Connect with us

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 24. januar – 30. januar

Published

on

Astrology Dice with zodiac symbol of Leo

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

Neće vam trebati dodatna šoljica kafe da bi bili produktivni u ponedeljak, a možda ćete je čak doneti i kolegi, što će se odraziti pozitivo na atmosferu na poslu. Zbunjujuće pitanje koja se bude javilo u utorak i sredu ne treba samo preleteti. Podrobnije proučavanje može biti od ključnog značaja za smanjenje rizika. Komunikacija je vaša jača strana u četvrtak i petak, zato se uključite u neki razgovor sa klijentima ili kupcima. Držite vaš raspored za vikend što fleksibilnijim, nešto interesantno bi se moglo pojaviti.

BIK

Ponedeljak vam može biti težak i radan. Nije da će vam manjkati motivacije, jednostavno okolnosti će biti frustrirajuće. Međutim, napor koji ćete uložiti urodiće plodom u utorak i sredu. Sastanci, prezentacije, susreti… gde god se budete aktivirali bićete primećeni. Pitanja koja se budu javila u četvrtak i petak zahtevaće drugačiji pristup i ozbiljniju strategiju. Pazite na situaciju koja bi mogla da utiče na na ukupnu zaradu (pozitivno ili negativno). Ako je u pitanju neka nova tehnologija koja može da poveća vaš učinak, investirajte u nju ovaj vikend.

BLIZANCI

Ciljevi vaše grupe, komapnije ili čak industrije u kojoj ste, preuzima primat u ponedeljak. Zbog načina na koji ovo posmatrate uvidećete da je to pametan potez. Zadatak za utorak i sredu će vam biti da postignete visoke razultate bez zastoja u komunikaciji ili kočenja projekta. Četvrtak i petak je vreme kada ćete morati da ispoljite praktičnost u kombinaciji sa inovativnošću, rezultate koje ćete postići biće pravi bonus kako za vas lično tako i za vaš rezime. Ako budete morali da radite za vikend, bolje budite efektivni jer izgubljeno vreme nećete moći da nadoknadite.

RAK

Budite neupadljivi u ponedeljak. Čak i neka minorna stvar može da se pretvori u lavinu koja će vas povući sa sobom. Preuzmite vođstvo u utorak i sredu. Vaša vitalnost čini vaš tim zanimljivijim i budi neke nove ideje. Oko četvrtka i petka situacija će zahtevati malo veću angažovanost nego što se to činilo na prvi pogled. Zagrebite po površini i prikupite sve moguće informacije koje će vam pokazati problem u pravom svetlu i tako vas dovesti do rešenja. Druženje za vikend koje neće imati veze sa poslom doneće nove i zanimljive kontakte.

LAV

U ponedeljak ćete biti skoncentrisani na ljude i događaje oko vas, pa ćete zaboraviti na papire, brojke i detalje koji imaju veze sa finansijama. Vodite računa da se ne zanesete i ne propustite neke važne detalje upravo po pitanju novca. U utorak i sredu pokušajte da rešite stvari koje vam predstavljaju opterećenje, ali koje su neophodne da se učine. Od četvrtka pa sve do kraja nedelje, uključujući i vikend, imaćete puno obaveza. U petak očekujte važan poziv iz inostranstva koji bi mogao rešiti mnoga pitanja. Vodite računa šta ćete reći.

DJEVICA

Odložite sve situacije vezane za finansije u ponedeljak ili ih barem spustite niže na vašoj listi prioriteta. Ako malo bolje pogledate, videćete da ima troškova koji tu nisu bili pre. Utorak i sreda su vam povoljni ako mislite da naučite nešto novo vezano za posao. Brzo učite i prihvatanje novih trendova pokazuje da imate fleksibilnu inteligenciju a to je upravo ono što se od vas traži. Budite skromni po pitanju vašeg intelekta u četvrtak i petak, ljudi priznaju vašu nadmoćnost čak i ako ne vičete na sav glas. Provedite vikend u na nekoj kulturnoj manifestaciji koja će nahraniti vaš intelekt uvek gladan znanja.

VAGA

Iako ste spremni da krenete svom snagom napred u ponedeljak, drugi će se vući i kočiti vaš napredak. Birajte bitke pažljivo i obratite pažnju na resurse. Ako sve bude u redu u utorak i sredu možete preuzeti potrebne korake. Oslonite se na svoju emotivnu stranu kada se budete obraćali kolegama sa posla. Istraživanje i analitika su od velikog značaja u četvrtak i petak. Obratite pažnju na probleme koji vam se čine poznatim i kako ste ih rešili prošli put. Vikend iskoristite da pošaljte sve email-e koji su vam ostali nagomilani tokom nedelje.

