koji ima snagu, za razliku od njegove pozicije u Vodoliji gde uglavnom izigrava levo smetalo i donosi stresove, sve pod Saturnovom palicom. Šteta je što će Jupiter u Ribama boraviti kratko – svega par meseci, ali mislim da će nam i tih par meseci biti (bar za sada) dovoljni da se koliko toliko oporavimo i normalnije prodišemo.

20-og maja Sunce prelazi u znak Blizanaca. Blizanci će sa Suncem, Venerom i Merkurom u svom znaku definitivno biti u jednom lakšem periodu, a verujem da će se isti odraziti i na nas ostale.

23-eg maja Saturn kreće retrogradnim hodom u znaku Vodolije. Period rešavanja, ispravljanja, vraćanja je pred nama.

26-og maja pun Mesec i totalno pomračenje u znaku Strelca. Prva od eklipsi koja nas očekuje u ovoj godini. Sa teritorije Srbije pomračenje neće biti vidljivo, ali će se uticaj osetiti – najpre kroz oscilacije raspoloženja i kroz preterivanja svake vrste.

Dakle, maj mesec je pravi mesec promena. Sad, jedino nam još ostaje da se nadamo da će nas pozitivne zahvatiti a negativne preskočiti. Budite dobro,srećno!

OVAN

Ljubav

Zauzetima će maj doneti periode sa vrlo dobrom komunikacijom i odnosom sa voljenom osobom, ali i periode sa negativnom i napetom energijom koja će postojati između vas dvoje. Izgleda da nećete moći da prođete bez šareniša – malo jednog, malo drugog. Ono oko čega bi mogla postojati tenzija jesu bilo kakve vrste sakrivanja i tajni (pogotovo sa vaše strane), ali se povremeno problemi mogu javiti i oko materijalne situacije i nemogućnosti da ostvarite neke zajedničke ciljeve. Posebnu pažnju obratite na komunikaciju jer je ona tokom maja ključ za prevazilaženje mnogih neugodnih situacija. Nemojte jedno drugo povređivati ćutanjem. Ukoliko ste u braku – energiju ulažite u dom, kroz neko renoviranje, sređivanje, ulepšavanje. Slobodni Ovnovi – već prva dekada maja može doneti nekog interesantnog u vaš život. Sa malo sreće i obostranog truda – ovo je priča koja bi mogla potrajati i biti vredna.

Posao

Trud koji ulažete da biste se finansijski stabilizovali i poboljšali svoju materijalnu situaciju doneće svoje rezultate tokom maja. Iako je obim obaveza dosta veliki i povremeno će vam oduzimati više vremena nego što ste planirali – ovo je dobar period da otvorite neke nove poslovne frontove i otpočnete sa saradnjama koje bi mogle biti isplative i trajne. Ukoliko ste privatnik ili posao obavljate od kuće – dolazi do promena koje vam olakšavaju situaciju. Važne pregovore očekujte tokom celog meseca.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš tokom maja, ali bi bilo dobro da budete što aktivniji i češće na svežem vazduhu. Možete imati manjih problema sa varenjem ako ste neaktivni ili pod prevelikim stresom.

BIK

Ljubav

Jedan živ i vrlo aktivan mesec sa voljenom osobom je pred vama. Možda ne odmah početkom maja, ali kako mesec bude odmicao – imaćete više vremena i prostora jedno za drugo. Možete se preko noći odlučiti i za neko kratko putovanjce a u svakom slučaju – partner će vam biti velika podrška u svemu što vam je važno. Ono što zajednički budete planirali početkom maja – do kraja meseca ćete i ostvariti. Vi lično u nekim trenucima možete biti napeti ili oštri na rečima – ali ti kratkotrajni „bagovi“ neće ni na koji način ugroziti vaš odnos. Slobodni Bikovi – već početkom maja preko kontakata sa prijateljima ili preko društvenih mreža možete se zainteresovati za osobu koja će biti nešto potpuno novo i zanimljivo u vašem životu. Od polovine meseca moguća je komunikacija i sa bivšim partnerima a neki od vas u tom periodu mogu biti na slatkim mukama između stare ljubavi i nove osobe koja vam je zavrtela mozak.

Posao

Poslovni pritisak i opterećenje koje već neko vreme stoički podnosite počeće da popuštaju do kraja prve dekade meseca. A sa smanjenjem pritisaka krenuće i konkretnije nagrade za sve ono što ste uložili u posao. Nekome kroz finansije, nekome kroz stimulaciju ili jaču poziciju. Ulazak u nov zanimljiv dogovor, posao ili projekat polovinom meseca. Iako se vaše finansije poboljšavaju, ipak u drugom delu maja možete povući neke neisplative poteze, a u svakom slučaju – vaši troškovi će biti pojačani.

Zdravlje

U drugom delu meseca ste nešto osetljiviji. Dobar je period da promenite nešto u načinu ishrane i da se više fizički aktivirate.

BLIZANCI

Ljubav

Već neko vreme odnos sa partnerom je zategnut ili funkcionišete u vruće – hladno varijanti. Već od ulaska u drugu nedelju maja dobijate šansu da vratite svoj odnos u neke normalnije okvire, ali to neće baš uvek biti lagan zadatak za vas dvoje. Pogotovo može biti zahtevno onim Blizancima koji imaju tajne prema partneru ili koji nisu sigurni da li više uopšte žele da budu tu gde jesu. Pomračenje i pun Mesec dešavaju se pred kraj maja u vašem polju partnerstava – za odnose koji su na klimavim nožicama – ovo može označiti i početak kraja….ili konačni kraj. Za one koji su stabilni – velike promene u odnosu, naravno – na bolje. Slobodni Blizanci – sa Merkurom, Venerom i Suncem u svom znaku sigurno je da ćete pleniti pažnju suprotnog pola. Moguće je da će vas više osoba privući, a prednost biste trebali da date ne onoj koja će u više navrata pokazati da na nju možete računati i osloniti se.

Posao

I poslovno ovaj mesec može doneti da ste vaš rad i vi u fokusu i da je sada moguće „nametnuti“ se svojim idejama i trudom u radnoj sredini. Sam početak meseca vam je pomalo zahtevan ali se jako brzo otvara prostor za vaše lakše funkcionisanje, dobra energija vam se vraća kao i želja za dokazivanjem i ambicija. Imaćete lepu podršku i savete od osoba koje smatrate autoritetima u svom poslu. Shvatate da je vreme da neke stvari menjate i sada imate priliku za to. Maj je lep period za vas, iskoristite ga.

Zdravlje

Zdravlje je prilično korektno tokom maja. Ono na šta biste trebali da obratite više pažnje jeste ishrana jer će vam stomak biti osetljivo područje.

