Connect with us

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 10. januar – 16. januar

Objavljeno

dana

MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021.

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


VAN

Imate zavidan broj veština ali priznajte nedostatke i pokušajte da ih popunite kako nedelja počne. Naučite, menjajte se – možete naći kreativan način da popunite sve a ne samo neke delove. U sredu i četvrtak ste na vrhuncu i možete da se nosite sa svime, bilo na sanstanku, terenu ili nekoj prezentaciji. Obratite pažnju i na šansu da se spojite sa nekim. Petak i vikend su vam totalno zauzeti pa možete doći u iskušenje da znemarite fizičko zdravlje. Nemojte.

BIK

Držite prikladan ton i krenite kako nedjelja počne. Ako imate nekog ozbiljnog posla, krenite polako, odlučno i samo napred. Tako ćete postići mnogo u sredu i četvrtak, posebno ako se budete koncentrisali na ono što je već pred vama. Završite sve, začepite sve moguće rupe i spremni ste za šansu koja će vam se ukazati u petak. Puni ste snage i znate kako da je prenesete drugima ih vašeg okruženja. Nedelja je odlična da zapečatite neke od dogovora koje ste napravili u toku nedelje.

BLIZANCI

Počnite da radite već jednom! Ne liči na vas da gubite vreme početkom nedelje. Blokirajte svoju potrebu da stalno proveravate poštu ili da idete na interenet svakih pet minuta. Tada će vam se (srećom!) zvezde nasmešiti i krenućete punom snagom napred u sredu i četvrtak. Budite svesni svoje pozicije i znanja koje posedujete. U petak i preko vikenda, imaćete još po koju varnicu sa izvrsnom idejom, ali i dalje je važno da održavate kontakt sa ljudima.

RAK

Raznolikost je što ono vaš posao čini zanimljivim, zato razmislite o tome da malo začinite svakodnevnu rutinu početkom nedelje. Vaš um je veoma aktivan prostor i što ga više budete popunjavali imaće više materijala za rad. Zato sada obavite važne sastanke jer oko srede i četvrtka vaša energija će više biti okrenuta ka nezavisnim projektima, po mogućstvu bez prekidanja sa strane. U petak i preko vikenda vi ste pravi izvor ideja. Možda je vreme da se zapitate da li vam je posao bitniji od privatnog života.

LAV

Da bi stvari uradili kako treba na početku nedelje, možda ćete morati malo da zakočite mašineriju. Ali uradite to kako treba, izložite slučaj jezgrovito i zatražite sredstva koja su vam potrebna. U sredu i četvrtak bićete u centru pažnje. Budite spremni da odgovarate na pitanja, bilo da je to povremeno “kako si?” ili više formalnija pitanja. U petak ili preko vikenda pružiće vam se šansa da napravite pravi potez. Samo dobro razmislite o posledicama pre nogo što uradite nešto.

DJEVICA

Zašto se posvetiti praktičnom delu kada je faza smišljanja u punom jeku? Recite svakom ko vas pritiska da donošenje odluka mora da sačeka sredinu nedelje i objasnite im zašto je to dobro. Sreda i četvrtak će vas dočekati sa povećanom intuicijom, bićete toliko osetljivi da će vam se činiti da možete da predvidite šta će se sledeće desiti. A to nije čak ni najbolje što će vam se desiti ove nedelje, najbolje dolazi u petak kada ćete biti na vrhuncu. Iskoritite to vreme najbolje što možete.

VAGA

Hladna logika i topli međuljudski odnosi su pravi način da započnete nedelju. Krenite sa sastancima i pozdravima i bacite se direktno na posao. Te dve stvari nisu međusobno isključive, tako se samo radi. Iskoristite priliku za druženje u sredu i četvrtak koja nije vezana za posao. Trenutno će vam odgovarati lagani pristup kojim vodite ljude oko sebe. I koliko god želeli da budete nezavisni u petak i preko vikenda ćete ipak morati da se oslonite da druge.

ŠKORPIJA

Udružite se sa još nekim ko slično razmišlja početkom ove nedelje. To bi mogao da bude vaš šef, kolega ili neko ko ima kontakta sa drugim stvarima više od vas. Budite otvoreni i vidite šta može iz svega toga da ispadne. U sredu i četvrtak bi najbolje bilo da se smešite i ponašate kao da vam nepromenjeni status odgovara. Što ne znači da ne bi trebalo da razmišljate o promeni, jer bi trebalo. U petak i početkom vikenda konačno možete da počnete da radite na tim idejama i sprovedete ih u delo.