ŠKORPIJA

Budite spremni da se zadovoljite manjim rezultatima koje ćete postići u ponedeljak, jer se veći neće prikazati koliko god se trudili. Posao zahteva udružene snage u utorak i sredu. Osećaj za to šta drugi rade u okruženju pokazuje takvu vrstu inteligencije koju poslodavci traže u današnje vreme. Pregovore koje imate u četvrtak i petak će proći odlično, pripremite svoju strategiju, cilj i kompromise. Razmena ideja i informacija za vikend će obema stranama dobro koristiti.

STRIJELAC

Ponedeljak će vas sačekati sa novim zadacima, zato je bolje da odmah prionete na njihovu realizaciju. Utorak i sreda će više biti znaku saradnje nego takmičenja. Izgradite prijateljstvo koje podstiče poverenje. Četvrtak i petak će biti malo problematični, jer će neko pokušati da vam suptilno nešto prenese. Razmislite o tome da sve karte položite na sto i da budete iskreni. Za vikend se držite proverenih stvari i dobro pregledajte sve što vam se čini da nije u radu.

JARAC

Ponedeljak će vam možda krenuti sporo, kada je uspeh u pitanju, ali smer u kom se krećete kao i način na koji će se odvijati nedelja, je svakako pozitivan. Sve što do sada niste mogli da završite sa lakoćom ćete postići u utorak i sredu. Novi način ili plan koji ste primenili pokazuje ogroman potencijal. Posao postaje malo ustaljen tokom četvrtka i petka i proći će u rešavanju sitnih zadataka. Viken možda neće bit vreme kada ćete preći sa reči na delo, ali će svakako biti neophodno da bi podržalo te reči.

VODILIJA

Saosećanje vam je najbolje oružije u ponedeljak, razumevanje tuđih stavova i njihovo priznanje će svima dići moral na novi nivo. Ako dostignuće koja postignete bude gurnuto u drugi plan u utorak i sredu, ne očajavajte nego samo grabite napred. Četvrtak i petak donose dugo očekivane rezultate, u isto vreme, važno je da uravnotežite privatni život (obratite pažnju na zdravlje) sa poslom. Ovog vikenda ključ je u slušanju sagovornika. Postavite pitanja koja su stvarno bitna.

RIBE

Pažnja će vam možda popustiti u ponedeljak, ali se skoncetrišite kad su u pitanju finansijska pitanja ili zamolite kolegu da vam pomogne. U utorak i sredu, dok svi budu zaglavljeni u rutini posla uočućete šansu za vas. Svaki brainstorming koji bude uključivao i vas, vodiće ka uspehu. Ako posao ne bude toliko stresan u sredu i četvrtak, izbegavajte preopterećenost. Potražite prilike koje će vam pomoći da naučite nešto novo. Čega god da se dohvatite za vikend imaće pozitivne rezultate.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Ostavite komentar

Leave a Reply

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 4. – 10. jul

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

U vašem kolektivu spremaju se velike promene. Pokušajte da ne držite ničiju stranu niti da se priklonite ikome ko bi mogao da naruši vaš ugled kod pretpostavljenih. Zapamtite da ste tu prvenstveno zbog sebe i interesa vaše kompanije. Kreativnim aktivnostima posvetite se u sredu. Mogli biste da stvorite nešto zaista inovativno i praktično, ne samo lepo na oko. Kako biste zadržali optimalnu radnu efikasnost na kraju radne nedelje, povedite računa o fizičkoj aktivnosti i ishrani. Za vikend, ustručavajte se od neprimerenih komentara i kriticizma bilo koje vrste.

BIK

Početkom nedelje više će vam prijati komfor nego gužva i napetost. Inače ste često skloni da se iscprpljujete kako biste postigli uspeh, ali u ponedeljak i utorak ćete se potpuno opustiti. Srednom nedelje prihvatite ulogu vođe ukoliko vam bude ponuđena. Nemojte odbiti da pohvalite nekoga ko dobro radi svoj posao, jer to stara dobru volju i dobro raspoloženje. U četvrtak će vam um biti veoma oštar. Vi umete da prepoznate gde je srž problema i koji je način da se on reši. Ako tražite novi posao, petak je povoljan dan.