RAK

Ljubav

Sa Marsom u polju ličnosti, Rakovi će emotivno biti osetljiviji nego inače a sa druge strane ova pozicija im donosi netaktičnost a u nekim slučajevima i pojačanu agresiju – kao da svoje emocije nećete moći baš da kontrolišete i možete imati zbog povređenosti i emotivne nemoći – jake ispade. Dodatno stabilnom odnosu sa partnerom ne ide na ruku prenaglašeno polje podsvesti, strahova i tajni pa je pred Rakovima mesec u kojem će morati da se bore prvenstveno sami sa sobom, svojim nesigurnostima i sumnjama a neki i sa tajnama – svojim ili partnerovim. Možda i obostranim. Iako ovo nije jednostavan period za vas on se može prevazići ili makar ublažiti otvorenijom i iskrenijom obostranom komunikacijom. Neka pitanja odavno niste rešili – možda je sada pravi trenutak za njih? Slobodni Rakovi – ovo jeste vreme za ljubavne aktivnosti, ali je moguće da će iz nekog razloga priča koju pokrećete biti tajna.

Posao

Iako maj nije ni malo loš period za posao, ipak će za kvalitetnu organizaciju i dobro obavljanje svih obaveza biti potrebno mnogo vašeg truda, koncentracije i sposobnosti da se prilagodite okolnostima koje će biti vrlo promenljive. Verovatno je da će sve ono što vam je jako bitno kasniti,naročito u drugom delu meseca a isto tako – dogovori koje budete pokrenuli iako će imati dobru krajnju realizaciju – koštaće vas priličnu količinu živaca. Znatno povećanje obaveza u poslednjih desetak dana maja.

Zdravlje

Moguće su povrede. Osetljiv je stomačni deo. Takođe – respiratorni organi vam mogu praviti problem – alergije, prehlade.

LAV

Ljubav

Sve do kraja druge dekade maja i prelaska Sunca u znak Blizanaca – odnos sa partnerom će imati svoje uspone i padove. Može postojati obostrana potreba da se usaglasite, ali vam okolnosti neće ići na ruku pa ćete u nekim situacijama funkcionisati savršeno, a u drugima se razmimoilaziti i čak možda zatvarati u sebe, tvrdoglaviti. Kao da oboje pokušavate da isterate neku svoju volju, svoju pravdu – mada je verovatno pre istina da ste ponosni nosioci dva komplikovana ega i teško dolazite po nekim pitanjima do kompromisa. No, poslednjih desetak dana meseca kao da blokade i barikade između vas pucaju, ovaj vam period može biti izuzetno lep i ispunjen dešavanjima. Slobodni Lavovi – društvene aktivnosti će biti jako pojačane, družićete se i izlaziti i sigurno će se pojaviti osoba ili osobe koje bi skrenule vašu pažnju na sebe. Sa nekim ćete se jako zbližiti kroz interesantne i vrcave razgovore. Ovaj flert će vam jako prijati.

Posao

Ono što je izuzetno dobro jeste znatnije poboljšanje finansijskog segmenta već od prve nedelje maja. Vaši planovi lagano počinju da se ostvaruju, neke nove prilike se ukazuju i mnogi Lavovi će tokom ovog perioda uspeti da zauzmu prilično stabilne pozicije u poslu. Stoji da do svega ovoga nećete doći lako, da će biti dosta prepreka i ogromno ulaganje vašeg truda i volje, ali će se sve to ipak na kraju isplatiti. Nove poslovne saradnje i novi klijenti naglašeno će biti aktivni od drugog dela maja.

Zdravlje

I dalje se borite sa velikom dozom stresa koja je prisutna na dnevnoj bazi. Mogući su problemi sa spavanjem zbog nervoze.

DEVICA

Ljubav

I partner i vi ćete tokom maja morati da naučite da se više prilagodite jedno drugom, da imate više razumevanja i tolerancije. U suprotnom – ovaj će period doneti velike oscilacije u vašem odnosu. Takođe, pokušajte da što više vremena provodite u zajedničkim aktivnostima koje vas oboje ispunjavaju – vi konkretno nemojte svu svoju snagu i energiju ostavljati na poslu – partneru je potrebno da budete tu za njega, pogotovo ako u ovom periodu ima nekih ličnih problema i vaš savet i prisustvo će biti od pomoći. Poslednjih desetak dana maja pokreću velike promene – ovo može biti period kada se voljena osoba i vi povezujete još više nego do sada. Slobodne Device – bićete opušteni, lepršavi i lako ćete pleniti pažnju suprotnog pola. Najpre preko poslovnog segmenta postoji velika šansa za aktivnu komunikaciju i lep flert sa jednom osobom – što se brzo može pretvoriti u zanimljivu emotivnu priču.

Posao

Sve što se vezuje za posao, uspeh i karijeru u prvom je planu tokom maja. Vi ćete biti vrlo podstaknuti i motivisani da budete što aktivniji – vaš trud i iz prethodnog ali i iz ovog perioda vrlo brzo će dati rezultate, pa je druga polovina meseca ispunjena šansama za poboljšanje statusa i za veću materijalnu korist kroz posao. Odnos sa kolegama će se poboljšavati kako mesec bude odmicao i u nekima od njih možete pronaći veliku podršku za svoje planove i način rada. Mesec kojim ćete u poslu biti zadovoljni.

Zdravlje

Manje zdravstvene problematike koje će se uglavnom vezivati za respiratorne organe. Ukoliko u maj ulazite kroz negativnu zdravstvenu fazu – vrlo brzo kreće vaše dizanje i oporavak.

VAGA

Ljubav

Sam početak meseca i ne donosi baš neku ekstatičnu i obećavajuću energiju u vaš odnos. Vaša komunikacija je vrlo klimava i ispunjena nervozom a kod oboje postoje lični problemi koji se vezuju najpre za finansijski i poslovni segment. Već od kraja prve dekade maja postoji prostor za vaše bolje funkcionisanje jer će neke stvari kod oboje krenuti ka rešavanju, bićete bolje volje i više raspoloženi jedno za drugo. Takođe, komunikacija se poboljšava a zajednički trenuci mogu biti ispunjeni pokretom, dešavanjima, živošću. Eventualni problem može doneti partnerovo ili vaše flertovanje – pa gledajte da ovo izbegavate. Slobodne Vage – ulazak vaše vladarke Venere u znak Blizanaca pokrenuće vas i vratiti vam optimizam i energiju. Ovaj mesec vam nudi više emotivnih šansi, kako noviteta tako i mogućnost da sa bivšim emotivnim partnerom obnovite komunikaciju, negde polovinom meseca.

Posao

Iako će vrlo brzo poslovni segment krenuti ka poboljšavanju, sve negde do kraja druge dekade maja vući ćete repove iz prethodnog perioda, najpre kada su finansije u pitanju. Period pred vama je dobar za pregovore i nove poslovne saradnje, ali i za obnovu nekih priča koje ste pokušavali da pokrenete u proteklih godinu dana. Sve što je vezano za inostranstvo i državne, javne ustanove – donosiće vam dobit. Obim obaveza će se pojačavati, naročito od druge polovine meseca. Privatni poslovi – dosta korektno.