STRIJELAC

Početkom nedelje, ulozi su mnogo veći nego što se to čini. Ako ste se oslanjali na gro plan, bolje bi vam bilo da to razjasnite i to brzo. Jer sreda i četvrtak donose ozbiljnije teme za razgovor koje ćete imati sa svojim trenerom, šefom ili mentorom. Krenite sa praktičnim stvarima, a zatim proširite razgovor na svoju karijeru u celini. Budite oprezni sa koracima koje ćete praviti sada, pogotovo ako mislite da ih načinite u petak i subotu, nepredviđeni problemi vrebaju u blizini. Nedelja i ponedeljak su mnogo pogodniji.

JARAC

Dobro pogledajte koliko vam je sto pretrpan početkom nedelje, obratite pažnju na dolazeće rokove, posao koji će najverovatnije da se nagomila u nepoznatim količinama. Imate tendenciju da preuzmete previše stvari na sebe i sreda i četvrtak će najverovatnije doneti rokove za njihov završetak. Obratite pažnju na odnose na poslu, mali problem sa određenom strankom može dovesti do lavine. Ne očajavajte, pomoć je na putu. Petak i subota vas dočekuju sa šansom, ako ste spremni da je istražite.

VODILIJA

Uglavnom ste jako dobro fokusirani na zadatak pred sobom, ali početak nedelje vas neće baš tako dočekati. Obratite pažnju da vam sitne stvari koje nisu bitne za konačan ishod ne odvuku pažnju. U sredu i četvrtak možete imati uznemiravajuće iskustvo na poslu ili možda zbog posla. Nikad nije neprimereno da se odmaknete i saberete. Tada informacije koje sakupite, u petak i subotu, vam mogu razjasniti neke stvari. Kopajte dovoljno duboko i možete otkriti potencijalne probleme kao i stvari koje mogu da vam se isplate.

RIBE

Veoma ste motivisani, ekstra inteligentni i šarmantni kako nedelje počinje. Odlična kombinacija za korak napred u vašoj karijeri. Takođe ovo je pravo vreme i za neku romansu. Sve ovo će se vas sa treskom vratiti na zemlju u sredu i četvrtak i zahtevaće od vas da ponovo budete oraganizovani i praktični. Ako ste postavili dobar temelj, možete se vratiti tome u petak i nastaviti preko vikenda, nalet novih ideja.

 

Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Required fields are marked *

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 21. novembar – 27. novembar

Objavljeno

dana

By

mjesečni horoskop februar 2020

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

Na samom početku nedelje dobićete ono što ste toliko dugo čekali: nekoga da provedete dan sa njim, da se smejete i radosno skakućete (i ako je tu još ljubav umešala prste – grlite). Život je odjednom ponovo veoma zabavan. Čudno je kako se brzo preokrenu stvari u životu, zar ne? Bićete kao na trci formule jedan, posebno u sredu. Dosta dobrih stvari, plus nekoliko pomalo dosadnih koje morate da odradite (najverovatnije posao, iako vama nikad i ništa nije dosadno, ali u tom trenutku će vam se činiti tako). Tokom vikenda sve oči će biti uprte u vas i vašu dragu osobu.

BIK

U ponedeljak ćete imati stotinu pitanja u glavi: šta se to dešava kod kuće? Zašto sve odjednom deluje toliko haotično? I, najvažnije pitanje – da li to sve ima veze i kakve sa vama? Ukoliko je moguće, nemojte sebe uvlačiti u nepotrebno ludilo i dramu. Dopustite drugima da pronađu rešenje i reše problem. Imate vi o čemu da mislite i pametnijim stvarima da se bavite. Sreda i četvrtak biće vrhunski dani, prepuni kreativnosti i zanimljivih dešavanja. Imate sjajne i komične prijatelje. Tokom vikenda pokušajte malo da usporite. Primirite se, budite umereni i nemojte raditi ništa ekstremno.

BLIZANCI

Na početku nedelje dajte sve od sebe da razgovarate sa prijateljem o tome šta vas muči. U najmanju ruku pošaljite email i pustite da to izađe iz vas. Jako je lep osećaj kada znate da postoji još neko na ovom svetu ko zna šta se ustvari dešava. Biće vam daleko lakše. Ukoliko sredinom nedelje budete usporeni, to je za očekivati. Neće vam pomoći ni sve kafe koje popijete. Moraćete napuniti baterije i zadržati malo energije za bolje dane. Ti bolji dani dolazi uskoro. Viken pred vama biće praktično opušten.