BLIZANCI

Ove nedelje ćete biti voma zauzeti kada je posao upitanju. Okolina veruje vama i vašem načinu rada, pa će verovatno da vam traže savete. Prihvatite ovo dragovoljno, jer je to upravo dokaz koliko ste kvalitetan i posvećen radnik. Sredinom nedelje se držite redovne rutine. Kraj nedelje je povoljan za promene. Ako ste nezadovoljni trenutnim poslom ili pozicijom, vreme je da tražite nešto novo. Ignorišite tračeve u kancelariji i ne stvarajte pogrešne pretpostavke na osnovu glasina.

RAK

Početkom nedelje budite u kontaktu sa mušterijama, klijentima i ljudima sa kojima radite. Odgovarajte na sve pozive, ponude i mejlove jer vam predstoji neki važan kontakt koji će pomoći u napretku vaše karijere. Čak iako trenutno ne znate odgovor na pitanje ili trenutuno nemate rešenje problema, ovakav stav će vam pomoći. Krajem nedelje se fokusirajte da rešite svakodnevne lagane zadatke kako biste se za vikend opustili.

LAV

Vi ćete početkom nedelje imati opciju kako da rešite problem koji vas bude zadesio. Ali ne možete da se uskladite sa kolegama, s obzirom da niko u okruženju ne shvata vaš pristup. Ako ste u mogućnosti, postavite se u nadređeni položaj i sprovedite svoju ideju u delo. Ukoliko ne uspete sve da ih organizujete, uradite sve sami. Krajem nedelje osetićete da vam neko na radnom mestu poklanja previše pažnje. Nemojte nasesti. Ta osoba ima skrivene namere. Nemojte mešati posao i privatne stvari. Za vikend se odmorite.

DJEVICA

Bez obzira koliko ste određeni, precizni, vredni i sposobni, ne možete biti uspešni ukoliko sve obavljate potpuno sami. Potreban vam je tim kako biste rešili zadatak koji je ove nedelje pred vama. On je veoma komplikovan i postoje neke stvari za koje niste dovoljno obučeni. Nastojte da poboljšate odnose sa kolegama sa posla jer će vam to podići volju i smaopouzdanje. Za vikend, ukoliko ste u mogućnosti, organizujte druženje za kolege. Roštilj ili zajednički izlazak je pravo rešenje.

VAGA

Vi svoj posao obavljate savršeno, ali će vam početkom nedelje smetati to što niko na to ne obraća pažnju. Vodite računa da ne preuzmete ulogu mučenika. Veoma je važno da sačuvate dostojanstvo. Ne brinite, doći će i vaših pet minuta. Fokusirajte se sredinom nedelje na poboljšanje svog znanja iz oblasti kojom se bavite. Posetite seminar, kupite interesantnu knjigu ili na internetu čitajte tekstove koji vam mogu biti od pomoći. Ma koliko vam to delovalo besmisleno, pomoći će vam da ostvarite uspeh.

ŠKORPIJA

Ponedeljak će proteći u mnogobrojnim obavezama, ali vi imate dovoljno energije da sa svime izađete na kraj. Potrudite se da pozavršavate većinu stvari, jer već u utorak i sredu, neki iznenadni događaji mogli bi da naruše vašu svakodnevnu poslovnu rutinu. Mnoge zadatke ćete ispunjavati u poslednjem minutu, što će na vas delovati prilično stresno. Priliv kreativnih ideja je moguć u petak, ali nećete imati dovoljno vremena da se posvetite stvarima koje vas zanimaju. Pokušajte da se za vikend okružite nekim zanimljivim ljudima od kojih možete mnogo toga da naučite.

STRIJELAC

Fokus na detalje i stvari koje drugi obično ne primećuju može biti prava stvar za vas – bolje razumevanje projekata koji su vam povereni omogućiće vam njihovo lakše savladavanje. Vaša odlučnost da uspete je izuzetno jaka u utorak i sredu, ali instinkti su oni koji vam pomažu da zaobiđete sve prepreke na koje budete naišli. Potražite alternativu i pre nego što se upustite u određene poslove. Odnosi sa pretpostavljenima mogu biti prilično nategnuti u petak, pogotovo ako budete nametali vaše mišljenje i predloge. Najbolje bi bilo da se držite po strani.