Zdravlje

Zdravstveni segment se poboljšava od kraja prve dekade maja. Pred kraj meseca moguće su alergije ili manji problemi sa respiratornim organima.

ŠKORPIJA

Ljubav

Već neko vreme odnos sa partnerom nije stabilan – trudili se druga strana i vi da ovo popravite ili se ne trudili – ispada da se konstantno vrtite u jednom te istom krugu. Ni maj nije ništa drastično bolji – da, hoće ovaj mesec doneti neke lepe trenutke i opuštenu atmosferu povremeno, ali će ipak vaš osećaj neispunjenosti i povređenosti preovlađivati. Kod nekih parova na žalost postoji mogućnost odvajanja i velike nervoze – pa pokušajte koliko je u vašoj moći da situaciju smirujete i da ne dollivate ulje na vatru. Ono što će se još provlačiti kroz maj jeste mogućnost da partner i vi počnete da sumnjate jedno u drugo. Slobodne Škorpije – Iako ovo nije mesec za koji možemo da kažemo da će vam lako ispuniti vaše emotivne želje i snove, evidentno je da će se neke interesantne priče pokrenuti i dati vam vetar u leđa. Ono što je interesantno jeste da će vas privlačiti sve što je tajno, zabranjeno ili čudno.

Posao

Vrlo brzo od početka meseca ono što vam je trenutno najbitnije, a to je finansijski segment – pokrenuće se u većoj meri nego do sada. Iako će vas troškovi pratiti u stopu tokom celog maja, ipak je ovo period u kojem se novčani prilivi znatno pojačavaju. Generalno gledano – da ćete biti savršeno zadovoljni poslovnim segmentom, nećete – najpre zbog toga što će se uglavnom sve vrteti oko priče a realizacija dogovora će ići sporo. I pored toga u ovom vas mesecu očekuje početak nove i važne poslovne saradnje.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta korektan tokom maja. Preporučuje vam se da više pažnje obratite na ishranu, a drugi deo meseca može doneti lakše prehlade i alergije.

STRELAC

Ljubav

Iako početkom meseca odnos sa partnerom nije baš bajan i skladan, vrlo brzo dolazi do poboljšanja komunikacije i lakšeg funkcionisanja između vas dvoje. Ovaj trend će se nastaviti i u ostatku maja i ukoliko sa više razumevanja i volje budete pristupali jedno drugom, proći ćete kroz jedan fin period sa puno aktivnosti i zajedničkih, lepih trenutaka. Poslednjih nedelju dana meseca vama lično donosi neku drastičnost, promenljiva raspoloženja i pojačanu dramatičnost, pa biste u tom periodu trebali da vodite računa da svojim rečima i postupcima ne izazovete nemir i negativnu energiju u odnosu. Slobodni Strelčevi – period emotivnih šansi počinje već od kraja prve dekade meseca, ulaskom Venere u vaše polje partnerstava. Imaćete jako dobru komunikaciju sa nekim koja se može pretvoriti i u trajniju emotivnu priču. Oni koji žale za prošlošću – druga dekada maja može obnoviti stare kontakte.

Posao

Obim vaših obaveza će biti izuzetno pojačan u prvoj dekadi meseca – to je period za nervozu i nešto lošiju vašu organizaciju, kao i napet odnos sa kolegama. Sa tim ćete se boriti i izboriti, ali je mnogo važnije to da vam ovaj maj donosi odlične mogućnosti da produbite postojeće partnerske i saradničke odnose, da obnovite kontakte sa ljudima sa kojima ste ranije radili, ali i da pokrenete potpuno nove, prilično uspešne poslovne priče i projekte. Od drugog dela meseca poboljšanje finansija.

Zdravlje

Prva polovina meseca je pomalo nestabilna po pitanjima zdravlja, ali vam ostatak ovog perioda donosi neuporedivo jaču i lakšu energiju.

JARAC

Ljubav

Mars tranzitira kroz vaše polje partnerstava tokom celog ovog meseca. Mars u znaku Raka „pokazuje zube“ iz emotivne povređenosti, preosetljivosti, svoje loše raspoloženje ispoljava kroz pasivnu agresiju – očigledno je da će vaš partner tokom ovog perioda biti dosta osetljiv i vi biste trebali da pronađete model da se vaše drago biće oseća sigurno i emotivno ušuškano pored vas. Itekako imate šanse da ostvarite ovo, jeste da ćete vi morati da balansirate i da intuitivno „osećate“ partnera ali zaista postoji prostor da vam ovaj period bude lep i ispunjen nekim finim zajedničkim dešavanjima. Motivišite partnera ljubavlju, a on će odgovoriti inicijativom i posvećenošću. Slobodni Jarčevi – druga dekada maja je izuzetno povoljna za početak priče koja bi mogla biti trajna i uspešna. Ukoliko u vama i dalje postoji potreba i želja za prošlošću – u ovom mesecu možete ponovo pokrenuti kontakt sa bivšim partnerom.

Posao

Vrlo brzo od početka meseca obim obaveza će krenuti da se pojačava, što vam neće doneti nervozu i napetost već želju da ostvarite što bolje rezultate, a svakako će jako uticati i na poboljšanje vaših finansija. Mnogo toga će u ovom periodu ići lakše nego inače, a nemojte biti iznenađeni ukoliko vam se i neko od bivših saradnika javi sa željom da obnovite kontakt i poslovnu priču. Drugi deo meseca vam je posebno aktivan i dinamičan – sa mnogo ljudi ste u kontaktu, a očekuju vas i poslovna putovanja.

Zdravlje

Sada je dobar trenutak da napravite koreniti zaokret u svojim životnim navikama, što će se brzo odraziti na poboljšanje zdravstvenog segmenta. Generalno gledano – sklonost alergijama.

VODOLIJA

Ljubav

Prve dve dekade meseca nisu jednostavne za Vodolije u vezama i brakovima. Iako postoji obostrana želja i potreba da funkcionišete skladnije i lakše, nekako vrlo često ispadne da se sukobljavate, tvrdoglavite ili terate inat jedno drugom ili u krajnjem slučaju – da vam obaveze ne dozvoljavaju da provodite više vremena zajedno. Pokušajte da kroz što češće razgovore ali u nekoj opuštenoj varijanti – prilikom šetnje, izlaska, u kafiću – otvorite dušu jedno drugom i kažete šta je to što vam zaista smeta. Što više budete pričali, ta blokada koja postoji između vas dvoje će polako nestajati i poslednja dekada meseca može vam konačno doneti da zaista razumete i podržavate jedno drugo. Slobodne Vodolije – Merkur, Venera a u drugom delu maja i Sunce – tranzitiraće kroz vaše polje ljubavi i zabave. Emotivno, imaćete više novih potencijalnih „kandidata“, ali će u sve biti umešana i osoba iz prošlosti prema kojoj još imate emocije.