RAK

Ponedeljak je idealan dan da započnete svoje planiranje budućnosti. Nema nikakve logike da očekujete da se stvari reše same od sebe. Ukoliko sednete i zapišete svoje ciljeve, uvidećete koliko su ostvarivi. Kada to uvidite, daleko lakše ćete isplanirati korake koje treba da preduzmete, posebno u sredu i četvrtak. Posedujete sve neophodne činjenice i nekoliko ljudi spremnih da stanu za vas. Iskoristite petak da razmislite u kom pravcu da krenete – osvajate jedan po jedan cilj. Tokom vikenda prioriteti će se malo poremetiti. Neko u vašoj porodici tražiće pomoć.

LAV

Sjajno ćete se osećati u ponedeljak. Bićete prepuni energije i biće vam potpuno jasno gde idete. Imate dosta različite prijatelje i svako ima različite probleme (logično, zar ne?). Ali vi ćete im biti potrebni u utorak. Postoji verovatnoća da vas to odvrati od vašeg cilja kasnije u toku nedelje – ali to su vaši prijatelji i njima je potrebna vaša pomoć, a vi to jako dobro razumete. Naravno, već tokom vikenda bićete u prilici da se ponovo okrenete svojim obavezama i potrebama.

DJEVICA

Ne možete svima pomoći odjednom – vi ste jedna osoba! Ipak, vi se osećate kao super heroj i moguće je da ćete u ponedeljak delovati na više polja. Ali u utorak ili sredu, osetićete kako vas je sve to iscrpelo. Zapamtite – čak i super herojima je potreban odmor. Provedite četvrtak i petak radeći ono što volite kako biste obnovili svoju energiju. Tokom vikenda očekuju vas sasvim novi izazovi i želećete da vam je glava bistra i rasterećena (Savet – nisu svi onakvi kakvim se predstavljaju!).

VAGA

Očekujte konačno da počne da se naplaćuje vaš naporan rad u ponedeljak. Jedno vreme vam se čini kao da se ništa ne dešava i kao da vam život ubaci još koji limun i limunadu. Međutim, vi posedujete neverovatnu sposobnost da izgurate svoje ciljeve do kraja, čak i onda kada se čine nemogućim, a to ćete posebno uvideti u sredu i četvrtak. Imate prijatelje koji su spremni da pomognu. Pred vama će sada biti novi izazovi i novi ciljevi. Iskoristite petak i vikend da napravite plan i dobro isplanirate svoj sledeći korak. Ovo je samo početak vašeg veličanstvenog puta.

ŠKORPIJA

Na početku nedelje naićićete na jednu prepreku, na koju nikako niste računali. Svesni ste teškog puta koji ste odabrali, ali uvek vas iznenadi ljudska glupost. Zato napravite plan i držite se toga. Sredinom nedelje ćete uvideti da kako takve ljude možete jedino pobediti svojom ljubaznošću. Saznajte šta takve osobe najviše vole, na šta padaju – obožavanje, pažnja ? – i onda pokušajte da im to pružite, na svoj način, naravno. Vi ste majstor diplomatije, a ta veština će vam biti potreba posebno u petak. Biće potrebno izvesno vreme da uvidite realne promene, ali pravi nagoveštaj stiže tokom vikenda.

STRIJELAC

Vrlo je moguće da ćete se u ponedeljak pogubiti u sopstvenim mislima. Nekoliko sjajnih ideja vrzmaće vam se po glavi, ali vi ćete ih radije zadržati za sebe i sanjariti o njima sredinom nedelje. To je sasvim uredu, sve dok ne budete sigurni trenutka kada da krenete u realizaciju. Objasnite drugima da to nije ništa lično i da imate neke ideje koje niste još spremni da iznesete, jer je vrlo verovatno da će pomisliti kako ste dosta rezervisani (a i bićete u neku ruku, na šta imate potpuno pravo!). Kasnije u toku nedelje i tokom vikenda ponovo ćete biti otvoreni i spremni za druženja.

JARAC

U ponedeljak ćete vi i još jedna osoba sasvim drukčije videti stvari – vi ćete misliti da treba da se uradi na jedan način, a ona da treba na drugi. I u toj fazi je nemoguće reći ko je u pravu. Nemojte prebrzo donositi zaključke, posebno ne sredinom nedelje. Oboje imate dobre namere, ali oboje primate sve sa rezervom. Kada govorimo o tome, najbolje bi bilo da odete u jednu dugu šetnju, posebno u petak ili subotu. Majka Priroda ima toliko toga lepog da vam ponudi. Potrebno je da se opustite i upijate svaku boju i svaki zvuk koji vam ona sa zadovoljstvom pruža. To će vas svakako relaksirati i pomoći da spremniji dočekate sledeći ponedeljak.