JARAC

Vi ste neko ko ima genijalne ideje i predloge za unapređenje posla, ali malo je verovatno da ostali mogu da vas razumeju i prate. Sačuvajte vašu mudrost i inventivnost za utorak i sredu, jer vaši šefovi će tih dana biti najprijemčljiviji za razgovor sa vama. Vaše originalno mišljenje bi bilo dobro primeniti u nekim ličnim projektima i budućem poslovanju. Kraj radne nedelje donosi mnoge mogućnosti – potrudite se da se nađete u društvu osoba koje imaju šire vidike u poslovanju, pogotovo od većine ljudi koje poznajete. Razmena iskustva i usvajanje novih znanja su više nego poželjni.

VODOLIJA

Bićete produktivniji i korisniji vašoj kompaniji ako početak radne nedelje protekne u aktivnostima koje nisu vezane za vaše radno mesto. Boravak u zatvorenom prostoru na vas deluje kontraproduktivno – nađite načina da budete u pokretu i što više vremena provedete obavljajući zadatke van radnog mesta. U sredu i četvrtak, razradite strategiju kako povećati prihode na najsigurniji način. Neke ideje od ranije, tih dana bi mogle da se realizuju. Setite se šta ste pre nekog vremena mislili da je nemoguće, a sada vam se čini kao veoma izvesno. Potrebno vam je još informacija, te stoga iskoristite petak da dođete do njih i saznate šta je sve neophodno za pokretanje sopstvenog biznisa.

RIBE

Vaš smisao za poslovanje u ponedeljak i utorak dolazi do punog izražaja – na pravom ste putu da proširite posao kojim se bavite ili da pređete na bolju poziciju. U utorak i sredu, pripazite se vaše nepromišljenosti i brzopletosti. Moglo bi da vam se desi da se, doduše ne namerno, zamerite nekom ko je mnogo bitan. U tom momentu, bićete vođeni vašim emocijama, a ne intelektom i zbog toga bi kasnije mogli da zažalite. Na kraju radne nedelje, imaćete podršku u vašim kolegama kada je reč o drugačijem pristupu poslovanju. Petak je pogodan za eksperimente i promene.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 20. – 26. jun

Published

on

By

mjesečni horoskop februar 2020

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

U prvoj plovini nedelje posvetite se svom profesionalnom online stajlingu, bilo da je u pitanju cv ili profil na nekoj poslovnoj mreži. Od sredine nedelje bićete prenatrpani poslom i odgovornostima, ali vaš šarm će i dalje odnositi dosta poena. Možda biste mogli odvojiti vreme i odrediti prioritete kako biste bili produktivniji. Vikend pred vama je pun zabave i novih kreativnih dešavanja, bilo da ste na poslu ili ne.

BIK

Prva polovina nedelje biće sva u finansijama i planiranju. Neće biti frke i trke, a vi ćete se moći posvetiti svom poslu. Čak i ako nemate direktnu kontrolu svog posla, vi dajete sve od sebe. Život će vam se činiti neverovatano lep i lak, kada se atmosfera na poslu promeni krajem nedelje. Bićete okruženi inovacijama i ispunjenjem, i bićete u stanju da prihvatite duplo više posla. Naterajte sebe tokom vikenda da se relaksirate.

BLIZANCI

Od ponedeljka do srede sjajno ćete se osećati i jako prijatno u bilo kojoj situaciji da se nađete. Takvo opušteno samopouzdanje impresioniraće potencijalne klijente ali i saradnike. Ukoliko potrošite energiju na tekući projekat, duplo će vam se vratiti. Kasnije u toku nedelje moguće je da će vas opsedati ideja o novim poslovnim projektima, što može uticati da postanete brzopleti. Postarajte se da pažljivo isplanirate svaku ideju i dva puta proverite. Tokom vikenda neka druženja mogu vam pružiti sjajnu priliku da se povežete sa ljudima koji su vam bitni za karijeru.

RAK

Pripremite se za par usporenih dana. Od ponedeljka do srede, bićete u laganom hodu, rešavajući tekuće probleme kao slagalicu. Kada dođete do kraja, stvari se okreću i ponovo ubacujete u brzinu. Ne morate brinuti, jer će svakako ići vama na ruku. Takođe, nećete morati brinuti o rokovima, jer vaš šarm ima uticaja više nego što mislite. Iskoristite svoju sjajnu energiju i okupite tim, jer biste mogli postići neverovatne rezultate. Ukoliko morate da radite tokom vikenda, potrudite se da ne potrošite previše novca.