Posao

Vrlo brzo ćete osetiti polet i nalet optimizma – jasno vam je da neke situacije nećete moći da rešite odmah, da postoji problematika, ali ćete bar imati više snage i volje da to sređujete i gurate napred. Kreativnost i nove ideje, kao i dobri kontakti sa saradnicima, partnerima, klijentima – učiniće da tokom celog maja budete više nego zaposleni i da konstantno otvarate nova tržišta i pokrećete nove projekte. Iako je teško reći da ćete ostvariti finansijsku stabilnost – bićete prilično zadovoljni prilivima novca.

Zdravlje

Što više budete u pokretu i aktivni, osećaćete se bolje. Vaše životne navike vam mogu praviti problem, naročito kada je ishrana u pitanju. Vreme je da u ovom delu nešto promenite.

RIBE

Ljubav

Nesuglasice ili problem u komunikaciji koji već neko vreme postoji između partnera i vas može se prevazići tokom maja meseca, ali neće nestati sam od sebe. Oboje ćete morati da uložite trud i volju da bi se ovaj zastoj pokrenuo u nekom pozitivnom pravcu. Ulazak Jupitera u vaš znak polovinom meseca negde ipak vama stavlja veći teret odgovornosti – od vas se očekuje da ipak imate više razumevanja i strpljenja sa voljenom osobom, bez obzira na to što ćete povremeno smatrati da se ponaša neodgovorno i detinjasto. Emocije između vas postoje, sada treba raditi na komunikaciji i funkcionisanju na dnevnoj bazi. Slobodne Ribe – tranzit Marsa kroz vaše polje ljubavi i ulazak Jupitera u vaš znak daju odlične šanse da u drugom delu meseca ostvarite vrlo zanimljivo novo poznanstvo i odnos koji će vas vrlo brzo zaneti. Prošlost je kod vas najaktivnija tokom druge dekade maja – očekujte kontakt od bivših.

Posao

Sve u vezi posla ići će dosta neujednačeno i sporije od onog što očekujete. Iako će vaša organizacija i efikasnost biti prilično dobri, često ćete se susretati sa preprekama od strane okolnosti ili osoba koje vas usporavaju svojim zahtevima. Lakše funkcionisanje i brže odvijanje svega što vam je važno očekujte tek od drugog dela meseca. Takođe, u tom periodu ćete imati pregovore o kojima već dugo razmišljate i nadate im se. Moguće je sklapanje doborog poslovnog dogovora. Finansije – šareno, ali nije loše.

Zdravlje

Prva polovina meseca je i mentalno i fizički zahtevna po vas. U tom periodu se trudite da se odmarate i relaksirate, najpre u prirodi. Ostatak meseca je solidan.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Horoskop

Mjesečni horoskop za jun 2021.

Published

on

By

Nedjeljni poslovni horoskop 30. mart – 05. april
Horoskop pripremila Venera sa papilotnom - venerasapapilotnom.com

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Dve trećine ovog meseca smo u proleću, jednu trećinu u letu. No, sudeći po vremenu i temperaturama pod kojima ulazimo u jun – biće odlično ako uspemo da doguramo do 25, 26 stepeni i sastavimo nedelju dana bez kiše….

Na ulasku u mesec jun sačekuju nas Sunce, retrogradni Merkur i Venera u znaku Blizanaca. Mars je u Raku, retrogradni Pluton u Jarcu a u znaku Vodolije nalaze se retrogradni Saturn i Mesec. U znaku Riba su Jupiter i Neptun i Uran u znaku Bika.

Ovaj mesec obeležava energija retrogradnog Saturna i Merkura – prva planeta koja vlada vremenom,  karmom, usudom i čije retrogradno kretanje na neki način testira i proverava sve strukture koje smo izgradili i sve poteze koje smo povukli od decembra meseca prošle godine i druga planeta koja vlada svakom našom misli, pokretom, informacijom, dogovorom, papirom…U suštini, u samoj svojoj osnovi jun je mesec za neke – ubiranja plodova, a za druge – vraćanja unazad i plaćanja propuštenog.

Tokom juna računajte na dvojnost – mnogo toga ćete uspeti da uradite tek iz drugog pokušaja, emotivno možete biti vezani za dve osobe, pred vama će se otvarati dva puta ili dve ponude – ovo što ću vam sada dati kao savet shvatite okvirno – sve ono što dođe kao DRUGO – verovatno je povoljnije po vas.

Saturn i Merkur će tokom celog meseca biti u trigonskom, protočnom aspektu što znači da će se mnogo toga jednostavno „namestiti samo od sebe“ i odvesti vas u pravcu kojim trebate poći. Na primer – autobus vam odlazi ispred nosa dok kasnite na vrlo važan sastanak a nemate dovoljno za taksi. I dok tako razmišljate kako da se teleportujete do mesta susreta, zaustavlja se automobil sa vašim poznanikom/poznanicom od pre sto godina. Em ćete stići na vreme na sastanak, em ćete u razgovoru sa tom osobom shvatiti da su varnice od ranije itekako živahne i dalje…..Zato je jun – mesec sudbinskih dešavanja i mesec koji vaš život može usmeriti potpuno nepredvidivim tokom.

Merkur je retrogradan do 22-og juna, a u svojoj retrogradnoj senci biće sve do kraja prve nedelje jula. Dakle, kompletan mesec je obojen ovom energijom.

Venera će u znak Raka ući 2-og juna i biti u njemu do 27-og. Do 11-og društvo će joj praviti i Mars koji se nakon toga seli u znak Lava. Venera i Mars u Raku, potpomognuti Jupiterom iz znaka Riba probudiće mnoge emocije i strasti, naročito one koje se vezuju za prošlost, aktiviraće sentimentalnost i osetljivost. Mars u Lavu od 11-og više će nas pokrenuti ka zabavi, uživanju, ljubavi, kreativnosti i ambiciji.

10-og juna imamo prstenasto pomračenje Sunca na dvadesetom stepenu znaka Blizanaca. Emocije i osećanja (Mesec) pomračuju racio i ego (Sunce) tako da su u danima pre i nakon pomračenja moguće akcije koje ćemo sprovoditi brzo, energično, bez mnogo razmišljanja, obuzeti snažnim osećanjima sa kojima ne uspevamo da se izborimo i kontrolišemo ih. Pomračenje će najviše uticati na promenljive znake – Blizance, Devicu, Strelca i Ribe ali i na sve druge kojima pomračenje aktivira lične planete ili osetljive natalne tačke.

21-og juna u ranim jutarnjim satima Sunce prelazi u znak Raka i zvanično počinje leto.

Uživajte u ovom mesecu u kojem se godišnja doba smenjuju i u kojem se za nas otvaraju neki novi putevi….ali isto tako i oni stari i maltene zaboravljeni – ponovo dolaze na dnevni red. Srećno!!!!

OVAN

Ljubav

Po svemu sudeći – ovo ne bi trebao da bude ni malo loš mesec za zauzete Ovnove, pogotovo za one koji su u braku ili koji planiraju zajednički život. Tokom celog meseca vaše polje doma, porodice, stabilnosti je naglašeno lepim tranzitima planeta, pa će mnogi parovi da se posvete baš sređivanju ovih segmenata i pružanju podrške i pažnje jedno drugom. Zajednički ciljevi sada jesu dostižni. Eventualno bi trebalo obratiti nešto više pažnje na dane pre i nakon pomračenja Sunca – u tom periodu bi moglo biti više konfuzije, nerazumevanja i zbunjujućih situacija između vas. Trudite se da ne sakrivate ništa jedno od drugog, jer bi tajne mogle proizvesti napetost i rasprave. Slobodni Ovnovi – pojaviće se osoba koja zaista izgleda kao pravi „kandidat“ za ozbiljniju i stabilniju emotivnu priču. No, biće i povratnika iz prošlosti – onih koji će želeti obnovu komunikacije, emocija. Drugi deo juna je posebno ljubavno aktivan.

Posao

U prvoj dekadi juna često ćete se „saplesti“ na korak do dostizanja ciljeva. Organizacija poslovanja će biti otežana a i vi ćete biti opterećeni zahtevima od strane saradnika i nadređenih. Lakše poslovanje je tokom druge i treće dekade – mnogo toga što je u zastoju ili na čekanju će se pokrenuti, zamršene situacije će početi da se otpetljavaju, a što je najlepše – vi ćete ponovo imati motiv koji vas gura napred i jako probuđenu ambiciju i želju za dokazivanjem. Finansije solidno, sa nešto više troškova oko doma.

Zdravlje

Stres će dosta uticati na stanje vašeg zdravlja, a naglašen je u prvoj polovini meseca. U drugom delu juna ste rasterećeniji i opušteniji pa se samim tim – i osećate bolje.

BIK

Ljubav

Partner će tokom prve dekade juna biti napet a vi biste trebali da pokušate da tu napetost ublažite i da ne dolivate ulje na vatru. Ukoliko postoje nerešene situacije ili sumnje čak, pitanja koja vas oboje nezgodno „žigaju“ – u ovom periodu bi trebalo izbegavati da ih rešavate jer će sve ostati nedorečeno i samo vas može uznemiriti ili povrediti. Ostatak meseca je obojen lepšim bojama, atmosfera će biti opuštenija a vas dvoje možete da povratite bliskost i razumevanje. No, napomena za vas – Bikovi su ove godine pod aspektima koji mogu uticati na njih, naročito na one u braku i dugim vezama – razmislite o tome šta u vašem odnosu ne valja i na čemu bi trebalo raditi….i spremite se da se angažujete sve do kraja 2021-e. Slobodni Bikovi – od samog početka meseca za vas kreću nove ljubavne prilike. No, ne lezi vraže – i prošlost je tu, merka iz prikrajka ali kasnije – postaće intenzivnija i aktivnija prema vama.

Posao

Finansijski segment je mesto na koje biste trebali obratiti dosta pažnje, naročito tokom prvih desetak dana meseca. Ne ulazite u neke čudne ili sumnjive „kombinacije“ i ne ulažite previše novca, koliko god da ste sigurni u zaradu. Ostatak meseca je stabilniji u ovom sektoru. Generalno gledno – za Bikove je ovo period velikih aktivnosti, sa mnogo komunikacije, dogovora i sa mogućnostima da pokrenete nove poslovne dilove i saradnje. Za privatnike ovo je finansijski dosta zahtevan period.

Zdravlje

U prvom delu meseca više obratite pažnju na ishranu. Moguće su i alergije i problemi sa grlom. Ostatak juna je povoljan po pitanjima zdravlja.

BLIZANCI

Ljubav

Komunikacija baš i nije najstabilnija tačka u odnosu sa voljenom osobom. Vi ćete često menjati raspoloženja, ostajati nedorečeni ili se povlačiti u ćutanje – što može kod partnera čak proizvesti sumnju. Moguće je da je sve ovo posledica vašeg umora i opterećenosti i ličnim i poslovnim obavezama, ali biste svakako trebali da se potrudite da partneru objasnite šta se dešava kod vas. Ovakva situacija bi mogla da potraje u većoj ili manjoj meri sve do par dana nakon pomračenja Sunca u vašem znaku – što znači da biste u drugom delu juna ipak funkcionisali skladnije i sa više razumevanja. U svakom slučaju – vaš odnos neće biti ugrožen. Slobodni Blizanci – i vama se od početka meseca otvaraju lepe emotivne prilike. Možda nećete odmah ući u vezu, ali ćete svakako upoznati osobu sa kojom biste želeli nešto ozbiljnije. Oni koji još uvek razmišljaju o prošlosti, sada mogu i da se aktiviraju prema njoj.

Posao

U prvoj polovini meseca uglavnom ćete imati utisak da se vrtite u krug i da vaši napori ne daju neke posebne rezultate. Možete imati i po koji propust i grešku, kao i nerazumevanje sa onima sa kojima radite. Ukoliko vam se bude nudila neka veća promena – ako možete, malo sačekajte sa odlukom i posavetujte se sa onima kojima verujete. Veća fokusiranost i bolja organizacija vam stoji u drugom delu juna koji će se pokazati i kao poslovno vrlo korektan, ali i kao dosta finansijski isplativ period za vas.

Zdravlje

Prvi deo meseca je malo energetski zahtevniji za vas, pa bi bilo dobro da se češće odmarate a bićete skloni i alergijama i problemima sa grlom i kostima, zglobovima. Drugi deo juna je korektan.

RAK

Ljubav

Tranzit Venere kroz vaš znak svakako će vas učiniti nežnijima i osetljivijima, sa većom potrebom za ljubavlju i pažnjom ali nisam sigurna koliko će partner ove vaše potrebe moći da ispuni. Skoro do polovine meseca vi nosite neku teskobu u sebi i ukoliko se ne otvorite voljenoj osobi i ne kažete šta je tačno to što vas muči – malo je verovatno da ćete to moći da sredite. Savet za vas je da progovorite i o svojim osećanjima i o svim nerešenim pitanjima koja vas okupiraju – itekako postoji prostor da voljena osoba i vi sredite situaciju i stabilizujete se. Biće vam lakše kad skinete teret tajni sa svojih ramena. Slobodni Rakovi – kod vas će se tokom celog juna mešati prošlost i sadašnjost. Nove osobe mogu ući u vaš život, ali su vaše misli ipak okrenute ka onome što je bilo i pitanje je da li možete da nastavite dalje a da niste razrešili ljubavne „repove“. No, možda nova ljubav bude neka vrsta „bega“ od stare.

Posao

I pored vašeg angažovanja, prva polovina meseca će biti prožeta sporošću u realizaciji ciljeva i dosta onoga što vam je od važnosti biće „na čekanju“. U ovom periodu ni odnos sa saradnicima i poslovnim partnerima neće baš uvek biti korektan. Drugi deo juna već donosi potpuno drugačiju energiju – vi ćete imati više motiva za rad, a mnogo toga će vam ići i na ruku – pa ćete uspeti da privedete kraju sve što ste pokrenuli, ali i da otvorite vrata novih saradnji i poslova. Novac – od drugog dela juna znatno bolje.

Zdravlje

Nervoza je prisutna većim delom meseca, što dovodi i do oscilacija u ishrani, spavanju, ali i do nešto slabijeg imuniteta.

LAV

Ljubav

Šaren ljubavni mesec za zauzete Lavove. Biće tu i jako lepih zajedničkih trenutaka, druženja, izlazaka, bliskosti….ali biće i situacija u kojima će postojati nespokoj, sumnja, nesigurnost i nekih promena u odnosu koje mogu dovesti do kratkotrajnog zahlađenja ili ćutanja. Ne znam šta bih vam rekla – da li ćete na lakši ili na teži način proći kroz jun zavisiće i od prirode vašeg odnosa i od toga koliko ste spremni da se prilagodite i popustite u pojedinim momentima. Saturn koji vlada vašim poljem partnerstava i koji je sada u retrogradnom hodu svakako će testirati stabilnost vaše veze i na dalje, ne samo tokom juna. Slobodni Lavovi – vi imate šansu da uđete u novu priču ili da ponovo pokrenete nešto iz prošlosti, ali – da li će to opstati na duže ili ne, zavisiće od mnogo faktora. U svakom slučaju, emocije i strast će vas povući snažno, pa bar za sada uživajte a šta će biti kasnije, već tokom jula – videćemo….

Posao

Prva dekada meseca je prilično kompleksna kada je poslovni segment u pitanju. Možete biti preokupirani obavezama, komunikacija sa saradnicima neće funkcionisati baš najbolje a finansijski segment biće daleko od stabilnog. Ove situacije vam mogu donositi nemir i određenu zabrinutost. No, već od početka druge dekade i ulaska Marsa u vaš znak – vi ćete mnogo agilnije i ambicioznije prionuti na posao, brzo rešavajući sve zaostale probleme i otvarajući sebi prostor za nove poslove i naravno – bolje prilive.

Zdravlje

Prva polovina meseca vam donosi pojačan nivo stresa, probleme sa spavanjem, stomakom. Drugi deo juna je energetski jači i bolje se osećate, ali je potrebno da se rasteretite – najbolje kroz odmor i šetnje.

DEVICA

Ljubav

To što je vaš vladar đa retrogradan, đa u svojoj retrogradnoj senci tokom celog juna i to u vašem polju posla i karijere ne mora da bude traumatično za odnos sa voljenom osobom, ali će svakako uticati i povremeno otežati. E sad, u prvoj dekadi juna će to malo iskomplikovati stvari jer koliko god se vi trudili da partneru posvetite što više vremena i pažnje, dolaziće do nesporazuma i sitnih problema, dolaziće do situacija kada ćete u jednom trenutku oboje biti „okupani“ romantikom a već u sledećem se podozrivo i sumnjičavo gledati. U ostatku meseca će situacija biti nešto bolja, ali generalno gledano – vi ste u vrlo zahtevnom periodu koji se svakako mora makar malo odraziti na odnos sa dragim vam bićem. Slobodne Device – neko će se zaista truditi oko vas i pokušavati da skrene vašu pažnju na sebe, ali da bi se nešto istinski dogodilo, vi morate da budete spremni da „pustite“ prošlost. Možete li to – evo, ne znam.

Posao

Pomračenje Sunca se dešava baš u vašem polju karijere i obzirom na aspekte koji ga prate – ne bi bilo ništa čudno da kod vas dođe do nekih zaista velikih promena. Neko će krenuti ka poziciji koju već dugo zaslužuje, neko će se okrenuti novoj poslovnoj ponudi oko koje se već izvesno vreme „lomi“, a neko će izaći iz kriznog poslovnog perioda i ući u mnogo mirnije vode. Generalno gledano – tokom prve dekade dosta napetosti i nedoumica, a u ostatku meseca – rešavanje, pomeranje, pokretanje, stabilizacija.

Zdravlje

Umor i energetska iscrpljenost tokom prve dekade juna. Ostatak meseca – dobro ste, ali bi bilo poželjno da se što češće opuštate, šetate, odmarate.

VAGA

Ljubav

Vi ćete poslovno biti dosta angažovani tokom juna, a od partnera ćete očekivati razumevanje i podršku. No, druga strana nije baš zadovoljna trenutnom situacijom i može vam otežavati nekom vrstom pritiska na vas, tražeći da joj posvetite više vremena – što će dovoditi do napetosti, makar tokom prve dekade meseca. U ostatku juna ćete verovatno uspevati da se uklopite drugačije a kako dani budu odmicali – biće sve više prostora za vas dvoje – i za zajedničko vreme i izlaske, ali i za druženja sa zajedničkim prijateljima. U suštini, sem tih prvih desetak dana – jun bi mogao da bude lep i opušten za vaš odnos. Slobodne Vage – retrogradni Saturn u polju ljubavi uporno priziva prošlost dok bi nešto novo moglo da se pojavi najpre u drugom delu juna. Sad, na koju ćete vi stranu ne znam, mogu samo da kažem da ste mislima svakako mnogo više okrenuti ka onome što je bilo nego ka nečemu novom…..videćemo…

Posao

Poslovni segment će doživeti velike promene. Iako će u prvih desetak dana meseca biti zastoja – vi brzo izlazite iz ovog perioda i ulazite u fazu novih dešavanja, najpre onih koja se vezuju za inostranstvo, državne i javne institucije. Tranzit Venere kroz vaše polje posla i karijere doneće vam u prvoj polovini meseca novu poslovnu ponudu koju bi vredelo razmotriti. Finansijama nećete biti zadovoljni početkom juna, ali kako vreme bude odmicalo bićete sve stabilniji u ovom segmentu.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija kod vas, ali nekih manjih tegoba može biti u trećoj dekadi meseca. Obratite više pažnje na ishranu, a bićete podložni i meteoropatskim tegobama.

ŠKORPIJA

Ljubav

Tranzit Venere, partnerske planete kroz znak Raka vam izuzetno pogoduje jer ćete od voljene osobe dobijati ono što vam je potrebno – pažnju, ljubav, bliskost, razumevanje. E sad – mali problem postoji u tome što ste tokom prve dekade juna vi preterano osetljivi, dramatični, posesivni, ljubomorni pa ćete umeti da lepo zabiberite i pokvarite poneki lep trenutak. U ostatku meseca ste poprilično poslovno angažovani, pa nećete stizati da previše razmišljate i pravite problem bez problema u odnosu. Ono što će u svakom trenutku funkcionisati između vas i partnera jeste strast, pa češće igrajte na tu kartu. Slobodne Škorpije – već prva polovina meseca pokrenuće jedno interesantno poznanstvo koje može da se razvije u lepu ljubavnu priču. U trećoj dekadi meseca Jupiter u vašem polju ljubavi kreće retrogradnim hodom, što će one Škorpije koje su ostale slobodne početi polako da okreće ka prošlosti.

Posao

U prvih desetak dana meseca imaćete osećaj da ništa ne funkcioniše onako kako ste zamislili. Moraćete da ulažete ogromnu količinu snage i energije, što da bi se izborili sa obavezama na dnevnoj bazi, što da bi pokrenuli sa mrtve tačke pitanja koja su vam od važnosti. Taj period je za vas i finansijski nestabilan, sa povećanim troškovima. No, ostatak meseca donosi vam mnogo bolje prilike i veliko poslovno angažovanje, priliku da zablistate i ostvarite svoje ambicije.

Zdravlje

Čuvajte se povreda tokom prve dekade meseca, vodite računa o ishrani i pokušajte da što više budete u prirodi i opuštate se. Ostatak meseca je zdravstveno povoljan.

STRELAC

Ljubav

Prva polovina meseca je dosta zahtevna za Strelčeve u emotivnim vezama i brakovima. Komunikacija je dosta loša, postoji nerazumevanje i vas dvoje niste otvoreni jedno prema drugom. Još ako bilo partner, bilo vi – imate neke tajne – situacija se dodatno usložnjava. Pomračenje Sunca dešava se u vašem polju partnerstava i kod pojedinih Strelčeva zaista može označiti pojačavanje tenzije, čak i prekid odnosa. No, ovo se ipak da izbeći, ali će biti potrebno prvo sa vaše strane mnogo razumevanja i tolerancije, a onda i sa partnerove – prihvatanje da postoji problem koji treba rešavati. U svakom slučaju, drugi deo juna će doneti smirivanje i vraćanje u neke stabilnije koloseke. Slobodni Strelčevi – prošlost je više nego aktuelna, a da li ćete joj dati šansu i okrenuti se ka njoj ili ne – to već zavisi od vas. Nešto novo bi moglo da se pojavi u drugom delu meseca, ali za sada to baš i ne ide u pravcu trajnijeg odnosa.

Posao

Trebaće vam puno strpljenja i hladna glava da biste na najjednostavniji način izgurali prvu polovinu meseca. U suprotnom – moguće je da dođe do prekida vama važne saradnje ili da se odnosi trajno naruše. Što se obaveza tiče – bićete više nego angažovani što će se pozitivno odraziti na vaše finansije ali vam sa druge strane doneti to da konstantno jurite rokove i da pokušavate da budete na više mesta istovremeno. Drugi deo juna će pokrenuti dogovore i doneti vam novu poslovnu ponudu koja vredi.

Zdravlje

Zdravlje je, sem onog dela sa stresom i nervozom – prilično dobro tokom juna. Budite što više fizički aktivni, prijaće vam.

JARAC

Ljubav

Prvih desetak dana meseca – dok Mars još uvek tranzitira vašim poljem partnerstava- mogu biti „šareni“ za zauzete Jarčeve. Energija koju Mars donosi budi nervozu i isključivost u partnerskim odnosima. No, istovremen tranzit Venere kroz znak Raka smiruje i ublažava ovo, pa ćete nervozu i napetost uspeti sa malo truda da okrećete na pažnju, ljubav i bliskost. Koliko je komunikacija bitna u vašem odnosu, još bitnije je da pružite osećanja jedno drugom, a sada to možete jer će Venera boraviti u partnerskom polju do pred kraj meseca. Kod vas dvoje može sada biti lepih preokreta, interesantnih zajedničkih momenata, pa čak i po koje kraće putovanjce ili izlet. Slobodni Jarčevi – druga dekada meseca je izuzetno zanimljiva za vas jer se tada poznanstvo s početka juna može pretvoriti u lep ljubavni odnos. Ukoliko su vaša razmišljanja još uvek okrenuta ka prošlosti – treća dekada meseca je povoljna za obnovu kontakta.

Posao

Merkur je retrogradan u vašem polju poslovne svakodnevice, obaveza i kolega, a tu ćete 10-og juna imati i pomračenje Sunca. U suštini, taj prvi deo juna može doneti nesporazume u dogovorima i odnosu sa saradnicima čak i odustajanje od nekih planova na koje ste računali. Nema razloga za zabrinutost – druga i treća dekada juna doneće rešavanje problema i zastoja, ponovo pokrenuti dogovore sa mrtve tačke i usmeriti vas na vrlo ozbiljne poslovne teme. Budite nešto oprezniji sa finansijama tokom juna.

Zdravlje

Prva polovina meseca je zdravstveno prilično zahtevna za vas. Može doći do manjeg pada imuniteta, a u svakom slučaju – energetski ćete biti dosta iscrpljeni.

VODOLIJA

Ljubav

Emotivno, ovo ne bi trebao da bude loš period za vas. Mislim da ćete imati dovoljno od svega – taman koliko treba emocija i strasti, pomalo začinjene sa po kojim turbulentnim momentom i tenzijom, čisto da ne bude dosadno. Tih napetih momenata može biti početkom i krajem meseca. No, malo je verovatno da bi oni mogli uticati na vaš odnos. Iskoristite ovaj period da rešite sva pitanja koja eventualno opterećuju vašu emotivnu priču, jer pred vama je jul mesec koji će mnogo ozbiljnije testirati stabilnost vašeg odnosa. Slobodne Vodolije – retrogradni Saturn je u vašem znaku, retrogradni Merkur u polju ljubavi i 10-og imamo pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi – planete koja vlada vašim partnerstvima. Sve ovo vrlo aktuelizuje prošlost, bilo bivše emotivne partnere, bilo osobe sa kojima se dugo poznajete. Čak postoji jedna šansica i za nešto potpuno novo kod vas, tokom druge dekade meseca.

Posao

Mars 11-og izlazi iz vašeg polja poslovne svakodnevice i obaveza – odnoseći sa sobom najveći deo nervoze koja vas je pratila mesec i po dana unazad. Njegovo mesto preuzima Venera od 2-og juna, dajući vam da na lakši i lepši, jednostavniji način funkcionišete sa kolegama i u radnom okruženju, da imate zrnce sreće na svojoj strani i naravno – da poboljšate finansijski segment. Troškovi mogu biti pojačani u prvoj dekadi meseca, dok ostatak perioda donosi znatno bolje prilive i stabilnost.

Zdravlje

Stres koji već izvesno vreme vučete biće vrlo aktuelan i u prvoj dekadi meseca. Obratite pažnju na ishranu i na navike što se spavanja i odmora tiče. Ostatak perioda je korektan.

RIBE

Ljubav

Ni za vaše emotivne veze i brakove prva polovina meseca neće biti jednostavna. Bilo da se volite najviše na svetu ili onako – situacija će biti ista – imaćete problem u komunikaciji, nećete biti otvoreni jedno prema drugom, a kod nekih od vas i porodica se može mešati u vaš odnos. Ako vidite da se oko nekih pitanja i situacija ne možete dogovoriti – nemojte na silu potencirati dalje, možda je bolje da sačekate da oboje malo ohladite glave. Drugi deo meseca polako vraća stvari na svoje mesto – nešto što vas je mučilo počeće da se razrešava i konačno ćete moći više da verujete jedno drugom. Slobodne Ribe – jaki tranziti planeta kroz vaše polje ljubavi mogu vam već početkom meseca doneti ne samo jednu, već više osoba. Imaćete osobe koje će vas strasno privlačiti, ali i one sa kojima osećate da možete ostvariti mirniju ljubavnu priču. Ne žurite sa odlukama, sačekajte drugu dekadu meseca pa onda birajte.

Posao

Dobri aspekti planeta na vaš znak će vas pokrenuti i dati vam vetar u leđa već početkom juna. To ne znači da ćete automatski sve rešavati očas posla – imaćete manjih problema tokom prvog dela meseca – ali svakako označava da ste ušli u fazu kada možete napredovati, uvoditi velike inovacije u posao i imati kreativna rešenja i ideje – što će vam svakako biti od koristi jer ćete uspeti da se nametnete u svom poslovnom okruženju kao vođa. Bićete vrlo energični, direktni i ambiciozni.

Zdravlje

U prvoj dekadi juna ste osetljivi – i fizički – naročito kada su u pitanju alergije i problemi sa krvnim sudovima, hormonima, ali postoji i mentalna osetljivost i podložnost stresu.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3 

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 30. maja do 6. juna

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Ovan

Odlično se osjećate. Ove nedjelje pokušajte da završite neke stvari koje ste ranije započeli. Nije dobar period za sređivanje dokumentacije. Pokušajte da smanjite nesporazume sa voljenom osobom. Slobodni, pokušajte da stupite u kontakt sa osobom koja vam se dopada neko duže vrijeme.

Bik

Moguć je povećan priliv novca pa čak i neka ponuda kojoj se niste nadali. Potrudite se da date sve od sebe da završite obaveze na vrijeme, a oslonite se na kolege. Mogu da budu od pomoći. Što se ljubavi tiče ne vraćajte se na stare priče. Ako ste zauzeti poradite na komunikaciji sa partnerom i provedite više vremena zajedno.

Blizanci

S obzirom na to da će vaš vladar Merkur sada biti retrogradan, potreban je veći fokus da biste riješili sve probleme u vezi sa poslom. Niste dobro raspoloženi, ali budite staloženi. Drugi ljudi mogu da vas požuruju, ali bi najbolje bilo da gledate kako da svoje obaveze prvo odradite. Što se ljubavi tiče, niste sigurni u svoja osjećanja i partneru to može dosta da smeta. Ako ste slobodni, neka osoba koju poznajete preko posla može da vam bude veoma zanimljiva.

Rak

Razumijete se sa drugima odlično i ništa vam nije teško. Najbolje bi bilo da pokušate da postignete kompromis. Provedite više vremena sa osobom koja vam se jako dopada. Ako ste zauzeti najbolje bi bilo da ne pričate partneru o svim problemima koje imate, da ga ne biste opterećivali. Provedite više vremena sa prijateljima. Vidite se sa osobama sa kojima se niste vidjeli odavno.

Lav

Biće vam jako uspješan period ukoliko se bavite nečim što je vezano za komunikaciju, trgovinu ili podučavanje. Možete biti malo pod stresom zbog previše obaveza. Što se ljubavi tiče, odlični su odnosi sa voljenom osobom, a ako ste slobodni, ne brzajte sa ulaskom u vezu. Nikako ne ulazite u neki ozbiljniji odnos osobom koja liči na vaše prethodne partnere.

Djevica

Što se partnerskih odnosa tiče, bilo bi dobro da se potrudite da date sve od sebe i da isplanirate dobro posao, da ne bi ljubavni život trpio. Ako ste slobodni, osoba koja slično razmišlja kao vi može da vam se dopadne. Lako dolazite do rješenja problema. Pomalo ste napeti zato što biste radije odmarali ili se bavili sportom, nekim hobijem nego što biste radili.

Vaga

Budite fokusirani na obaveze, dajte svoj maksimum. Neka muška osoba neće baš da vam da dobar savjet, zato je bolje da radite po svom. Veoma je važno da se usredsredite na voljenu osobu, ali nemojte da je pritiskate da radi sve kako ste vi smislili. Budite pažljivi i, ako ste slobodni, bićete veoma romantični i skloni flertu.

Škorpija

Partner može da vam bude od pomoći i da vam bude podrška da riješite sve što vas muči. Izbjegavajte svaku raspravu iako je ovo izazovan period za vas. Ukoliko ste slobodni, niste sigurni da li želite da uđete u neku ozbiljnu vezu. Prijalo bi vam nešto što nije ozbiljno. Što se posla tiče, prilagodite se drugim ljudima iako vam možda teško pada. Ne odustajte od svojih zamisli i ne započinjite ništa novo.

Strijelac

Što se ljubavi tiče bilo bi dobro da vidite neko poboljšanje u ljubavi, ali posvetite se više partneru i pokažite da možete, da imate strpljenja i da budete tolerantni. Poradite na komunikaciji. Ako ste slobodni, razmislite ko je u vašem okruženju, a da vam se dopada ili udvara. Nemojte propuštati dobre šanse za ljubav. Na poslu imate odličnu komunikaciju sa saradnicima i odličan period za sastanke i pregovore je ova nedelja. Imate dosta ideja i nove opcije za zaradu su izvjesne.

Jarac

Sve je veoma intenzivno i možda da budete pod stresom zbog ljubavi. Ne odlažite nikakve bitne razgovore. Ako ste slobodni, previše kritikujete sebe i niste sigurni da li postoji osoba koja vama može da odgovara ili vi njoj. Ne bude tako nesigurni. Možete da nađete neki način da napravite kompromis sa nadređenim da biste bili uspješni. Neki ljudi u vašem okruženju možda nisu previše iskreni, pa pazite kome šta pričate, zato što to može da vam napravi problem.

Vodolija

Usredsredite se na ljubav, ali mogući su nesporazumi. Potrudite se da ugodite partneru i da budete otvoreni. Ako ste slobodni, potrudite se da se ne zatvarate u sebe i iskoristite priliku za nova poznanstva. Na poslu vam sve ide od ruke. Veoma ste zadovoljni prilivom novca. Konačno možete da vidite da će trud da vam se isplati.

Ribe

Preko neke bliske osobe je moguće nova poznanstvo. Zauzeti, budite romantičniji nego inače, jer će to da prija voljenoj osobi. Na poslu nema velikih promjena, ali je bitno da se prilagodite drugima. Pokušajte da se usredsredite na detalje. Pazite šta potpisujete i ne brzajte sa odlukama o promjenama.

NASTAVI SA ČITANJEM

Sponzorisano

Sponzorisano

Seljak.me i VD

Danilovgrad
21°
Ведро
05:3720:01 CEST
Осећај: 21°C
Ветар: 6km/h N
Влажност: 67%
Притисак: 1015.24mbar
УВ индекс: 0
УтоСреЧет
34/19°C
37/22°C
34/20°C

Facebook

Najčitanije