VODOLIJA

Stara izreka kaže da ako nekog (nešto) volite, morate ga u jednom trenutku pustiti da ode. Ima dosta istine u tome, posebno na početku ove nedelje. Kasnije u toku nedelje moguće je da ćete očajnički želeti da je taj neko ili nešto u vašem životu. Imajte na umu da ukoliko to žele onda će, bez obzira na sve, biti pored vas. Sredinom nedelje bićete zaokupljeni mislima o tome šta je važno u vašem životu. Kao što znate, samo zato što je nešto sjajno ne znači i da je vredno. Tokom vikenda naučićete nešto novo o nekome koga volite i to će sve pomeniti.

RIBE

Kako započne nedelja uvidećete kako stari način razmišljanja ili rada više ne funkcioniše, niti ide vama u korist. Kako ste konstantno pred izazovima, moraćete promeniti neke navike, takođe. Možda da počnete ranije da ustajete. Možda da preuzimate veći rizik i prestanete da budete toliko strogi prema drugima. Šta god da je u pitanju, budite otvoreni za svoje nove ideje, posebno u sredu i četvrtak. Promene nisu lake i ponekad deluju zastrašujuće, ali uglavnom su to promene na bolje. Pred kraj nedelje upoznaćete nekog ko nije toliko organizovan kao vi, a to će vas izluđuje.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 14. novembar – 20. novembar

Objavljeno

dana

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

U ponedeljak ćete biti osetljivi više nego što je uobičajeno, pa bi se svakodnevno ćaskanje moglo pretvoriti u ozbiljan razgovor iz srca. U utorak i sredu, lični projekat ili neki projekat vezan za posao mogao bi naleteti na barijeru koja vam deluje nesavladivo. Verujte u karmu! Ako ste bili dobri i pomogli nekome kome je bilo potrebno, sada će vam se vratiti. Ako ne, sledeći put vodite računa. Krajem nedelje bićete ispunjeni sjajnim vibracijama i svi će želeti da budu u važem okruženju. Pronađite naćin da se u nedelju maksimalno opustite.

BIK

Čuvajte se zamke u ponedeljak, naročito kada je novac upitanju. Menjačnice, restorani, pozajmica, šoping… bilo kakav posao sa novcem nije povoljan toga dana, pa ukoliko je moguće ostavite sve za utorak. Od srede do petka kombinacija vašeg intelekta i instinkta će vam omogućiti da odaberete pravi izbor i potez. Za vikend očekujte senzaciju. Neko vama blizak će vam, baš kada budete mislili da je vreme za odmor, prirediti haos koji ćete dugo pamtiti. Ostanite pribrani.

BLIZANCI

Ono što čujete u ponedeljak zvučaće vam prilično slatko, ali da li je istina? Dobro povedite računa da ne nasednete na nečije lepe laži, naročito kada je posao upitanju. Nemojte biti paranoični i uplašeni, samo oprezni. Utorak i sreda proći će u ispitivanju, u istraživanju, u učenju. Očekuje vas lični napredak, pa se potrudite da date sve od sebe. Petak i subota su povoljni dani za vas, naročito kada je zabava upitanju. Optimizam, iskrenost i smisao za humor će izbijati iz vas na sve strane. U nedelju neko vreme provedite sami. Morate se odmoriti i opustiti.

RAK

U ponedeljak recite samo ono što mislite i mislite o onome što radite. Previše priče, razmišljanja i komplikacija, samo će otežati posao. Od utorka do četvtrka sve se odvijati sjajno. Posao, ljubav, porodica. Iskoristite ove dane da se dobro odmorite i opustite. Za vikend, naročito u subotu budite obazrivi prema partneru. Vaša hladna priroda bi mogla da izazove svađu. Nedelju iskorstite da se posvetite samo sebi. Kozmetički tretmani, slatkiši, spa centar… bilo šta što vas uveseljava.

LAV

Neobičan pristup rešavanju problema će u ponedeljak dati dobre rezultate, bilo da se radi o poslu, društvenom životu ili romansi. Odložite krpe za čišćenje, metle i hemijske preparate u utorak i sredu. Posvetite se nekim dubljim, većim i značajnijim stvarima kao što je interesantno otkriće, razrada ideja ili edukovanje. Petak i subota neka budu dani za ljubav. Otputujte negde sa voljenom osobom. Ako je moguće, spojte i nedelju i uživajte ne misleći na bilo šta.

DJEVICA

Ponedeljak ne donosi najsjajniju energiju, pa sve što ste planirali odložite. Tog danas budite pažljivi i povučeni. U utorak, sredu i četvrtak ćete biti u centru pažnje i osećaćete se sjajno. Tako ćete i izgledati. Ljudi će se prosto lepiti za vas. ako u petak ili subotu neko bude suviđe fin i prisan prema vama pripazite. Nemaju svi dobre namete. Ako vam krajem nedelje neki prijatelj bude tražio pomoć, pružite je. Pružite ruku u nevolji. Ako ne dobijete zahvalnost, ne birinite. Karma će vam vratiti.

VAGA

Ponedeljak vam donosi bujicu reči, puno komunikacije i uzbuđenja, ali i mogućnost da zbog toga propustite da obavite neke važne stvari vezane za posao. Nemojte se previše zanositi. Prvo rešite obaveze, a posle se prepustite uživanju i opuštanju. U utorak i sredu bićete u delikatnoj situaciji kada je ljubav upitnju. U razgovoru budite saosećajni, nežni i potrudite se da budete što bolji psiholog. A vikand? Avantura, inspiracija i romansa su na pomolu. Iskoristite ih upotpunosti da poboljšate kvalitet svog života.

ŠKORPIJA

U ponedeljak ćete pokušati da sakrijete svoja osećanja. Zbog čega? Zvezde su vam naklonjene i slobodno se izrazite. U utorak, sredu i četvrtak se vodite izrekom da je “dom tamo gde je srce” i nemojte previše kalkulisati. Ako vam je stalo do nekoga, prepustite se konačno. Za vikend ćete doći u sukob sa nekim ko je rogat i tvrdoglav baš kao i vi. Neko mora da popusti. Možda ste to baš vi! Ali, ako popustite, nemojte to shvatiti tragično, već izađite iz bitke kao pobednik. Nedelja je povoljna za ljubav. Bićete šarmantni i neodoljivi.

STRIJELAC

Ponedeljak je povoljan za sklapanje novih kontakata. Bez obzira na to da li se radi o poslu ili o društvenom životu, slobodno budite otvoreni i recite sve što mislite. U utorak i sredu, bićete prilično konzervativni i neće vam prijati da radite neke stvari koje smatrate da vam ne dolikuju. I ne morate. Radite samo šta vama prija, nije sve u novcu i materijalnim stvarima. U petak i subotu bićete aktivni i skoncentrisani, pa iskoristite pametno ove dane. Nedelja je dan za odmor većini ljudi, pa i vama. Idite u prirodu ili se opustite uz voljene ljude.

JARAC

Mrzovoljnost nije pravi način da započnete nedelju. Nađite način da je izbegnete tako što ćete otići na vežbe ili se poslužiti nekom poslasticom. Zatim, od utorka da četvrtka očekujte da će vam moral skočiti naglo, pa ćete imati puno energije i inspracije da ideje koje nosite u sebi konačno spreovedete u delo. U petak i subotu ćete se osećati ekstravagantno i ponašati ležerno. To jeste lepo, ali vodite računa o svom budžetu. Ako se previše zanesete, upašćete u neželjene dugove. Jednostavnost je najbolje rešenje za sve. U nedelju pospremite nered u svom domu.

VODOLIJA

Ako u ponedeljak budete neodlučni, organizujte skup konsultanata. Neka to budu kolege sa posla ako se radi o profesionalnoj strani života ili prijatelji, ukoliko se radi o privatnoj stvari. Ako ništa drugo, kao posmatrači moći će da vam daju objektivno mišljenje i procenu situacije u kojoj se nalazite. Pazite da nekome ko vam je blizak u sredu ne povredite ponos ili osećanja. Od petka pa do kraja nedelje, bićete samouvereni, kreativni, nadahnuti i inspirativni. Ljubav, posao, zabava- sve će biti onako kako vi želite.

RIBE

Mozak će vam u ponedeljak raditi veoma brzo. Toliko brzo, da vaša usta neće moći sve to da isprate. Usporite malo kako se ne biste potpuno sludili i kako vas okolina ne bi protumačila kao zbunjenu osobu. Sredinom nedelje se trudite da budete okruženi ljudima. Radite u grupi i slobodno vreme koristite za prijatelje. Krajem nedelje, spremite se za bujicu obaveza. Taman kad pomislite da se poslu približava kraj, nove obaveze će vas iznenaditi i nećete imati kud. Ne očajavajte! Pokažite svima da ste sposobni da se prilagodite svakoj situaciji.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Danilovgrad
Ведро
06:5016:12 CET
Осећај: 4°C
Ветар: 11km/h N
Влажност: 61%
Притисак: 1022.01mbar
УВ индекс: 0
УтоСреЧет
13/5°C
13/7°C
13/8°C

Facebook

Najčitanije

[wcepe_products recent=true order='desc' number='4' columns='4' hide='rating,onsale' button='Vidi artikal']