LAV

Poletećete u ovu nedelju naoružani šarmom i srećnom zvezdom. Bićete osoba koja pokreće mašineriju i svaki zadatak prihvatićete sa osmehom. Sastanci tokom ručka mogu biti veoma zanimljivi, a vi veoma zavodljivi. Kasnije u toku nedelje poželećete da istupite malo iz uobičajenog modela rada i uvedete novine. To će zahtevati više energije nešto što ste očekivali, ali imate dobre saveznike koji će vam pružiti podršku i pomoć. Tokom vikenda razmislite o svojoj karijeri – da li ste postigli ono što želite, ili da li ste makar na tom putu?

DJEVICA

Pre nego što krenete na posao ove nedelje, razmislite o svojoj reputaciji. Možda do sada niste o tome razmišljali, ali u sredu ćete uvideti kako vas drugi vide kada pokušate da ih njih izvučete maksimum. Svaki prigovor možete staviti na svoje mesto, sa jednom jednostavnom rečenicom. Vaš urođeni talenat za liderstvom ponovo će biti na vrhuncu zadatka, te se nemojte plašiti da ćete preterati. Vikend je idealan za planiranje novog projekta ili novog posla.

VAGA

U prvoj polovini nedelje svi oko vas će se dobro osećati, čak i vaši protivnici. Ukoliko imate rivale onda ćete morati sa tim da se suočite jer je upravo sada trenutak kada treba da pokažete sve svoje talente i znanje. Poslovni put mogao bi biti sjajno osveženje. Posedujete izuzetnu mentalnu energiju da primetite svaki detalj kasnije u toku nedelje, kao i posvećenost da ih ispravite. Vikend je najbolje da provedete okruženi porodicom, ali ukoliko morate da radite, pokušajte da ne budete sami.

ŠKORPIJA

Na početku nedelje imaćete tri dana da ostavite sjajan utisak. Bićete privlačni kao i uvek ali jednako je važno da će svi primetiti i pasti na taj vaš šarm. Samo nemojte preterivati sa samo jednom osobom! Druga polovina nedelje je idealna za neko istraživanje i umni rad. Bićete i stanju da povežete sjajne ideje i napravite ubistvenu prezentaciju, posebno ako ste u marketingu. Vikend bi mogao biti malo težak za vas – problematičan ili lagan, zavisiće isključivo od vas.

STRIJELAC

Vaše kolege i klijenti biće nadmoćniji ove nedelje, te dajte sve od sebe da se ponašate odlučno ali sa poštovanjem. Na početku, moraćete se odreći nečega malog kako biste dobili nešto veliko (ali nemojte prodavati radnju!!). Imate petlje i ona će vam reći šta je to. Kasnije u toku nedelje moraćete odvojiti više vremena za ugovore i uopšte pravne stvari. Nemojte ništa potpisivati dok sve ne pročitate – pažljivo! Vikend je vreme kada treba da se odmorite i isplanirate svoj sledeći korak!

JARAC

Iskoristite svaku priliku ove nedelje da se zbližite sa kolegama i klijentima. Komunikativne sposobnosti će biti na vrhuncu zadatka te biste to trebali iskoristiti. Bićete spremni, posebno u sredu da vodite glavnu reč, ali kasnije, već u petak primetićete da je pažnja vaših slušalaca odlutala! Moguće je da ste imali monolog? Zbližavanje podrazumeva dijalog! Vrlo je važno da ove nedelje iskoristite sjajnu podršku zvezda i ostvarite dobru komunikaciju sa kolegama. Ako morate da radite tokom vikenda, postarajte se da budete maksimalno opušteni.

VODOLIJA

U ponedeljak ćete biti prepuni sjajne energije koja će vas pokrenuti kao najjača oluja i prenećete je na kolege. Vi ste uglavnom pouzdana osoba ali u prvoj polovini nedelje bićete nezaustavljivi izvor energije i kreativnosti. Kasnije u toku nedelje možete privući pažnju nekog ko će pokušati da vam napakosti. Pokušajte da na lep način opomenete ljude kako vi umete da vodite računa o svom delu posla. Najverovatnije da ćete taj problem morati imenovati tokom vikenda. Budite pozitivni i praktični.

RIBE

Moguće je da će prva polovina nedelje da vas izludi. Bićete zaglavljeni sa nekim projektima, najverovatnije radeći nešto što niste nikada mislili da ćete raditi. Stvari se okreću u vašu korist u četvrtak kada upoznate nekog novog – klijenta ili saradnika. Moguće je da će biti neke romantične povezanosti, ali će vam svakako podići raspoloženje i duh. Bićete spremni da odnesete posao kući kako biste ga završili na vreme. U svakom slučaju, veoma lepa druga polovina nedelje.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije